Videolinkki: Näin Suomen miehet murskasivat Ruotsin opiskelijoiden MM-avauksessa

Kuvakaappaus: Video Innebandymagazinetin sivuilla

Salibandyn opiskelijoiden MM-turnaus alkoi eilen keskiviikkona Portugalin Portossa. Päivän avausotteluissa Suomen miehet löivät Ruotsin 9-4, naisissa Suomi ja Ruotsi tasasivat pisteet tuloksella 7-7.

Miesten ottelussa Ruotsi johti vielä toisessa erässä 3-2, mutta Pontus Karlssonin viisiminuuttisen aikana Miko Kailiala sekä Ilari Talvitie nostivat Suomen johtoon, jonka Kaapo Savinainen vielä ennen toista taukoa kasvatti kahteen maaliin. Janne Hoikkanen laukoi Suomen maaleista kolme ja Miko Kailiala sekä Kaapo Savinainen kaksi.

Maalikoosteen miesten ottelusta voi vilkuilla Innebandymagazinetin sivuilta.

Naisissa keskiviikkona Suomi johti toisessa erässä 3-1 ja 4-2, mutta kolmannessa Ruotsi tarrasi voittoon. Se johti vielä viimeisellä minuutilla 7-6 ennen kuin Laura Manninen tasoitti ylivoimalla Mia Karjalaisen syötöstä.

Mia Karjalainen laukoi Suomelle kolme maalia ja syötti kaksi.

Opiskelijoiden salibandyn MM-kisat käynnistyvät tiistaina – tarkista ohjelma ja kokoonpanot tästä