Liigat

A-junioreiden SM-sarjan pörssivoittaja Oulun Luistinseuraan

06.08.
2016
12 Kommenttia
2
Liigat
Visa Noponen vaihtaa SPV:stä OLS:aan. Kuva: OLS.

Visa Noponen vaihtaa SPV:stä OLS:aan. Kuva: OLS.

Oulun Luistinseura on tehnyt sopimuksen viimeiset kolme kautta SPV:tä edustaneen Visa Noposen kanssa.

Viime kaudella yhden ottelun Salibandyliigaa SPV:n paidassa pelannut 21-vuotias Noponen siirtyy Ouluun 1+1 vuotisella sopimuksella. Noponen on ennen OLS:ään siirymistä ehtinyt edustaat SPV:n lisäksi vuoden tamperelaisen Kooveen B-nuoria.

Hyökkääjänä viihtyvä ja pallollisena vahva ja juonikas Noponen voitti viime kaudella A-nuorten SM-sarjan pistepörssin tehtailtuaan 19 ottelussa tehot 19+41=60. Noponen itse on innoissaan uudesta sopimuksesta.

– Hienoa saada tehtyä sopimus liigajoukkueen kanssa ja OLS:lla vaikuttaa olevan potentiaalinen joukkue sen mitä olen muutamat harjoitukset joukkueen mukana vetänyt. Pari tuttua kaveria OLS:sta jo löytyy, niin on siinä mielessä helppoa hypätä mukaan! Lähtö Seinäjoelta tuntuu tosin näin aluksi hieman hankalalta, mutta tyttöystävä ja kaverit helpottavat tilannetta varmasti nopeasti, Noponen kertoo OLS:n nettisivuilla.

OLS:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
weikko
06/08/2016
Onko tää Visa Electronin pikkuveli?
Osku
06/08/2016
Voi olla kovakin vahvistus. Kaikki edellytykset tulla hyväksi liigapelaajaksi, kunhan oppii joukkueen harjoittelunormeihin ja - asenteisiin.
Master Card
06/08/2016
Ihme ettei Visa valinnut SPV miesten edustusta. Kädet ja peliäly on parin vuoden päästä melkein Sami Kosken luokkaa.
Mää mistään mitään tiedä
06/08/2016
Varmaan vähän kankeeta lähtee koulupäivän jälkeen ajeleen seinäjoelle reeneihin ja lisäks vaihtelu varmaan virkistää. Toiv mukaan oppii olssissa urheilijaks, potentiaalia löytyy.
Jules
07/08/2016
Ei ole peruskunto treenit maistunu kuvasta päätellen... Aika harva säbä pelaaja huipulla viettää massa kautta tässä vaiheessa.
Julekselle
08/08/2016
Visa on tehnyt viimeisen vuoden aikana enemmän hommia kuin koskaan. Vaikkei herra näytäkkään järin atleettiselta niin kyllä peruskuntoa on reenattu ja kilojakin on kadonnu. Visasta kuoriutuu pikku hiljaa kovan luokan liigapelaaja.
Antti
08/08/2016
Ne on eri lajit joissa arvostellaan ulkomuotoa ja -näköä...
Junnu#8
08/08/2016
Nimenommaan näin. Hieno maila muuten! Saisiko OLS toimistolta aikuisten mailapituutta?
Geniman
09/08/2016
Junnuista tuli mieleen, että tekeekö Pääkallo jonkun ennakkokatsauksen noista junnujen karsinnoista? Sieltä irtoaisi "keskustelua" ja klikkauksia. :)
Jules
10/08/2016
Muistan vaan Happeen coopper tulokset jotka yllätti aika monet. Ja miten sitten kävikään. Mun mielestä pelit ailahteli loppu vaiheessa aika reilusti. Toinen esimerkki Esport josta ei oletettu ihan kärkikahinoihin nousua mutta kuinkas kävikään. Pari esimerkkiä vaan siitä että tuolla tasolla pitää olla fysiikka kunnossa. tai ne pienet erot voi olla aika ratkaisevia sitten loppupeleissä.
Jules
10/08/2016
Mutta kyllä Visasta MaJo pelaajia tulee varmasti jos vaan pistää likoon kaiken myös peruskunto treenien muodossa. Peli on vaan niin nopeeta liiga tasolla.
roopeverygoodenglish
22/08/2016
Visa noponen on muuten c-junioreiden smsarjan pistepörssin voittaja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.