Liigat

EräViikingit ei vahvista Tiitun ja Strömstenin sopimuksia – myös Mikael Järven kohtalo edelleen auki

13.08.
2016
16 Kommenttia
6
Liigat
Konkaripelaajien ensi kauden suunnitelmat puhuttavat. Missä pelaavat herrat Strömsten (vas.), Tiitu (kesk.) ja Järvi? Kuvat: Salibandyliiga

Konkaripelaajien ensi kauden suunnitelmat puhuttavat. Missä pelaavat herrat Strömsten (vas.), Tiitu (kesk.) ja Järvi? Kuvat: Salibandyliiga

Pääkallo.fi kertoi aiemmin tällä viikolla, että Tero Tiitu, 34, on yllättäen mukana fuusioseura EräViikinkien kokoonpanossa parhaillaan käynnissä olevassa Czech Open -turnauksessa. Tiitun lisäksi toistaiseksi sopimukseton Tom Strömsten, 35, on myös EräViikinkien matkassa Tshekissä.

Molempien nimet löytyvät myös Salibandyliiton siirtolistalta. Tiitun siirto Viikingeistä EräViikinkeihin on kirjattu 17.8.2016 ja Strömstenin siirto Erästä EräViikinkeihin 18.8.2016.

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava ei silti vielä tänään lauantaina vahvistunut konkarien sopimuksia.

– Tiedotamme kun teemme uusia sopimuksia. Tällä hetkellä meillä on 20+2 sopimusta, muutama sopimus lainapelaajien kanssa ja nämä kaksi edellä mainittua pelaajaa (Tiitu & Strömsten) joukkueen mukana Tshekeissä lisäksi, Naava vastasi Pääkallo.fi:n uteluihin.

– Joukkueen tavoitekoko on ollut koko ajan 21-22 kenttäpelaajaa ja maalivahdit. Eli sitä kohti tässä mennään, Naava lisäsi.

Sekä Tiitu että Strömsten ovat esiintyneet puolustajan tontilla Czech Openissa. EräViikingit on edennyt turnauksessa jo neljän parhaan joukkoon. Tappiotta toistaiseksi pelannut ryhmä kohtaa seuraavaksi välierissä ruotsalaisen IBF Falunin. Ottelu alkaa Suomen aikaa tänään klo 19.30.

Tiitun ja Strömstenin sopimustilanteen lisäksi tapetilla on edelleen myös Mikael Järven, 38, jatkosuunnitelmat. Järvi kertoi Pääkallo.fi:lle kesäkuun lopussa, että päätöksiä on luvassa heinäkuun aikana, mutta tilanne on edelleen auki.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että kahden MM-kullan ja kymmenen SM-kullan miehen ura ei todennäköisesti jatku ainakaan EräViikingeissä. Huhuissa Järveä on viety muun muassa Oilersiin, M-Teamiin ja Nokian KrP:n riveihin. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Järvi on ainakin ollut yhteyksissä kolmen edellä mainitun seuran kanssa, mutta edelleen varmistetut tiedot tai edes varmalta kuulostavat huhut Järven mahdollisesta uudesta joukkueesta puuttuvat. Taustatietojen perusteella pelihaluja Järvellä kuitenkin edelleen on.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
jep
13/08/2016
eipä nämä herrat taida joukkuetta vahvistaa, m-teamia tai indianssia vahvistaisivat kylläkin
S7
13/08/2016
Väärin! Tiitu ollut todella hyvä pakin paikalla tsekeissä, eikä tomppakaan huonosti ole vetänyt.
Mikko
13/08/2016
Tiitu ollut czech openissä todella hyvä. Ylivoimaa pyörittää Kukkolan kanssa. Jäätävä olis liigaan. Loistava veto ja hyvät syötöt. Eräviikkarit eteni finaaliin. Ollut paras joukkue täällä.
Jorkki
14/08/2016
Evillä peli kulkee ihan jees, Falunilta tosin puuttu ainakin 2 maailman top vitoseen kuuluvaa pelaajaa. Nimiä ei tarvi varmaan laittaa...
Sjarmo
14/08/2016
Galanten allekirjoitan kuuluvan maailman top-kymppiin, mutta kuka oli se toinen puuttuva maailman top-5:sta? Enström oli pelaamassa.
Enström
14/08/2016
Ei pelannut enään Evi pelissä, edellisessä kyllä.
S7
14/08/2016
Oli se kyllä kentällä, nro,7. Jos en nyt ihan väärin katellut, sillä ei vaan ollut huivia päässä
S7
14/08/2016
Sieltä voi tarkastaa, heti avauksessa on rasse kehissä(oli siis pakko tarkistaa :-))
Falun
14/08/2016
Faluninta puuttui Galante ja Tomasik. Kaksi maailman parhaimmistoa. Lisäksi pelityyli on todella kuluttava toisinkuten eräjormilla
Sjarmo
14/08/2016
Enström pelasi EVi-pelissä.

