Ulkomaat

IFF jatkaa kehittyvien salibandymaiden tukemista – vuosittain lähetetään 1200 mailaa ympäri maailmaa

12.07.
2016
0 Kommenttia
2
IFF jatkaa työtään kehittyvien salibandymaiden tukemiseksi. Kuva: Iiro Karesniemi.

IFF jatkaa työtään kehittyvien salibandymaiden tukemiseksi. Kuva: Iiro Karesniemi.

Kansainväinen salibandyliitto IFF jatkaa kehittyvien salibandymaiden tukemista tukipakettien muodossa.

IFF:n paketit sisältävät kouluttavaa tekstimateriaalia salibandysta, sekä tietenkin mailoja, palloja ja maalivahdin tarvikkeita. Tarkoitus on tukea maita, joissa tarvitaan salibandytarvikkeita, mutta joissa ei ole varsinaista kaupallista jakelua salibandytarvikkeiden osalta.

Tukiohjelma alkoi vuonna 2007 kaikkiaan 235 mailan ja 800 pallon lähettämisellä. Määrät ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja nykyään lähetetään vuosittain noin 1200 mailaa ja noin 2000 palloa.

Vuosina 2015-16 IFF on tähän mennessä toimittanut 2345 mailaa ja 4155 palloa maihin, kuten Algeria, Angola, Australia, Bosnia, Brasilia, Kamerun, Kanada, Kiina, Kolumia, Norsunluurannikko, Viro, Fiji, Kreikka, Grönlanti, Unkari, Intia, Iran, Irlanti, Jamaika, Kenia, Laos, Liettua, Meksiko, Moldova, Alankomaat, Oman, Pakistan, Filippiinit, Portugali, Saudi Arabia, Thaimaa, Uganda, USA ja Vietnam.

Koko tarviketukiohjelma on mahdollistettu Unihoc-kumppanuuden kautta. Unihoc on IFF:n tarvikesponsori, joka auttaa tarvikkeiden lähettämisessä kehittyviin ja uusiin järenmaihin ympäri maailmaa.

IFF:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.