Maajoukkueet

Suomen miehet ja naiset opiskelijoiden salibandyn MM-kisojen välieriin

23.07.
2016
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Joonas Pylsy naulasi viisi osumaa Espanjan verkkoon. Arkistokuva: IFF

Joonas Pylsy naulasi viisi osumaa Espanjan verkkoon. Arkistokuva: IFF

Suomen miesten salibandyn opiskelijamaajoukkue kaatoi lauantaiaamuna pelatussa MM-kisojen puolivälieräottelussa Espanjan maalein 23-0, ja eteni turnauksen välieriin. Välieräottelu mitellään lauantai-iltana.

Espanja-murskajaisissa Suomi otti 5-0-johtoaseman ensimmäisessä erässä, ja jatkoi ilotulitusta siten, että kahden erän jälkeen lukemat olivat jo 16-0.

Maaleista vastasivat Joonas Pylsy 5 (maalia), Santeri Lindfors 4, Mikael Sievänen ja Juuso Alin 3, Ville Hirvisuo, Tino Salminen, Risto Töllikkö ja Miikka Sokka 2. Kuvaavaa lienee se, että Suomen maalia vartioinut Ville Mestari joutui venymään ainostaan seitsemän laukauksen tielle. Ottelun tilastoista voit lukea lisää täältä.

Suomi saa välierissä vastaansa Sveitsin. Maat kohtasivat turnauksessa jo perjantaina, ja Sveitsi oli tuolloin vahvempi maalein 6-3. Toisessa välieräparissa pelaavat Ruotsi ja Tshekki.

Naiset kaatoivat perjantain viimeisessä lohkovaiheen ottelussa Sveitsin maalein 6-4. Lauantaina iltapäivällä pelattavassa välieräottelussa naisten maajoukkue saa vastaansa Sveitsin. Toisessa välieräparissa kohtaavat Tshekki ja Ruotsi.

Turnauksen tilastosivut

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.