Divarit

Welhoille kolme tärkeää jatkosopimusta – myös liigaseuroja kiinnostanut pakki jatkaa

28.07.
2016
0 Kommenttia
3
Divarit
Riku Tuononen on tärkeä lenkki Welhojen puolustuksessa. Kuva: Jari Turunen.

Riku Tuononen on tärkeä lenkki Welhojen puolustuksessa. Kuva: Jari Turunen.

Welhot tiedotti alkuviikosta tehneensä kolme merkittävää jatkosopimusta, kun puolustaja Riku Tuononen ja hyökkääjät Olli Laukkanen ja Eero Vepsäläinen solmivat mustakeltaisten kanssa vuoden jatkosopimukset.

24 -vuotias Riku Tuononen on pelannut Divaria jo viiden kauden ajan ja viime kaudella Pääkallo.fi valitsi Tuonosen Divarin parhaana puolustajaksi. Viime kaudella Tuononen iski pakin paikalta 26 otteluun tehot 18+14=32. Pääkallo.fi:n Huhujen mukaan Tuonosen kintereillä olivat kesällä ainakin liigaseurat SPV ja M-Team, mutta kuopiolaispuolustaja päätti jäädä Welhoihin.

23 -vuotias Eero Vepsäläinen oli 31 osumallaan viime kaudella Divarin viidenneksi paras maalintekijä. Vuonna 2014 Happeen paidassa Suomen mestaruuden voittanut hyökkääjä on tunnettu kovana harjoittelijana ja peleissä hän on todella vaikea puolustettava loistavan liikkeensä ansiosta.

Viime kaudella ensimmäisen kautensa Divarissa pelannut Olli Laukkanen on kuopiolaisen salibandyn kasvatti. Laita- tai keskushyökkääjänä viihtyvä Laukkanen iski viime kaudella 23 otteluun tehot 8+4=12.

Päävalmentaja Janne Kainulainen oli tyytyväinen jatkosopimuksiin.

– Tuonosen Riku on yksi meidän alakerran selkärangoista ja hienoa, että hän päätti jäädä Kuopioon, vaikka kysyntää oli ymmärrettävästikin useamman liigajoukkueen toimesta. Vepsäläinen on monipuolistanut peliä vuosi vuodelta. Hän on tunnettu loistavasta työmoraalistaan, mutta kuten viime kausi osoitti, on hän tehokas hyökkääjä. Laukkanen on taitava hyökkääjä, jolla on kaikki mahdollisuudet tehdä tällä kaudella todellinen läpimurto ja miehen halu kehittyä joka päivä on ihailtavaa seurattavaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.