Juniorit

Junioreiden SM-karsinnat pelattu – nämä joukkueet pelaavat valtakunnallisissa sarjoissa

29.08.
2016
64 Kommenttia
1
Juniorit
Junioreiden SM-sarjajoukkueet ovat selvillä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Junioreiden SM-sarjajoukkueet ovat selvillä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Junioreiden SM-karsintoja pelattiin kahtena edellisenä viikonloppuna ympäri Suomea. Nyt kaikki SM-sarjajoukkueet ovat selvillä.

Karsinnat käytiin C2-, C1- ja B-poikien SM-sarjoihin, sekä C-, B- ja A-tyttöjen SM-sarjoihin. B- ja C1-pojissa pelataan valtakunnallisesti myös 1. divisioonaa.

Valtakunnallisiin juniorisarjoihin selvinneet joukkueet ovat tässä.

A-tyttöjen SM-sarja 2016-17 (10 joukkuetta)
Classic, Tampere
EräViikingit, Helsinki
FBC Loisto, Turku
Koovee, Tampere
M-Team, Helsinki
Northern Stars, Espoo
PSS, Porvoo
SB-Pro, Nurmijärvi
TPS, Turku
ÅIF, Sipoo

B-pojat 2016-17 (kaksi karsintakierrosta)

SM-sarja (12 joukkuetta)
Classic, Tampere (1. kierros)
EräViikingit, Helsinki (1.)
HIFK, Helsinki (1.)
Indians, Espoo (2. kierros)
Koovee, Tampere (1.)
LASB, Lahti (1.)
Oilers NG, Espoo (1.)
OLS, Oulu (2.)
SB Welhot, Kuopio (1.)
Steelers, Hämeenlinna (2.)
Tiikerit, Vantaa (2.)
TPS, Turku (1.)

1. divisoona (12 joukkuetta)
FoSu, Forssa
Happee, Jyväskylä
Karhut, Pori
LoSB/VSS, Lohja
M-Team, Helsnki
Nokian KrP
NST, Lappeenranta
PHSB, Lahti
Rangers, Kirkkonummi
RSS Panthers, Riihimäki
SB Vaasa
SPV, Seinäjoki

B-tyttöjen SM-sarja 2016-17 (10 joukkuetta)
EräViikingit, Helsinki
FBC Loisto, Turku
Northern Stars, Espoo
Pirkat, Pirkkala
PSS, Porvoo
SB-Pro, Nurmijärvi
SBS Wirmo, Mynämäki
SSRA, Oulu
Steelers, Hämeenlinna
TPS, Turku

C1-pojat (kaksi karsintakierrosta)

SM-sarja 2016-17 (12 joukkuetta)
Classic, Tampere (1. kierros)
EräViikingit Black, Helsinki (1.)
EräViikingit Blue, Helsinki (1.)
Karhut, Pori (1.)
LaSB HML, Hämeenlinna (1.)
Limingan Niittomiehet (2.)
Nurmon Jymy, Seinäjoki (2.)
Oilers NG, Espoo (1.)
OLS, Oulu (1.)
SC Urbans, Janakkala (1.)
Steelers, Hämeenlinna (2.)
TPS, Turku (2.)

1. divisioona 2016-17 (12 joukkuetta)
Welhot, Kuopio
PHSB, Lahti
Le-Ki, Lempäälä
Hatsina, Mikkeli
Ilves, Tampere
M-Team, Helsinki
SB Vaasa
Blackbirds, Kerava
Josba, Josba
PoNoVo, Lappeentanta
Top Team, Savonlinna
Happee, Jyväskylä

C2-poikien SM-sarja 2016-17 (kaksi karsintakierrosta)
(16 joukkuetta, jotka pelaavat kahdessa 8 joukkueen lohkossa)
Classic 03, Tampere (2. kierros)
Eräviikingit, Helsinki (1. kierros)
GrIFK, Kauniainen (1.)
HIFK, Helsinki (2.)
Karhut, Pori (1.)
Koovee, Tampere (1.)
Loiske Esport, Espoo (2.)
Nokian KrP (2)
Oilers NG, Espoo (1.)
OLS, Oulu (1.)
Steelers, Hämeenlinna (1.)
Tiikerit, Vantaa (1.)
Tiikerit II, Vantaa (2.)
Tiikerit III, Vantaa (2.)
TPS, Turku (1.)
ÅIF, Sipoo (1.)

