Divarit

Suomen mestarit farmisopimukseen divarijoukkueen kanssa – ”Iso asia alueen salibandylle”

31.08.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
NST juhli keväällä Suomen mestaruutta. Kuva: Salibandyliiga.

NST juhli keväällä Suomen mestaruutta. Kuva: Salibandyliiga.

Lappeenrannan NST:n naiset ja Joutsenon Kataja ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2016-2017.

NST voitti viime kaudella naisten Suomen mestaruuden ja Kataja puolestaan tippui liigasta naisten divariin.

NST:n päävalmentaja, Joonas Haapala, ei peittele tyytyväisyyttään sopimuksen synnystä

– Farmisopimus on iso asia alueen salibandylle! Lyhyen tähtäimen tavoite on tietenkin vahvistaa molempien osapuolten joukkueita tällä kaudella, mutta pitkällä tähtäimellä tavoite on kehittää nimenomaan alueen salibandya.

Haapalan mukaan neuvottelut yhteistyöstä sujuivat loppujen lopuksi suhteellisen helposti.

– Keskustelut yhteistyöstä aloitettiin hyvissä ajoin, jo keväällä. Molempien tahtotaso oli se, että homma saadaan sovittua ja sopimus syntyy. Se teki neuvotteluista loppujen lopuksi helpot.

– Pelaajille tietenkin iso kiitos siitä, että ovat nähneet farmisopimuksen nimenomaan mahdollisuutena. Pitkään ollaan oltu kilpailijoita, mutta nyt tehdään selkeästi yhteistyötä ja se on ollut hieno huomata. Fakta on kuitenkin se, että molemmilla seuroilla nais/tyttöpelaajien määrä on todella pieni, niin ainut keino taistella ”isoja seuroja” vastaan on tehdä alueella yhteistyötä.

Farmisopimus ei kosketa tulevalla kaudella pelkästään pelaajien liikehdintää, vaan tarkoituksena on tehdä myös valmennuksellista yhteistyötä seurojen välillä

– Kummankaan joukkueen penkin takana ei ole ruuhkaa valmentajista, niin omien aikataulujen mahdollistaessa olen luvannut olla mukana myös Katajan peleissä, siis jos apu vaan kelpaa, Haapala naurahtaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.