Liigat

Classic vahvistuu entisestään – Luomaniemi palaa Tampereelle

30.07.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Keskushyökkääjä Katri Luomaniemi edusti edelliset kaksi kautta Sveitsin liigan Piranha Churia. Kuva: Salibandyliiga

Keskushyökkääjä Katri Luomaniemi edusti edelliset kaksi kautta Sveitsin liigan Piranha Churia. Kuva: Salibandyliiga

Keskushyökkääjä Katri Luomaniemi, 31, jatkaa pelaajauraansa Tampereen Classicin paidassa. Luomaniemi edusti edelliset kaksi kautta Sveitsin liigan Piranha Churia, jonka mukana hän pääsi juhlimaan kahta Sveitsin mestaruutta.

Sentteri on pelannut urallaan 189 naisten Salibandyliigan ottelua tehopistein 112+141=253. Ensimmäiset neljä liigakauttaan Luomaniemi edusti SBS RuPua ja edelliset viisi Classicia. Tamperelaisten paidassa hyökkääjän palkintokaappiin kertyi neljä SM-kultaa ja yksi SM-hopea.

Suomen maajoukkuetta Luomaniemi on edustanut kaksissa MM-kisoissa. Sekä vuonna 2011 että 2013 Ruotsi oli etevämpi ja Suomi sai tyytyä hopeamitaleihin. Luomaniemi on pelannut kaikkiaan 62 maaottelua tehopistein 24+20=44.

IFF:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.