A-junioreiden SM-sarjan pörssivoittaja Oulun Luistinseuraan

Visa Noponen vaihtaa SPV:stä OLS:aan. Kuva: OLS.

Visa Noponen vaihtaa SPV:stä OLS:aan. Kuva: OLS.
Visa Noponen vaihtaa SPV:stä OLS:aan. Kuva: OLS.

Oulun Luistinseura on tehnyt sopimuksen viimeiset kolme kautta SPV:tä edustaneen Visa Noposen kanssa.

Viime kaudella yhden ottelun Salibandyliigaa SPV:n paidassa pelannut 21-vuotias Noponen siirtyy Ouluun 1+1 vuotisella sopimuksella. Noponen on ennen OLS:ään siirymistä ehtinyt edustaat SPV:n lisäksi vuoden tamperelaisen Kooveen B-nuoria.

Hyökkääjänä viihtyvä ja pallollisena vahva ja juonikas Noponen voitti viime kaudella A-nuorten SM-sarjan pistepörssin tehtailtuaan 19 ottelussa tehot 19+41=60. Noponen itse on innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Hienoa saada tehtyä sopimus liigajoukkueen kanssa ja OLS:lla vaikuttaa olevan potentiaalinen joukkue sen mitä olen muutamat harjoitukset joukkueen mukana vetänyt. Pari tuttua kaveria OLS:sta jo löytyy, niin on siinä mielessä helppoa hypätä mukaan! Lähtö Seinäjoelta tuntuu tosin näin aluksi hieman hankalalta, mutta tyttöystävä ja kaverit helpottavat tilannetta varmasti nopeasti, Noponen kertoo OLS:n nettisivuilla.

OLS:n uutinen aiheesta.

12 comments

  1. Voi olla kovakin vahvistus. Kaikki edellytykset tulla hyväksi liigapelaajaksi, kunhan oppii joukkueen harjoittelunormeihin ja – asenteisiin.

  2. Ihme ettei Visa valinnut SPV miesten edustusta. Kädet ja peliäly on parin vuoden päästä melkein Sami Kosken luokkaa.

  3. Varmaan vähän kankeeta lähtee koulupäivän jälkeen ajeleen seinäjoelle reeneihin ja lisäks vaihtelu varmaan virkistää. Toiv mukaan oppii olssissa urheilijaks, potentiaalia löytyy.

  4. Ei ole peruskunto treenit maistunu kuvasta päätellen… Aika harva säbä pelaaja huipulla viettää massa kautta tässä vaiheessa.

  5. Visa on tehnyt viimeisen vuoden aikana enemmän hommia kuin koskaan. Vaikkei herra näytäkkään järin atleettiselta niin kyllä peruskuntoa on reenattu ja kilojakin on kadonnu. Visasta kuoriutuu pikku hiljaa kovan luokan liigapelaaja.

  6. Nimenommaan näin. Hieno maila muuten! Saisiko OLS toimistolta aikuisten mailapituutta?

  7. Junnuista tuli mieleen, että tekeekö Pääkallo jonkun ennakkokatsauksen noista junnujen karsinnoista? Sieltä irtoaisi ”keskustelua” ja klikkauksia. 🙂

  8. Muistan vaan Happeen coopper tulokset jotka yllätti aika monet. Ja miten sitten kävikään. Mun mielestä pelit ailahteli loppu vaiheessa aika reilusti. Toinen esimerkki Esport josta ei oletettu ihan kärkikahinoihin nousua mutta kuinkas kävikään. Pari esimerkkiä vaan siitä että tuolla tasolla pitää olla fysiikka kunnossa. tai ne pienet erot voi olla aika ratkaisevia sitten loppupeleissä.

  9. Mutta kyllä Visasta MaJo pelaajia tulee varmasti jos vaan pistää likoon kaiken myös peruskunto treenien muodossa. Peli on vaan niin nopeeta liiga tasolla.

  10. Visa noponen on muuten c-junioreiden smsarjan pistepörssin voittaja.