Liigat

Loukkaantumisista kärsinyt nuorten maailmanmestari EräViikinkien uusi sopimuspelaaja

03.08.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Loukkaantumisista kärsinyt Eero Nuutinen (sin.) pelaa ensi kaudella EräViikingeissä. Arkistokuva: Jari Turunen.

Loukkaantumisista kärsinyt Eero Nuutinen (sin.) pelaa ensi kaudella EräViikingeissä. Arkistokuva: Jari Turunen.

EräViikingit julkaisi keskiviikkona vahvistaneensa joukkuettaan yhdellä hyökkääjällä. Tuore sopimus on solmittu Eero Nuutisen kanssa.

Viisikymmentäkolme liigaottelua pelannut Nuutinen on tehnyt Salibandyliigassa 39 maalia ja antanut 12 syöttöä.

– Hyvä, että saatiin sopimus nyt aikaiseksi. Odottavaisin fiiliksin lähdetään tulevaan kauteen, kun on periaatteessa uusi joukkue. EräViikingit on selvästikin tulevaisuuden joku juttu. Tätä me ollaan rakentamassa itse tässä ja pojat on sitä oikeastaan kesän jo rakentanut, Nuutinen mietti EräViikinkien uutisessa.

Nuutinen on pelannut koko Salibandyliigauransa Tapanilan Erän riveissä. Viime kausi jäi mieheltä laihaksi loukkaantumisen takia.

– Eki on harjoitellut hyvin ja on tullut pikku hiljaa mukaan joukkueen treenivahvuuteen. Hänen vahvuuksia ovat periksiantamattomuus, röyhkeys ja jatkuva maalinälkä. Hän tekee kyllä tulosta kun pääsee jälleen täyteen kuntoon ja päästetään irti, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kertoi seuran tiedotteessa.

Vasta 19-vuotias pelimies oli mukana keväällä 2015 voittamassa poikien maailmanmestaruutta Ruotsissa. Samaan joukkueeseen kuului myös aiemmin sopimuksen EräViikinkien kanssa tehnyt Joonatan Surakka.

– Eki on varmasti yksi maan lupaavimmista nuorista pelaajista. Debyyttikaudella 16-vuotiaana 21 maalia 20 pelissä, on saldo, johon harva pystyy, Naava kommentoi.

Eero Nuutinen sopimuksen jälkeen EräViikingeillä on kasassa 20 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia.

EräViikinkien uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Just
04/08/2016
Missä on tän seuran pakit? Meinaa ihan hyökkäämällä pärjätä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.