Liigat

Suomen mestarilla voitokas Players’ Night – sveitsiläisvieraalle kaksi tappiota

15.08.
2016
1 Kommentti
3
Liigat
Kevään Superfinaalissa Players' Nightia jälleen isännöineen Classicin faneilla oli näin mukavaa. Kuva: Salibandyliiga

Kevään Superfinaalissa Players’ Nightia jälleen isännöineen Classicin faneilla oli näin mukavaa. Kuva: Salibandyliiga

Perinteinen Players’ Night-harjoitusturnaus pelattiin viime viikonloppuna Tampere Areenalla. Paikalla olivat miesten Salibandyliigasta hallitseva mestari Classic, LASB ja Steelers, ja Sveitsistä kylässä oli Esa Jussilan valmentama Alligator Malans.

Perjantai-iltana pelasivat Classic ja Alligator, ja tuo ottelu kirjattiin isännille 7-4. Myös naisten puolella pelattiin, kun Classic ja Koovee kohtasivat Tampereen paikalliskähinässä. Classic vei voiton selvin numeroin 12-2.

Lauantain otteluissa sarjanousija LASB kukisti alligaattorit 3-2, ja Classic kuritti toista sarjanousijaa Steelersiä numeroin 11-6. Lammilaisten ja sveitsiläisten ottelun maalikoosteen voi katsoa alta. Jussilan lisäksi Malansia edustaa myös NST:stä siirtynyt hyökkääjä Jarkko Nurmela.

Classicin kohuhankinta Jarkko Nieminen ei pelannut turnauksessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Junnu#8
15/08/2016
Hyvä Lasbi!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.