EräViikingit Czech Openin voittoon – ruotsalaisseura kaatui finaalissa maalein 2-0

Kuva: perwiklund.se
Kuva: perwiklund.se

Helsinkiläinen fuusioseura EräViikingit pääsi juhlimaan sunnuntaina Czech Openin eliittisarjan voittoa, kun se kaatoi ruotsalaisjoukkue Höllvikenin finaalissa maalein 2-0.

EräViikingit pelasi harjoitusturnauksessa kaikkiaan kahdeksan ottelua, ja voitti niistä seitsemän. Alkusarjassa ryhmä kaatoi Bohemiansin maalein 5-1, Wiler-Ersigenin lukemin 6-1 ja Team Polandin maalein 5-1.

EräViikingit kohtasi perjantaina välisarjassa myös Floorball Könitzin (lopputulos 4-1-voitto EräViikingeille) ja Pixbon (3-3-tasatulos).

Puolivälierissä joukkue kohtasi Bohemiansin toistamiseen, ja oli parempi maalein 0-7. Välierissä EräViikingit peittosi kivikovan Falunin, joka taipui helsinkiläisten käsittelyssä luvuin 4-2.

EräViikingeistä tuli samalla kolmas suomalainen miesjoukkue, joka on onnistunut voittamaan Czech Openin miesten eliittisarjan. Aiempia suomalaisvoittajia ovat olleet HIFK vuonna 2000 ja SSV vuonna 2007.

Artikkelia päivitetty 14.8. klo 23.19

7 comments

  1. Pixbota vastaan tasuri 3-3 ja pelejä taisi olla 8. Vähän erikoinen sarjasysteemi oli….

  2. S7, pakko se kai on käsi nostaa täällä pystyy. Oli aika vakuuttava esitys EViltä. Tiitukin oli hyvä, mutta eniten otti silmään Strandbergin otteet. Jotenkin koko olemuksesta huokui iso askel eteenpäin viime kaudesta. Oli tosin ihan hyvä viime kaudellakin, mutta nyt selvästi astetta vielä parempi/rauhallisempi. Toisaalta EVi kyllä puolustikin hyvin. Paria nukahdusta lukuun ottamatta viisikko oli aika hyvin kasassa puolustamassa aina. Hyökkäyksessä se hajosi ajoittain.

    Ja kun en nyt tällä kertaa keksi mitään muuta negaa, niin se Erän vanha täysvalkoinen pelipaita on ihan pirun ruma!

    PS, Pidätän silti vielä oikeuden haukkua Korsmania kunhan liiga alkaa. 🙂

  3. Hyvä oli esitys EVillä. Täälläkin pitää nostaa kättä pystyyn. Kontrolloitua ja jäi tuntuma modernista. EVin puolustajatkin hyviä tuolla pelillä. Juselius jatkaa kohti isompaa roolia.

  4. Osku piikittely kuuluu asiaan. Mikäs se oskun jengi oli, en nyt muista. Voi sitten heittää takasin päin :-). Paidat oli rumat ja nimikin melkoinen kompromissi, onneksi ei vaikuta tulokseen 🙂

  5. En ole (toivottavasti) paljastanut omaa ”jengiä”. Eikä mulla oikeastaan olekaan sellaista. Tänä vuonna olen TPS:n ja KRP:n bandwagonissa. Eli aito osittainen opportunisti ja isojen jengien dissaaja. 🙂

  6. Isompien dissaus oikein, tolla linjalla se oma ssv kannatus lähti, ku divariporukalla suomencup, ilman viikkareita tuolloin…

  7. Täytyy kompata edellisiä, EräViikkarit olivat aika vakuuttavia. Hyvin olivat pelit kontrollissa. Kun oikeat pelit alkavat uskon että Classic saa nyt tasaveroisen vastuksen. Pelaajista huokui pelaamisen ilo ja se on fuusiojengille tärkeää jo kauden tässä vaiheessa. Täytyy muistaa että kaikki pelaajat eivät olleet Prahassa. Mielenkiinolla odotan miten pelit alkaa kulkea kun liiga startaa. Voiolla että Erän, SSV,n Korsmannina ja Huhtimon dissaajat ovat ihmeisään.