Divarit

Salibandyrankkareiden SM-mitalistit ratkottiin auringonpaisteessa

07.08.
2016
5 Kommenttia
1
Divarit
A-köllit nappasi ensimmäisen salibandyrankkareiden SM-kullan. Kuva: Linda Järventausta

A-köllit nappasi ensimmäisen salibandyrankkareiden SM-kullan. Kuva: Linda Järventausta

Salibandyrankkareiden SM-kilpailut järjestettiin heinäkuun viimeisenä lauantaina Tampereella. Turnaus oli ensimmäinen laatuaan.

Idean isänä toiminut Joel Heine kertoi Pääkallo.fi:lle kuinka ensimmäinen turnaus onnistui.

– Henkilökohtaisesta suuresta unelmasta, joka oli omassa päässä ehtinyt kohota jättitapahtumaksi, jäätiin tällä kertaa. Se unelma jää toteutettavaksi tuonne ensi kesälle.

– Muuten meni ihan hienosti. Oli hienoa, että porukalla oli todella hauskaa siellä, ja keli oli aivan mahtava. Ehdittiin juuri sopivasti jakamaan palkinnot, kun ensimmäiset pisarat tipahtelivat. Joukkueet pääsivät nauttimaan hienosta päivästä, ja järjestäjät jäivät sateeseen keräämään tavarat pois, Heine kertoi tapahtumasta.

Turnauksen voiton vei jääkiekko-Ilveksen A-junioreista koostunut joukkue. SM-kilpailuun osallistui myös salibandykansalle tuttuja persoonia.

– Salibandyn puolelta tuttuja osallistujia oli Old Starsin joukkueessa muun muassa Pekka ”Nupi” Nieminen ja Kari Lindberg. Matti Koskela sekä Tommi Merto olivat mukana nykypäivän liigapelaajista, Heine valotti.

Kuten jo todettua, turnaus tullaan järjestämään jatkossakin, vaikka ensimmäinen vuosi ei ihan vielä räjäyttänyt pankkia.

– Suunnitelmissa on se, että turnaus järjestetään myös ensi vuonna. Mitä tästä opittiin oli erityisesti se, että heinäkuu on huono ajankohta. Suurin osa kiinnostuneista, jotka eivät päässet paikalle, ilmoittivat syyksi loman. Täytyy tässä nyt tarkastella mikä olisi se paras ajankohta.

– Paikalla olleet joukkueet olivat innokkaita osallistumaan myös ensi vuonna. Markkinointi päästään aloittamaan aikaisemmin tulevaa ajatellen. Täten päästään varmasti lähemmäksi sitä meikäläisen unelmaa, Heine vakuutti.

TOP 3 -joukkueet:
1. A-köllit = Valtteri Viitakoski, Jesper Ilvessuo, Miro Nalli, Mikke Myrrä, Kristian Tamminen ja Tuukka Virtanen
2. kasPas2 = Markus Juslin, Mikael Juslin, Simo Ollanketo, Marko Kaunisharju ja Jouni Kirjavainen
3. Moilasen Maila = Johannes Koskela, Henrik Karppanen, Otso Nurminen, Akseli Kaarninen ja Hannonen

Turnauskuvia (Kuvaaja: Linda Järventausta)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ko
07/08/2016
Jos oikeasti haluisi kunnolla osallistujia tällaiseen hauskanpitoturnaukseen niin kannattaisiko hiukan miettiä tuon osallistumismaksun suuruutta? 100e / joukkue on aivan liikaa siitä että pääsee vetämään pari pilkkua.
Fiilistelijä
08/08/2016
20e per pelaaja ei ole paha hinta kokopäiväisestä pilkkukisasta, jos järjestäjien tavoitteisiin päästään ens vuonna
Fiilistelijä
08/08/2016
Kuitenkin oli selv'sti luettavissa paljon suurempia tavoitteita, mikäli tapahtumasta saadaan kunnon karnevaalit niin halpa hinta
JZ
08/08/2016
Näkisin osallistujamäärän puhuvan puolestaan, oliko hinta ihmisten mielestä kohdallaan vai ei.

Summa ei siis välttämättä ole iso, mutta kyllä itsekin koen sen isoksi siitä mielikuvasta, että vedellään jokunen rankkari.
S7
08/08/2016
En maksaisi

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.