Liigat

Jarkko Niemisen salibandykauden avaus siirtyy – tulehdus kantapäässä

18.08.
2016
17 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Jussi Ojala

Kuva: Jussi Ojala

Miesten Salibandyliiga-joukkue Classiciin pelaamaan siirtyneen Jarkko Niemisen salibandyavaus siirtyy loukkaantumisen takia.

Tämän viikon maanantaina Pääkallo.fi:ssä julkaistusta pitkästä Jarkko Niemisen haastattelusta kävi jo ilmi, että ex-tennistähti kärsii kantapäävammasta. Tällä viikolla tehdyssä magneettikuvauksessa paljastui, että oikeassa kantapäässä on voimakas kantakalvon tulehdus.

Edessä on näillä näkymin useiden viikkojen lepo ja kuntoutus, joten tennismiehen kauden avausta joudutaan vielä odottamaan. Parhaimmassa tapauksessa Nieminen juoksee kentälle kahden kuukauden kuluttua.

– Odotin pikkupoikamaisella innolla kauden avausta, joka nyt osaltani ikävä kyllä siirtyy eteenpäin. Olen saanut viimeiset 20 vuotta porskuttaa ilman vakavia loukkaantumisia, rasitusvammoja tai pitkiä taukoja, mutta silti uutinen söi miestä., Nieminen kommentoi Classicin sivuilla.

– Todella harmillinen juttu, että säbäkansa joutuu odottamaan Jarkon avausta. Harmittaa myös Jarkon puolesta. Hänellä on hirveä palo harjoitteluun ja kentälle, sanoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Lue myös:
Kesähaastattelussa Jarkko Nieminen: ”Classic ei laita turistia tai maskottia kentälle”
Kommentti: Jarkko Nieminen on salibandylle mahdollisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
viikatemies
18/08/2016
Onko se se tenniskantapää....
harmittelija
18/08/2016
Kukakohan mahtaa paikata jarkkoa rosterissa? Nyt on roolia tarjolla.
Vammariski
18/08/2016
Pelaa 15 vuotta tennistä maailman huipulla: ei vammoja.
Harjoittelee kesän salibandya: lepoa ja kuntoutusta vaativa kantapäävamma.

Sattumaa toki mut ehkä jonkun totuudenkin siemen.. kovilla alustoilla mennään.
S7
18/08/2016
Ei hyvältä näytä... ei ollenkaan
farssi?
18/08/2016
Hieman haiskahtaa farssilta? Jakke ei ole vielä kehittynyt tarpeeksi, jotta voisi vetää parit vaihdot peleissä, niin helpompi mennä loukin taakse...
Urheilumedia
18/08/2016
Uutinen lipsahti julki ilman laajaa infotilaisuutta.
Katsoja
18/08/2016
Voiko enää enempää pitää katsojia tyhminä. Voiko enää enempää pistää salibandyä halvalla.
No hitto miksei
18/08/2016
Players nightissa Jarkko kyllä selvästi varoi kantapäätään, että turha keksiä omia skenaarioita tämän uutisen taakse, kunnes toisin todistetaan, inisijät.
Katsoja
18/08/2016
No hitto mikseille - et oikein ymmärtänyt pointtia. Kaikki tervejärkiset tajuaa että ei tenniksestä voi hypätä suoraan Salibandyliigaan tai Salibandyliigasta ei voi hypätä pelaajauran jälkeen suoraan tenniksen tai sulkapallon huipulle.
Jymy
18/08/2016
Katsojalle jo nyt tiedoksi että tulet vielä yllättymään. Jakke on URHEILIJA, fysiikka on varmasti liiga kovimpia jos ei kovin. Tolla fysiikalla pärjää pitkälle. Pelisilmääkin löytyy pakosti, ilman sitä ei olis ollu tenniksessä top 15 maailmanlistalla. Jakke tulee vielä dominoimaan säbäkentällä. Kukaan liigapelaajista ei ole omalla uralla harjoitellut edes läheskään niin paljon mitä Jakke, ei määrällisesti eikä taatusti laadullisesti. Siinä olet oikeassa että toiseen suntaan lajinvaihdon onnistuminen on hyvin epätodennäköistä. Mutta kait joku lahjakas siinäkin voisi onnistua. Niin muuten, muuan Yevgeni Kafelnikov, maailmanlistan entinen ykkönen, grandslam voittaja ja olympia voittaja teki ihan mukavan uran Eurooppa Tourilla. Siellä pärjääminen on kuitenkin 1000 kertaa vaikeampaa mitä jossain säbäliigassa.
No hitto miksei
18/08/2016
Katsojalle - et oikein tajunnut pointtia; kommentti ei ollut kohdistettu vain sinulle. Eikä tuollaista sääntöä ole missään olemassa mistä puhut, etteikö voisi hypätä lajista toiseen; kukaan ei vain ole koskaan ennen niin tehnyt. Paitsi Henkke Larsson ja ehkä moni muukin. Ja juurihan Jarkko todistaa, että kaikki on mahdollista.

"Suutari voi tehdä vaikka housut, jos se haluaa." Vapaasti lainattuna, Vesa-Matti Loiri
No hitto miksei
18/08/2016
Siinä sen sijaan olet oikeassa, että lajin vaihdossa tietenkin eri lihakset kuormittuvat jne, jolloin joutuu tarkemmin tekemään alkulämmöt ja palauttavat jne.
James
18/08/2016
JYMY - Olet oikeassa, että golfin Eurooppa Tourilla pärjääminen on "1000 kertaa" vaikeampaa kuin säbäliigassa. Sen sijaan Kafelnikovin ura siellä ei ollut hääppöinen. Kaveri ei ollut kertaakaan (kolmessa osakilpailussa) 100 joukossa eikä tienannut pelaamalla euroakaan. Kertaakaan ei päässyt kolmannelle kierrokselle. Wikipedia jopa väittää, että olisi voittanut Venäjän mestaruuden golfissa, mikä on ihan puutaheinää.
S7
19/08/2016
Eihän toi nyt millään tasolla näytö hyvältä, lajin ulkopuolelta tulee ja nyt pitäis treenata lajia ja paljon, heti 2kk filassa, pahalta näyttää ettei tästä tuu mitään.
Pettynyt
19/08/2016
Pidin Jarkkoa fiksuna urheilijana mutta tämä säbä koukkaus vie kyllä arvostusta, piti lähteä tänne sekoilemaan. Kyllä sitä voi eläkkeellä harrastaa ilman lisää julkisuus hakuisuutta.
VV
20/08/2016
Te negatiiviset juntit olette niin yössä,ainoastaan Jymyllä on homma hallussa! Se on just niin
Jore
18/10/2016
Outoo pelata tennistä davis cupissa vaik olevinaan kantapää pipi...täyttä rahastusta

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.