C-tyttöjen SM-sarja 2016-17 (10 joukkuetta)
EräViikingit, Helsinki
FBC Loisto, Turku
Koovee, Tampere
Pirkat, Pirkkala
SB-Pro, Nurmijärvi
PSS, Porvoo
Steelers, Hämeenlinna
SBS Wirmo, Mynämäki
SSRA, Oulu
Northern Stars, Espoo

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Poju
29/08/2016
Tiikerit C2 sm-sarjassa kolme joukkuetta! Varmaan jonkin laatunen suomen ennätys!
Äijä
29/08/2016
Kertoo paljon karsintalohkojen epätasaisuudesta. Kovempia jengejä jäi ulkopuolelle mm. SPV
Sheriffi
29/08/2016
- Bsm suosikki?
- Bsm pistepörssin voittaja?
- B1div suosikki?
- B1div pistepörssin voittaja?
Mielipiteitä!!
Jari
29/08/2016
Jos puhut bsm SPV:stä niin omasta mielestä niillä ei olisi riittänyt millään top 8 niin en sanoisi että olisi vääryys. Kaikki on kyllä mahdollista.
Mansesta tuulee
29/08/2016
Kyllä Classic on ehdoton suosikki jos kaikista parhaimmat pelaajat eivät ole a-junioreiden käytössä.
S7
29/08/2016
Hyvä uudistus divari myös c-junnuihin. Laajempi pelaajamäärä saa kovempia matseja!
A1
30/08/2016
Niin.onhan se hienoa seurata kuinka hyvin sarjatasoja ollaan kehitetty , saaden mielekkyyttä karsintojen kautta jne. Vaan yksi junioritaso on unohdettu tyystin, pidetty vuosi vuoden jälkeen vain liiton rahastussarjana. A-poikien 1-div. Millonkohan olisi aika herätä liitossa? Tällä menolla junioreilta viedään vikatkin pelihalut...
Jallis
30/08/2016
missä Jokerit?
jarille
30/08/2016
Veikkaan, että aikaisempi kirjoittaja meinasi noita nuorempia, varsinkin c1-sarjaa. SPV:llä on siinä suhteellisen hyvä, vaikkakin kapea porukka. Treenipelissä juuri ennen karsintoja hävisivät jymylle 6-4, viimeinen tyhjiin. Jymy kuitenkin kakkosvaiheesta heittämällä sm-sarjaan, kun spv:n pojat jäivät tylysti aluesarjaan.

Toki nyt taitaa käydä niin, että SPV:stä lähtee kentällisen verran poikia sitten Jymyä vahvistamaan, eipä niilläkään ole kuin kaks kentällistä hyviä poikia.
Vorssan suora
30/08/2016
Bsm suosikki on Classic - jos ei A-junnut ja Edustus vie kentällistä pohjolaleiri miehitystä ja maalivahtia. Siellä samassa keikkuu myös mahdolliset pistebörsä voittajat Suoraniemi varmaan vahvoilla, Welhot saattaa yllättää kaikki housut nilkoissa olevat, laadukasta tekemistä 99-00 porukalla jo vuosia. LASB:ssa "eräs Kainulainen" aloittaa nyt 4 B kautensa ja kolmannen kerran sm-sarjaa, vahva pistelinko tosin edustus luultavasti vie omansa.
B:n Divarissa vahvoilla M-Team, Karhut ja NST. Karhuilta löytyy tänäkin vuonna divarin pörssiykkösehdokkaita, samoin NST Kovanen Kekki pärjää hienosti myös ilman Rantalaa mutta eivät pysty haastamaan kuin osan sm-sarjan teameista kun playoff-karsinnat alkaa.

