Liigat

Viikinkien kokenut partasuti vaihtaa maisemaa – uusi osoite löytyy Sveitsistä

03.07.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Keskellä myhäilevä parta ja siihen kiinnitettynä oleva Mikko Sipilä nähdään ensi kaudella Sveitsin liigassa. Kuva: Salibandyliiga

Keskellä myhäilevä parta ja siihen kiinnitettynä oleva Mikko Sipilä nähdään ensi kaudella Sveitsin liigassa. Kuva: Salibandyliiga

Viikinkien riveissä viime kaudella miesten Salibandyliigassa pelannut kokenut Mikko Sipilä siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin. 32-vuotiaan hyökkääjän uusi seura on NLA-liigan Chur Unihockey.

Kuuden liigakauden aikana AC HaKissa, Erässä ja Viikingeissä 154 runkosarjaottelua tehopistein 49+68=117 ahkeroinut Sipilä keräsi viime kaudella runkosarjapeleissä tehot 5+6, ja pudotuspeleissä saldo oli liki yhtä hyvä 3+6. Sipilän, Janne Hyvösen ja Jani Hyytiäisen muodostama kolmosketju oli koko kevään ajan joukkueen aatelia.

Ketjusta ainoastaan maajoukkueessakin keväällä debytoinut Hyvönen jatkaa uudessa EräViikinkien fuusiojoukkueessa, sillä Hyytiäinen siirtyi kauden päätteeksi takaisin TPS:n paitaan.

Sipilän sopimuksen yhteydessä Chur tiedotti, että jo viime kaudella joukkueen takalinjoilla luutinut Tuomas Aho jatkaa myös Churin paidassa. Joukkueen päävalmentaja on suomalainen Iivo Pantzar myös ensi kaudella.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
...
04/07/2016
Sipilä tuo kyllä hyvää osaamista Churin joukkueeseen. Mukava huomata myös että Aho jatkaa, molemmat suomalaiset ovat loistavia vahvistuksia, Sipilällä uskomaton kokemuksen tuoma varmuus ja Aholla nuoruuden luovuutta ja hyvä pelisilmä.
06/07/2016
<strong>Custom Writing Services</strong>

Does it seem impossible for you to plan, initiate and then control writing process? If so, this is when you should, without hesitation, turn to the best custom essay writing services.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.