Liigat

Hallitsevalle Suomen mestarille kaksi uutta pelaajaa – uransa päättänyt kaksikko taustavahvistuksiksi

12.08.
2016
0 Kommenttia
6
Liigat
Lotta Vesterinen siirtyy takaisin Lappeenrantaan. Kuva: Jari Turunen

Lotta Vesterinen siirtyy takaisin Lappeenrantaan. Kuva: Jari Turunen

Naisten SM-kultaa kevään Superfinaalissa juhlinut NST on kiinnittänyt kaksi uutta pelaajaa tulevan kauden joukkueeseen. 33-vuotias puolustaja Lotta Vesterinen palaa Kotkan Crackersista joukkueeseen, ja myös oma kasvatti, hyökkääjä Hanna Kiljunen on solminut sopimuksen seuran kanssa.

Viime kaudella 22 liigaottelua Crackersin riveissä tehopistein 1+4 pelanneen Vesterisen edelliset kaudet ovat kuluneet Kotkassa, mutta hän on tuttu NST:n paidasta jo kausilta 2009-2013 edustettuaan 59 liigaottelun verran Lappeenrannan ylpeyttä. Noilta vuosilta mukaan tarttui yksi SM-hopea sekä kaksi pronssista mitalia.

Joukkueen taustoilla Jussi Kurronen ja Satu Viiru jatkavat joukkueen fysioterapeutteina. Tuija Huotinen saa joukkueenjohtajan tehtäviin avukseen kaksi viime kauden päätteeksi peliuransa lopettanut pelaajaa, kun Heli Suoreijus ja Elina Sinisalo liittyvät joukkueenjohtoon.

NST:n uutinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.