Eli BSM vie Classic ja pistelinkona Suoraniemi
B1div. vie Karhut ja Pistelinkona Kovanen.
Krpeukku
30/08/2016
Suora meinaat varmaa Ollikaista karhuista? Aivan timanttinen -00, toivottavasti ei lipsahda Akolan tavoin Classiciin.
Esporttikin varmasti vahvoilla tällä kaudella, hyötyivät selvästi ssv sekoilusta.
Olssilla Ijäs ja Kokko varmaan A-jun. ja edustus paineita, varsinkin Olssin nuorennusleikkauksen johdosta. Eräviikkarit on aina kova, jos ei olisi,niin salibandyssä tehtäisiin jotain suuresti väärin.
Classic, Esport ja Eräviikingit ratkoo mitskut. Neljäntenä joku ylläripylläri Welhot.
S7
30/08/2016
Evi varmaan aika ok monessa sarjassa, tosin en seuraa heidän junnuja niin paljon kuin edaria. Paljon porua ja papatusta tosta hommasta kuullut, niinku aina kaikki uus haukutaan siksi ja täksi. Mulle sama, veikkaan, että puhtaasta halusta viedä hommia eteenpäin siellä porukka duunailee. Ite toivoisi että tää helsingin alueen typerä toisten syyttely loppuis!
jolokuttelija
30/08/2016
onko mahdollista kun on jo pelattu karsinnat vaihtaa seuraa, viittaa pohojanmaalle, toisaalta juu juu 2 seuraa kovinkin pienellä alueella kisaa paikasta auringossa, mikseipä yhteen meno. AI niin se o pohojanmaa
Sählääjä69
30/08/2016
Kyllä bsm sarjassa pitää ottaa huomioon myös Kooveen kova nippu! 00 olivat todella hurjia viime vuonna ja he etenovät vakuuttavasti ekasta vaiheesta jatkoon!!!
Urheilujätkä
30/08/2016
Sählääjä69 puhuu kyllä asiaa, mutta kuulin huhuja että Koovee hävisi Steelerssille harkkapelissä 8-7 kun Steelerssillä oli vain 8 kenttäpelaajaa. Tekeekö tämä siis Steelerssistä sarjan mustan hevosen?
Sählääjä69
30/08/2016
@urheilujätkä
EI
TURKU
30/08/2016
Kyllä se on niin, että Tepsin 00-ikäluokan kultaputki saa jatkoa ja TPS vie BSMn.
Kultasuoni
30/08/2016
Bsm
Sijat 1-3: Eräviikingit, Classic, Tps
Sijat 3-6: Oilers, Koovee, OLS
Sijat 6-9: Welhot, Hifk, Tiikerit
Sijat 9-12: Lasb, Indians, Steelers
JKL
30/08/2016
Ja lopputulema oli se, että Happee sai 2 divaripaikkaa (A:n lisäksi), kun siellä jollain pikkukylilläkin on SM-paikat. Eikö siellä nyt jo kellot kilahda seurajohdon päissä? Menestyneen liigaseuran menestyskäyrä on vahvasti alaspäin tätä menoa. Se on karua juttua pikkuseurojen kannalta, mutta kyllä totuus on se, että jos halutaan edelleen keskisuomalaisen salibandyn menestyvän, talentit on kerättävä viimeistään C-B-vaiheessa yhteen seuraan ja heille on myös saatava kunnon valmentajat hommaa hoitamaan. Siellä alkaa esimerkiksi olla jo useita uransa lopettaneita pelimiehiä, joilla olisi varmaan annettavaa lajille valmentajina. Lajia fanittavana tuntuu kurjalta katsoa nykehitystä.
Sivustaseuraaja
30/08/2016
Hienoja joukkueita bsm,ssä, ehkä Karhut kuuluisi joukkoon. Sanoisin, että toi LASB tulee tekemään kovaa jälkeä, toki myös Classic, EV, Oilers ja Welhot taitaa erottua. Varmasti taas hienoja pelejä edessä, mutta runkosarja: Classic, LASB, EV, Oilers, Welhot ja TPS, karsimassa Tiikerit ja OLS. Näillä mennään.
