Juniorit

All Stars -tapahtuma kerää Suomen ja Ruotsin huippujuniorit Helsinkiin

31.08.
2016
12 Kommenttia
7
Juniorit
All Stars -tapahtuma antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden päästä pelaamaan kovia pelejä niin Suomen kuin Ruotsinkin huippupelaajia vastaan.

All Stars -tapahtuma antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden päästä pelaamaan kovia pelejä niin Suomen kuin Ruotsinkin huippupelaajia vastaan.

All Stars -tapahtuma kerää Suomen ja Ruotsin huippujuniorit Helsinkiin viikonloppuna
Arena Center Myllypurossa järjestetään 3.-4.9.2016 uusi junioreiden huipputapahtuma, All Stars Tournament. Maaotteluhengessä pelattavassa turnauksessa kohtaavat yhdeksässä ikäluokassa Suomen ja Ruotsin kärkijunioreista kerätyt joukkueet.

Ikäluokkavalmentajat ovat valinneet Suomen joukkueet 1999-2003-tyttöihin ja 2000-2003-poikiin ikäluokittain. Jokaisesta ikäluokasta on koottu kaksi suomalaista joukkuetta, jotka ottavat mittaa Ruotsin Selected Player -tapahtumista kootuista joukkueista. Ikäluokkavalmentajat ovat valinneet suomalaiset pelaajat leireillä annettujen näyttöjen perusteella.

– Järjestimme viime talvena alueleirejä, joille kerättiin alueiden parhaat ikäluokittain. Näillä leireillä eri seurojen pelaajat tutustuivat toisiinsa ja pelaajat antoivat näyttöjä kesän Talenttileireille. Valtakunnallisilla Talenttileireillä eri alueiden pelaajat pääsivät pelaamaan yhdessä ja viettivät vauhdikkaan kesäviikon urheiluopistolla. Tähän All-Stars-tapahtumaan on sitten seulottu vielä Talenttileirien parhaat ja ikäluokkavalmentajat ovat ottaneet huomioon valintoja tehdessään myös omat tarkkailunsa, taustoittaa tapahtuman järjestävän Arena Centerin toimitusjohtaja Petteri Bergman pelaajien valintaprosessia.

– Idea All-Stars -turnauksesta syntyi reilu vuosi sitten ja pitkän prosessin jälkeen saimme rakennettua uudenlaisen motivoivan tapahtuman Suomen huippupelaajille. On hienoa, että Selected Player -organisaation kanssa tehtävän yhteistyön kautta saamme kerralla Helsinkiin yli 250 ruotsalaista pelaajaa, joiden kanssa suomalaisnuoret pääsevät mittamaan taitojaan, Bergman kertoo tapahtuman taustoista.

Linkkejä:
Suomalaisten joukkueiden kokoonpanot
Turnauksen otteluohjelma
Lisätietoja All Stars -turnauksesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Otteluohjelma
31/08/2016
Jutun otteluohjelman linkki osoittaa noihin kokoonpanoihin.

Otteluohjelma löytyy tuolta:

beta.statbeat.com/all-stars-tournament/

(En kyllä ymmärrä, miksi otteluohjelma ei voi olla yksinkertaisesti esim. pdf:nä talenttileirit.fi -sivustolla, mutta sehän ei minulle eikä tähän asiaan kuulu.)
S7
31/08/2016
Siksi koska statsbeat on niin hyvä, vaikka suuri osa käyttäjistä infoo koko paskaa. Ja moni edes ton takia käytä tilastoja. Ns käyttäjä läheinen lähestymistapa. Joskus pitäis osata myöntää virheet, mutta tämän suhteen, tuskin käy. Parempi elää omissa haaveissa
Skkdkd
02/09/2016
Statbeat on bae
S7
02/09/2016
Myllypurosta sen verta, hyvä harjoitushalli, käyttöaste kertoo. Ja pelien osalta hyvä alemmille divareille + osalle junnuista. Siihen viereen ku olisivat byganneet sen ilmeisesti suunnitellun 2 kenttäisen pelihallin, mutku ei...
Fani
02/09/2016
Mulla toimii ainakin hyvin, mikä siinä otteluohjelmassa on niin perseestä?
Osku
02/09/2016
Jaa, mun mielestä Statbeat on ollut tosi hieno idea ja toiminut aina kun olen tarvinnut. Osia sen ominaisuuksista voisi kehittää pidemmällekin, mutta nytkin se toimii hyvin.

