Liigat

Naisten Salibandyliiga starttaa 14. syyskuuta – mukana kolme uutta joukkuetta

17.08.
2016
0 Kommenttia
5
Liigat
Viime kausi päättyi Hartwall Arenan Superfinaalissa NST:n juhliin. Kuva: Salibandyliiga

Viime kausi päättyi Hartwall Arenan Superfinaalissa NST:n juhliin. Kuva: Salibandyliiga

Naisten Salibandyliiga ottaa miesten liigasta ja Divarista poiketen tulevaan kauteen varaslähdön jo 14.9. Mukana on 12 joukkuetta, ja runkosarjassa pelataan kaikkiaan 132 ottelua.

Avausottelussa kohtaavat uutena fuusijoukkueena sarjassa debytoiva EräViikingit ja viime kauden positiivinen yllättäjä TPS. Runkosarja päättyy 18.3.2017, ja 8 parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleihin. 10. ja 11. sijoittuneet karsivat liigapaikasta 1. divisioonan joukkueiden kanssa, ja viimeiseksi jäänyt putoaa suoraan sarjatasoa alemmas.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät ja välierät pelataan paras viidestä -järjestelmällä. Suomen mestaruus ratkaistaan nyt toista kertaa yksittäisessä Superfinaalissa huhtikuussa. EräViikinkien lisäksi uusina joukkueina sarjassa nähdään oululainen SSRA sekä paluun sarjaan vuoden tauon jälkeen tekevä Steelers Hämeenlinnasta.

Naisten liigan ohjelma kokonaisuudessaan löytyy tulospalvelusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.