Mustaritari
30/08/2016
Erittäin mielenkiintoinen Bsm sarja tulossa ja nuori kentällä liihottava jose takala tulee tekemään erinomaista jälkeä tulevalla kaudella!
S7
30/08/2016
Hyvä, että joku paikkakuntalainen nosti Jyväskylän ongelman esiin. Hyvä! Sieltä on kuitenkin tullut tukku maan kärkipelaajia, joista hyötyy maju ja sitä kautta koko Suomen säbä. On todellakin sääli jos tämä kehitys loppuu, tuskinpa lahjakkaat pelaajat mihinkään hävinnyt? Toisena, toivottavasti Seinäjoen seudulta saadaan jatkossa usempi junnujengi sm-sarjaan. Spv tehnyt hienoa duunia aikuispuolella, mutta ei taida noilla suunnilla loppuun asti pärjäävän ilman oman seuran poikia. Jos vaikka vertaa mun kannattamaan aikuisjengiin(paino sanalla aikuis!) SSV:n, mitä pakko meijän ois pitänyt koskaan panostaa junnuihin? Pelaajia sai täällä ruuhkasuomessa muista seuroista ja kätevästi myös Tepsistä pysty parhaat kuppaamaan, kun opiskelujen tms perässä tänne tulivat. Toki en pane nykykehitystä pahakseni, kun EVI kasvattaa omiaan. Mutta joku muu voi sitten kupata ne tänne joka tapauksessa tulevat pelaajat, eikö se yksi Kainulainen justiinsa tänne muuttanut Lammilta? Kuka vienyt?
Hirvitär
30/08/2016
Happeen C1-junnut voitti harkkapelissä 13.8. Steelersin, joka pelaa nyt SM-sarjaa ja karsinnoissa pelasi viime vuoden hopeamitalistia vastaan tiukan väännön häviten 5-4. Systeemi vaan on sellainen, että kun häviät yhden pelin niin se on sitten siinä. Suunta on oikea Jyväskylässä, asiat eivät muutu hetkessä.
Leijona
30/08/2016
Myös eräs Paavo Kankaanpää on lähellä pistepörssin voittoa. Hyökkäävänä pakkina puolet pelistä hyökkäyspäässä viettävä Kankaanpää voi hyvin johdattaa Karhut divarin voittoon!
Asiantuntija
30/08/2016
Myös karhujen maalivahti on 00 ikäluokan kärkeä. Kunhan saa vaan pidettyä päänsä kylmänä ja pelin tasasena voi viedä vaikka karhut playoffeihin.
Kuningas
30/08/2016
Roi Hermonen on todella kovan luokan huoltaja, joka vie karhut divarin kultaan!
Juhani Tamminen
30/08/2016
Voi herranjumala. Karhujen pelaajat eivät jaksa enää pelissä pelata kun ovat bussimatkan jälkeen aivan loppu rokin juttuihin.
Jussi Ståhle
30/08/2016
Heräkkääpä nytte. Mä oon kaikista kovin pelimies ja voitan divarin pistepörssin 100 prosenttisen varmasti. Ollikainen vapise!
Fanittaja
30/08/2016
Uskoisin että Karhujen Aatu Tommilan uskomaton pelikäsitys, Patrik Lainemainen laukaus ja höyhenen pehmeät kädet auttavat karhuja nousemaan Sm sarjan playoffeihin.
Niklas Saha
30/08/2016
Hei älkääs nyt sähly pallos on sentäs 22 reikää! Mikä se paitsio oli?
Lapin kullat
30/08/2016
Juurikin Karhujen puolustuspäässä olisi kovasti petrattavaa ja maalivahdille kannattaisi antaa rauhoittavia ennen peliä. Yksi kenttä pystyy hyökkäämään, muut ei. Divarissa tulee pärjäämään kyllä, mutta kärkeen ei riitä sielläkään. Ollikainen joukkueen helmi ja tulee olemaan maalipörssissä korkealla.
Asiantuntija
30/08/2016
