Liigat

OLS:lle karmiva takaisku – ykköspyssy todennäköisesti sivussa koko ensi kauden

09.08.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Valtteri Parviainen (oik.) joutuu polvileikkaukseen, eikä todennäköisesti pelaa ensi kaudella otteluakaan Salibandyliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Valtteri Parviainen (oik.) joutuu polvileikkaukseen, eikä todennäköisesti pelaa ensi kaudella otteluakaan Salibandyliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliiga-joukkue OLS koki heinäkuun lopussa kovan takaiskun, kun joukkueen paras hyökkääjä Valtteri Parviainen, 22, loukkasi polvensa opiskelijoiden MM-kisoissa Portossa Portugalissa.

Pääkallo.fi:n korviin kantautui Parviaisen vammasta huhuja, mutta nyt OLS on vahvistanut loukkaantumisen ja tarkentanut vamman laatua. Tuomio on tyly: Parviaisen oikean polven eturistiside meni poikki Espanjaa vastaan pelatussa puolivälieräottelussa. Parviaisen itsensä mukaan loukkaantuminen tuli ”harmittoman näköisessä” tilanteessa.

Kyseessä on Parviaisen niin sanotusti ehjä polvi, sillä hän on aiemminkin kokenut eturistisidevamman, mutta silloin rikki meni vasen polvi. Nyt luvassa on pitkä huili, ja OLS:n sivujen mukaan Parviaisen ensi kausi on todennäköisesti paketissa ennen kuin se ehti edes alkaa. Vamma vaatii leikkaushoitoa.

Parviaisen loukkaantuminen kirpaisee oululaisia, sillä ehjänä ollessaan hän on ollut joukkueen selkeä ykköspyssy. Neljän liigakauden aikana hän on pelaamassaan 85 runkosarjaottelussa nakutellut 122 tehopistettä.

OLS:n viime kausi oli mainio, sillä nuori ryhmä ylsi pudotuspeleihin. Puolivälierissä seinä tuli kuitenkin vastaan tulevaa mestariryhmää Classicia vastaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kurt
09/08/2016
Sääli, opiskelija höntsyjen takia...
Junnu#8
10/08/2016
Juuri näin. Herrala on varmasti tykännyt kun on kuullut asiasta. No onneksi on Rantalan Petri. Ja Joni-Arttu Sieppi.
Django
10/08/2016
Isot saappaat sorrin eteisessä
MAHDOLLISUUDET MENI
13/08/2016
Nyt kannattaa OLS:n perua koko kausi liigassa, mitä sitä enää pelaamaan, kun joukkueen polvi leikataan!?
Ei kait siinä muita pelaajia tarvita tai noteerata, kuin nuita edellämainittuja ja ne ei kentällistäkään niistä saa...
Voivoi OLS:n tarinaa, kannattaisko huomioida kokonaisuutta ja kaikkia joukkueessa, jotka joukkueen tekevät, eikä vain muutamia yksilöitä....
Muuten lähtee loputkin pelaajat paremmille areenoille!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.