Maajoukkueet

Tässä ovat opiskelijoiden MM-kisojen lopulliset sijoitukset – Suomeen kaksi maailmanmestaruutta

25.07.
2016
0 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Portugalin Portossa pelatut opiskelijoiden salibandyn MM-kilpailut päättyivät sunnuntaina suomalaisittain onnellisissa merkeissä, kun sekä naisten että miesten sarja päättyi sinivalkoisiin kultajuhliin.

Suomen naiset kaatoivat Ruotsin finaalissa rankkarikilpailussa maalein 3-2 rl. Naisten sarjan kolmanneksi ylsi Tshekki, joka voitti Sveitsin jatkoajalla maalein 5-4 ja. Artikkelin lopussa löytyy linkit Jari Turusen Suomen naisten peleistä ottamiin kuvakollaaseihin.

Miesten finaali oli myös kutkuttavan tiukka, sillä Suomi kiri varsinaisella peliajalla tasoihin neljän maalin takaa ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla. Ilari Talvitien jatkoaikaosuma ajassa 64.47 käynnisti suomalaisjuhlat. Miesten sarjan kolmostilan nappasi Sveitsi, joka oli pronssiottelussa Tshekkiä parempi maalein 3-1.

Miesten sijoitukset:
1. Suomi
2. Ruotsi
3. Sveitsi
4. Tshekki
5. Slovakia
6. Espanja
7. Portugali
8. Japani
9. Etelä-Korea

Naisten sijoitukset:
1. Suomi
2. Ruotsi
3. Tshekki
4. Sveitsi
5. Puola
6. Japani
7. Espanja

Linkit:
Turnauksen tilastosivut
Jari Turusen kuvasetti alkusarjan ottelusta Suomi-Sveitsi (N)
Jari Turusen kuvasetti välieräottelusta Suomi-Sveitsi (N)
Jari Turusen kuvasetti finaaliottelusta Suomi-Ruotsi (N)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.