Miten niin karhujen puolustuspäässä on vikaa? Ekalla kierroksella vähiten päästettyjä maaleja ja Nordlund koko karsintojen torjunta prosentissa ykkösenä 90%. Ja tiikereitä vastaan pääsi 2 omiin ja 93% hääri Nordlund. Hyökkäys että puolustuspää on kunnossa.
Ykkösnippu
30/08/2016
Mielestäni karhut osui kultasuoneen kun hankkivat jasper johiman! Häneltä odotetaan isoja maaleja! Myös aikaisemmin mainitulta tommilalta odotetaan isoja
Maistelija
30/08/2016
Yllättyisin jollei porin karhujen Aatu Tommila olisi selvä valinta ykkösen hyökkäykseen alkavalla divarikaudella!
Proffa
30/08/2016
Uskon, että B SM-sarjan pistepörssin ykkönen löytyy Turun Paattisilta. Pelikentillä numero 2 eli tietysti Juuso "shadowhill" Varjokumpu.
Aatu Tommila
30/08/2016
Juu meikäläinen tosiaan omaa Patrik Lainemaisen suoraan syötöstä kudin jolle yksikään maalivahti ei suomessa mahda mitään. Olen tiennäyttäjä ja esimerkillinen esimerkki muille Karhujen pelaajille. Jos Kankaanpää ei toimisi kapteenina niin se olisin minä! Ihme ja kumma jos en voita vuoden pistenikkari palkintoa ja saa röm***ä kaupan päällisiksi. Toivotan onnea kaikille joukkueille divariin mutta vaurautukaa Aatu Tommilaan. Pelaan 49 numerolla. Muistakaa miesvartionti aina Karhuja vastaan pelatessa.
Mustaritari
30/08/2016
Mielestäni steelers pystyy haastamaan jokaisen joukkueen aktiivisella pelillä, yhtälailla kuin muutkin joukkueet ja steelers pelaa hyökkäys -sekä puolustuspäähän erittäin taitavaa peliä
Tsupa
30/08/2016
Sanoisin, että jo viime kaudella bsm,ssä yli 40 pistettä latoneet Rintala (Oilers), Tolonen ja Puolakka (Lasb), Pietilä (Classic) voivat olla aika korkealla tuossa pistepörssissä. Niin ja tuo mr. Kainulainen (Lasb) joka latoi hatun Happeen edaria vastaan Tallinnassa viikonloppuna...ja onhan noita pelimanneja sarja pullollaan...
JKL
30/08/2016
Suunta ei todellakaan ole oikea Jyväskylässä. Se, että yksittäinen C-junnujoukkue voittaa jonkun harkkapelin tai häviää maalilla jollekin, on peanuts, eikä muuksi muuta tosiasiaa, että alaspäin mennään ja lujaa. Takavuosina alueen joukkueet voittivat eri sarjojen mestaruuksia ja SM-mitaleita, nyt siitä ei ole toivoakaan. Ollaanko seuroissa sokeita tosiasioille, vai muuten vaan taitamattomia ja kyvyttömiä toimimaan asioiden parantamiseksi? Siellä on jo nyt paha aukko liigatasoisten pelurien tuotannossa. Entäs kun Tsäki ja Velsa lopettaa, Pete ja pari muuta nuorta talenttia lähtee ulkomaille, kenestä korvaajat?
Tietäjä
30/08/2016
BSM
1. Classic
2. Eräviikingit
3. Lasb
4. Tiikerit
5. Ols
6. Oilers
7. Welhot
8. Hifk
9. Tps
10. Steelers
11. Koovee
12. Indians
Ja B 1. Divari
1. Karhut
2. Happee
3. Fosu
4. Nst
5. Rangers
6. M-team
7. Sb Vaasa
8. Spv
9. Krp
10. RSS Panthers
11. PHSB
12. LOSB/VSS
Pitkälti sijotuksiin vaikuttaa miten paljon seurat kierrättää B-ikäisiä A-junnuissa/miehissä. Tsemppiä kaikille kauteen tasapuolisesti!
Joku vaan
30/08/2016
