Liigat

Salibandy–Oilers ottaa mittaa Pietarinkadun Oilersista Espoon Perhefestareilla

19.08.
2016
2 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska

Espoon Metro Areenalla järjestetään tänä viikonloppuna 20.–21.8.2016 Perhefestarit-niminen tapahtuma, jossa myös salibandy on framilla.

Miesten Salibandyliiga-joukkue Esport Oilers kohtaa sunnuntaina klo 14.30 julkisuuden henkilöistä ja hyväntekeväistempauksistaan tunnetun Pietarinkadun Oilersin. Kyseessä on salibandykaukalossa pelattava katusähly-ottelu, jossa maalivahdit pukevat jääkiekosta tutut varusteet päälle.

Pietarinkadun Oilersin riveissä viilettävät sunnuntaina ainakin Toronto Maple Leafsin Leo Komarov (kuvassa), viiden Stanley Cupin Esa Tikkanen, näyttelijä-laulaja Mikko Leppilampi sekä näyttelijä-muusikko Reino Nordin.

Perhefestareilla on katusählyn lisäksi tarjolla muun muassa perheille suunnattuja artisteja sekä aktiviteetteja. Lisää tapahtumasta voi lukea tuolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
21/08/2016
Minä ainakin jätän pelin väliin. Minusta 22,40 € on yksinkertaisesti aivan liikaa harjoitusottelun lipusta. Tässä ei ihan oikeasti olla kaukana siitä, että kyseessä olisi kauden 2016-17 Oilersin kallein pääsylippu (Superfinaali sitten erikseen, mutta sinne pääsy on kaikkea muuta kuin varmaa).
Arto Kilponen
21/08/2016
Täsmennetään vielä, että tuo 22,40 € peritään siis Tapiolassa olevasta ottelusta sellaiselta, jolla on joukkueen kausikortti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.