All Stars -tapahtuma on myöskin tosi hyvä idea. Toivottavasti sekin toimii hyvin. Aikuistenkin joukkueista kuulee jatkuvasti siitä, miten näitä kansainvälisiä pelejä ei ole tarpeeksi. Junnujen puolella niiden ainutlaatuisuus vaan korostuu. Tällaiset tapahtumat kasvattavat varmasti osallistuvien junnupelaajien motivaatiota.
Säbäseppo
02/09/2016
Miksi ei tapahtumassa ole kuin yksi pelaaja Heimosta? Luulisi että valinnanvaraa olisi ollut vaikka ja kuinka paljon! Muun muassa 01 joukkueesta pallovarma puollustaja Hannes Flykt sekä 00 Riku Mattila, joka on ikuinen raataja jolla on myös taitoa! 00 olisi voinut myös valita Iiro Martikaisen, salamannopean pakin joka iski karsinnoissa muutaman maalinkin.
Pelimies
03/09/2016
Valinnat ovat aina ulosjääneiden osalta ikäviä asioita eikä valintaperusteita voi mitenkään arvostella kun perusteita ei tiedä. Ainakaan pelkät pelilliset asiat eivät valintoihin vaikuta, sen näkee eniten poikien valintojen kohdalla. Osalla on fyysinen aikaistunut puberteetti ja jotkut omaan puhumisen piikkiin laitetut intohimot kuten "haluan SM-sarjaan" tai "haluan maajoukkueeseen" tai "teen kaikkeni päästäkseni huipulle". Usein näille aikaisille fyysisille kehityksille ja puheille ei ole mitään katetta ja nämä valitut putoavat kelkasta kun todellinen harjoittelu alkaa eikä taitotaso ole edistynyt vain fysiikan voittaessa palloja. Älkää valitsijat liikaa uskoko testejä ja puheita vaan tulkaa katsomaan enemmän pelejä! Pelit kertoo kuka osaa pelata!
SP
03/09/2016
Aika lailla samaa mieltä. Tuolla on varmasti ihan oiketakin pelaajia, mutta kyllähän toiset seurat tyrkyttävät pelaajiaan liiton pelaajapolulle ihan eri volyymilla kuin toiset. Tietysti hienoja kokemuksia valituille, mutta ei tuolla absoluuttisesti mitään parhaita ainakaan nuoremmissa ikäluokissa ole.
Iskä
03/09/2016
Tuonne osallistumisesta joutui maksamaan lähemmäs pari sataa euroa :-/ + matkat.
Suomi nousuun!
04/09/2016
Mielenkiintoiset oli lopputulokset All Stars -tapahtumassa; kaikissa kahdeksassa ikäluokissa voitto Suomeen ja kaikissa paitsi 03-tyttöjen finaalissa vastakkain suomalaisjoukkueet (00-pojissa ei varsinaista finaalia ollut, mutta Suomi oli sijoilla 1 ja 2).
Joko ei naapurimaan reikäpalloilijat olleet saaneet matkaan kaikkia parhaita pelaajiaan, tai sitten tasoerot maiden välillä ovat yllättävänkin selkeitä.

Itse olen taipuvainen uskomaan ensimmäiseen vaihtoehtoon, mutta oli miten oli; hyvä Suomi!
Selected Player
04/09/2016
Ruotsalaisilla on 12 aluejoukkuetta jokaisessa ikäluokassa, ja ne pelaavat keskenään paremmuudesta Selected Player -tapahtumassa. All Stars peleihin tuli alkukesällä pelatun turnauksen kaksi parasta joukkuetta lähes jokaisesta ikäryhmästä, joistakin vain yksi joukkue. Ruotsalaiset eivät siis olleet läheskään parhailla kokoonpanoilla liikkeellä. Suomella taas oli vain ikäluokan huiput mukana ja näkyipä siellä olevan tehty tasojoukkueitakin vielä noista kahdesta porukasta. Ei siis ihme, että pelit oli välillä lähinnä teurastusta. Vaan ei tosiaan kannata tuudittautua liialliseen hyvänolontunteeseen. Jospa ruotsalaiset ottaisivat opikseen ja keräisivät ensi kerraksi joukkueensa eri kriteereillä, niin saataisiin hyviä vääntöjä tähänkin turnaukseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.