Jkl:lle. Kyllä sieltä on tulossa talentteja junnuista kunhan vaan pääsee pelaamaan kovia pelejä. Esim Bn edustuksessa on pari 00 ja 01 pelaajaa joista tulee vielä pelimiehiä.Nämä kyseiset herrat pelasi jo viime kaudella Bn edustuksessa. Eikä pidä unohtaa 02 syntyneitä jotka pelaa c1ssä.
HIRVITÄR
30/08/2016
Niiden takavuosien jälkeen on varmaan menty syvissä vesissä, mutta näkisin, että valoa on tunnelin päässä. Happeen 7 junioria edustaa seuraa tulevana viikonloppuna All Stars tournamentissa Helsingissä. Minusta se jo antaa uskoa tulevaan!
Ruuneperi
30/08/2016
B1divarin pistepörssin taitaa kuitenki viedä saarijärven lahja ja kirous jyväskyläläiselle salibandylle, 104cm mailallaaan operoiva saku liponen
Fani
30/08/2016
@RUUNEPERI oon täysin samaa mieltä ja lisäksi peleissä käviän kannattaa myös ottaa huomioon hänen liukkaripeittojen määrä! Ukko painaa nöyrää duunia myös molempiin suuntiin! Arvostan!!
S7
30/08/2016
Kauko ei tosiaan montaa vuotta enää pelaile. Huikee äijä pelurina, ainut miinus, ei niille dumareille tarvii koko ajan jutella ;-). Ja nyt vielä, jos sinne majuun on pakko joku jyskälän äijä lyödä, niin se on kauko. Kelatkaa sitä pelattujen otteluiden putkea, huhuh, metsurikin hyytyy sen rinnalla.
Kyllä se näin on
30/08/2016
Kyllä se spekulointi voidaan ensikauden B divarin pistepörssin voitosta lopettaa jo heti alkuunsa, sillä kaikkihan salibandyä vähänkin seuraavat tietävät että Happeeseen viime kauden jälkeen siirtynyt ja sm karsinnoissa kansainvälisenkin median vakuuttanut Valtypants aka Valtteri Pernu tulee dominoimaan koko sarjan pistepörssiä ihan oman tahtonsa mukaan. Tämä rightin puolen voimalaituri omaa mitä pehmeimmät ja silkkisimmät kädet joilla on käytelty uran aikana pakki jos toinenkin. Tämän lisäksi Valtterin erityistaitoihin kuuluvat nopeasti ja tarkasti lähtevät vedot, sekä luultavasti koko sarjan tulisin rystyläikkäri, josta väläyksiä nähtiin ajoittain sm-karsinnoissakin. Valtypantsia kuvaileekin kaikkein parhaiten lause "Muut tekevät kentällä mitä osaavat, Valtypants mitä viitsii". Kannattaa siis ehdottomasti pitää silmällä kyseistä pelaajaa ja tämän täydellisen symmetriseksi hiottua takapiiskaa tulevalla kaudella.
JKL
30/08/2016
Vielä jokunen sana JKL tilanteesta. Jos tilanne halutaan korjata nopeasti, niin kilpajoukkueiden rekrytointi Happeeseen koko alueen lahjakkaimmista tyyliin Jyp. Vaikka C-junnuista eli SM-tasosta alkaen. Valmennus joka ymmärtää lajitaidon merkityksen kivijalkana, jolle kaikki muu rakennetaan. Paljon perspektiiviä Happeen ja muiden seurojen nuoriin takavuosilta. Näenkö nyt vastaavaa taitoa ja luovuutta kun katson esim. A-nuorten peliä? Vastaus on en. Näen paljon puutteita perustaidoissa, fysiikassa ja myös pelisysteemissä. Sarjasijoitus kertoi joukkueen tasosta kaiken oleellisen. Paljon tarpeellisia juttuja jätetty tekemättä pikkujunnuina. JKL on varmaan näissä asioissa selkäänpuukotuksen ja lyhytnäköisen omaan napaan tuijottamisen Mekka. Muuten en ymmärrä sitäkään, miksi on olemassa suuri määrä 2 divariporukoita, mutta ei yhteistyötä, jotta se 1 divariporukka saataisiin lopulta tänne. Yksinään mikään noista ei riitä. Ja se olisi tärkeä junnujen jalostamiseksi liigapelureiksi. Ei nuo yhden miehen unelmat koskaan pitkälle kanna, yhteistyö kylläkin.