Tomasik on kieltämättä kova kaveri, mutta ei ole edes maailman 5 parhaan sentterin joukossa. Lisäksi Tomasik pelaa käsittääkseni Linköpingissä, joten häntä ei pitäisi tässä keskustelussa edes mainita.
Jamo
14/08/2016
Eräjormilta puuttuu myös Iiskola, Rosendahl, Puska/Nuutinen sekä Kinnunen ja Koski. Eli ei mikään paras mahdollinen kokoonpano Jormillakaan. Poisjääneet eivät tietenkään mitään sateentekijöitä, mutta ihan hyvän kolmoskentän tuosta saa.
S7
14/08/2016
Iiskola on kyllä ollut mukana pelaamassa. Rosteria kun on kierrätetty. Se hienoa, että korsman ja kumppanit ei syyllisty amun pahimpaan vikaan, eli aina väkisin right vasemmassa laidassa. Osa syy varmaan siinnä, että jykä valmentanut heikkistä ja huomannut että leftikin pärjää vasemmalla. Kukas se täälläkin blokkasi tekstin, missä oli juttua taktiikasta ja fysiikkatreenistä? Oisko ollut clasun fyssävalmentaja, siinnä hyvää tekstiä, paras joukkue ei sen mukaan se joka ravaa eniten, todisteita oli fudiksen bundesliigasta.
Venyy
14/08/2016
Fanien kannalta olisi mukavaa jos Järven seura tiedettäisiin ennen kauden alkua.
S7
14/08/2016
Niin ja se piti sanoa erä huutelijoille, evin taustoilla on se legendaarisin ssv, eli huoltoäijät! Onnea jäbät ekasta mestaruudesta.
Legendat kiinnostaa!
15/08/2016
VENYY puhuu asiaa. Lajilegenda kiinnostaa rutkasti enemmän kuin jotkut persoonattomat märkäkorvat. Se on vähän sama juttu, mitä Kurre varmaan aattelet jostain Chisusta. Koitas nyt sit napata se Järvi sinne eräjormiin, niin ei ole ihan vaan Kukkolassa se viikkareiden kiinnostus...
S7
16/08/2016
Noh noh. Onhan tuolla nyt muitakin kuin märkäkorvia. Mikke on toki aina Mikke itelleni se syy miksi joskus aloin todella kannattaa viikareita, ekaksi toki oli vain ssv, ilman viikkareita. Mikke oli tuolloin se nuori pelaaja, josta kasvoi sitten iso legenda. Tästä syystä ainakaan minä en suostu herroja, Laasonen, Soini, Juselius nimittämään märkäkorviksi. Tsekkien turnauksen perusteella en nimitä myös erätaustaisia Surakkaa enkä Ailiota. Mun salainen toive on, että Mikke menis M-teamiin, se toinen helsinkiläinen jengi varmasti hyötyisi Miken johtajuudesta. Vaikka joku täällä väittää, niin en todellakaan kattele ja seuraa vaan yhtä jengiä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.