Divarit

Kajoksinen Sveitsistä Welhojen riveihin – ”Haluan tehdä lämärimaalin”

14.07.
2016
1 Kommentti
9
Divarit
Pauno Kajoksinen pelaa ensi kaudella miesten Divaria Welhojen joukkueessa. Kuva: Jari Turunen

Pauno Kajoksinen pelaa ensi kaudella miesten Divaria Welhojen joukkueessa. Kuva: Jari Turunen

Pauno Kajoksinen, 22, pelaa ensi kaudella Divarin Kuopion Welhojen joukkueessa. Viime kaudella sveitsiläistä UHC Usteria sekä SU Mendrisiottoa edustanut taituri sopi savolaisjoukkueen kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Kajoksinen on pelannut miesten Salibandyliigassa kaikkiaan 78 runkosarjan ottelua Josbassa tehopistein 28+41=69. Kaudella 2014-2015 lahjakkuus naulasi tehot 20+27=47 26 ottelussa.

Kajoksinen kommentoi siirtoa seuraavanlaisesti seuran tiedotteessa.

– Paljon tuttuja ukkoja ja mahdollisuus pelata noususta varmasti päällimmäiset syyt siirrolle. Welhot osoitti kiinnostusta jo aikaisin, ja kun kaikki muu saatiin natsaamaan, ei muita vaihtoehtoja tarvinnut juuri edes miettiä. Erityismaininnat mahdolliselle mahdollisuudelle oppia neula sekä pelibussin kuuluisasta Futiscornerista, jossa Islannin voitto Englannistakin tiedettiin kuulemma jo toukokuussa.

Omista kyvyistään sekä ensi kauden tavoitteista Kajoksinen sanaili varsin humoristisesti.

– Vahvuudet ovat varmaan kädet ja pää, ja heikkoudet jalat ja pää.

– Haluan tehdä lämärimaalin, sopeutua savolaisiin ja ansaita hyvän roolin joukkueessa. Joukkueen tavoite on liiganousu keväällä 2017, Kajoksinen kertoi.

Welhojen päävalmentaja Janne Kainulainen on tyytyväinen siihen, että Kajoksinen pelaa ensi kaudella Kuopiossa.

– Paunon kanssa olemme neuvotelleet pitkin kevättä ja onneksi saimme asiat järjestymään siten, että saimme liigatason pelaajan vahvistamaan jo ennestään vahvaa joukkuettamme. Paunon tulo avaa meille uusia ulottuvuuksia varsinkin pallolliseen pelaamiseen. Täytyy myös todeta, että taikuri on hieman vanhan maineensa vanki, koska hän harjoittelee kovin tavoittein myös pelikentän ulkopuolella, ja on koko ajan kiinnostunut itsensä kehittämisestä. Olen varma, että Paunosta on meille suuri apu tulevalla kaudella

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pauno Koivisto
28/07/2016
Kerrankin juttu kirjoitettu tekstauksen sijaan Paunokirjoituksella. Jatkakaa samaan malliin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.