Surinaa
30/08/2016
@kyllä se näin on: lisään vielä reenipeleissä ja sm karsinnoissa näkemäni perusteella valtypantsilta on luvassa aivan jäätävää nolook leipää takatolpille sekä amppareilta tuttua pörriäissurinaaa
Pörinää
30/08/2016
@surinaa ja @kyllä se näin on: lisäisin vielä että viime aikoina Valtypantsista on kyllä ikävä kyllä näkynyt kentällä, että surinan lisäksi tämän pelityyliin on myös tarttunut vähän epäampparimaista rytkimistä, liekö pörssien kannalta hyvä asia? Sitä jäämme odottamaan...
veikkaus
30/08/2016
Itse veikkaan b divarin pörssikärjeksi Happeen puolustaja #74. Olen tykästynyt tämän nuorenmiehen röyhkeyteen eikä myöskään säästele huikeaa laukaustaan.
Varma tieto
30/08/2016
Itse veikkaan b1 divarin pistepörssin voittajaksi #29 pelaavaa huippu hyökkääjää kaapo siekkistä! Sm karsinnoissa paukutteli paljon pisteitä. Mutta tottahan se on että happeen b2 joukkueesta nousee b1 joukkueseen joona nättinen ja voittaa pistepörssin ja jäähypörssin ylivoimaisesti❤
Väsynyttä
30/08/2016
Pelitaitojen ja huonon huumorin varustamia Karhujen ja Happeen pelaajia ei kyllä tulla näkemään muuta kuin jäähypörssin kärjessä, eikä kummallakaan joukkueella ole asiaa sm-pleijareihin.
jesari
31/08/2016
Sinänsä karhuille pitää nostaa hattua. Molemmat C ikäluokat meni suoraan Sm sarjoihin. Ja B junnutkin taitaa olla divarin ennakkosuosikkeja. Eli Porissa on kyllä jotenkin onnistuttu ja taitaa olla vielä jopa niin, että joukkueet joutuvat operoimaan varmasti omilla kasvateilla, eivätkä todennäköisesti pysty paljoakaan keräämään pelaajia mistään muista seuroista.
Sählytietäjä
31/08/2016
On tullut monelta suunnalta huhuja, että suomen taitavin pallollinen puolustaja Juho Tepponen on päässyt maalivireeseen. Tässä vahva ehdokas pistepörssin kärkisijalle.
Palokan Orsi
31/08/2016
Jkl on aika lailla asian äärellä. Sorry vaan, mutta nuo Hirvittären kommentit osoittavat ehkä juuri sen perusongelman. Yksittäisiä huippuja, joista kaikki koittavat saada jotain itselleen. Isossa kuvassa yksikään Happeen ikäluokka ei noiden huippujen jälkeen ole valtakunnan tasolla tarpeeksi laadukas. O2 voi joskus tulevaisuudessa olla kova, siellä tunnutaan tekevän sitä työtä aloittelijoiden kanssa, mikä on jäänyt väliin noissa vanhemmissa junnuikäluokissa eli ihan perustaidon kerryttäminen. Jotain muutakin tietysti tuolla taustoissa on, että ne parhaat eivät Jypin lailla kerry vain Happeeseen.
Fani91
31/08/2016
Sm-Karsinoissa Happeen riveissä upeita liukkaripeittoja esittänyt numerolla 88 pelaava Aaron "Kassikotka" Salminen tulee dominoimaan ylivoimaisesti B 1divarin kaikkia pörssejä. Kyseinen Kassikotka on huikea kahden suunnan pelaaja joka tekee kaikkensa joukkuensa voiton eteen, eikä turhaan ole joukkueen varakapteeni, myös jokaisen äidin unelma vävy. Innolla odotetaan tämän kassikotkan dominointia, jos ei ala pikkuhiljaa tulla kutsua ensi vuoden Pohjola-Cuppiin on ikäluokka valmentajilta mennyt divarin seuranta kokonaan ohi.
Töitätöitä
01/09/2016
Forssassa jälleen vahva nippu been dirressä, jos herrat Turunen ja Kyläheiko pääsevät pelille. Päälle vielä Kainulainen, Remes, Väre ja Kilpi.
Juha Taivalkoski
01/09/2016
Karsintoja seuraten pystyn toteamaan että Janne Tähkän luotsaama Helsinign IFK on yksi SM-sarjan kovimpia joukkueita. Arvion heidän sijoitukseksi 3-5. Karsinnoissa pelin kuntoon saaneet 1 ja 2 kenttä tekivät armotonta pepun paukuttamista vaasaa, raaseporia ja oulua vastaan. Odotan innolla tulevaa kautta!
Kullatut Gellit
01/09/2016
Luulen tietäväni tai ainakin tiedän luulevani, että Oliver "Porvoon-Schwarzenegger" Bäcksbacka tulee olemaan pistepörssin kärkinimiä ensi kaudella!
Osku
01/09/2016
Onko pääkallolta tulossa ennakot b:n sm sarjasta ja divarista ennen sarjojen alkua?
Professori
08/09/2016
Onko murot ja maito keittoa? Mielipiteitä!
Harrastelija
11/09/2016
Mitäs mieltä C1-poikien joukkueista? EV:stä kaksi jengiä suoraan ekasta karsinnasta jatkoon.
Katsoja
19/09/2016
C1 sarjassa viime kauden oilers tulee olemaan selkeesti heikompi kun viime kautena,moni hyvä siirtynyt muualle.Scu tulee olemaan jatkossa loppuun asti.
Ervi 01 jengit mysteerit?
Molemmissa rosteria löytyy,mutta hallitsevan mestari jengistä huhujen mukaan olisi tullut paljon pelaaja vaihdoksia.mene ja tiedä.
Maalivahdit lähti vaihtoon ja muutama kenttäpelaaja myös.
Happee ok porukka.
Katsojalle
19/09/2016
Totta on, että Oilers on heikentynyt viime kaudesta, mutta kyllä joukkue on edelleen varteenotettava vastus joka jengille.
Tästä hyvänä esimerkkinä finaalipaikka viikonlopun Mestareiden Cupissa (jossa se hävisi EV Blackille).

EV:n molemmat jengit tulevat olemaan erittäin kovia myös ensi kaudella.

Viime kauden C2-poikien Suomen mestari EV Blue ei ole juurikaan heikentynyt viime kaudesta, vaan jopa päin vastoin.
On totta, että maalivahtiosastolla tapahtui liikehdintää, mutta EräViikinkien B-junnuihin siirtyneen Miro Kyllisen tilalle LoSBista tulleella Jimi Hyvärisellä on kaikki mahdollisuudet/ominaisuudet nostaa itsensä edeltäjänsä tasolle.
Muualle lähteneiden kenttäpelaajien tilalle tuli ainakin meriittien perusteella vieläkin kovempia tekijöitä, joten silläkään puolella ei juuri heikkenemistä tapahtunut.
Se, kestääkö teinipoikien pää ja rotsien vetskarit mahdollista mestaruuskrapulaa onkin sitten jo toinen juttu...

EV Blackillä on taas mm. todella kova ykköskenttä ja muutenkin taso on noussut huimasti viime kaudesta.

Itse veikkaan, että mestaruus ratkaistaan EräViikingit Bluen ja Blackin, SCU:n, OLSin ja Oilersin kesken.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.