Divarit

Tallink Floorball Tournament kerää maailman huippuja Tallinnaan – mukana Storvreta ja Happee

26.08.
2016
12 Kommenttia
5
Divarit
Viime kaudella miesten Suomen Cupin voittoa juhlinut Happee on yksi Tallink Floorball Tournamentin huippujoukkueista. Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella miesten Suomen Cupin voittoa juhlinut Happee on yksi Tallink Floorball Tournamentin huippujoukkueista. Kuva: Jari Turunen

Tallinnassa mitellään 26.8.-27.8. kovatasoinen Tallink Floorball Tournament. Kutsuturnauksen suomalaisjoukkueita ovat Salibandyliigan Happee, LASB ja Steelers sekä Divarin FBC Turku. Mukana ovat myös Ruotsin mestari Storvreta IBK, Viron maajoukkue sekä latvialainen SK Lielvarde.

Turnaus pelataan harjoitusotteluina ja varsinaisia pisteitä ei lasketa. Eliittisarjan kaikki ottelut on mahdollista katsoa suorina verkkolähetyksinä turnauksen verkkosivuilla.

Huippujoukkueiden vääntöjen lisäksi samaan aikaan pelataan myös miesten kilpasarja, miesten harrastesarja ja naisten sarja. Näiden otteluiden aikatauluista löytyy lisäinformaatiota turnauksen verkkosivuilta.

Kutsuturnauksen ottelut pelataan Tallinnan messukeskuksen pääareenalla. Peliaika on 3 x 20 minuuttia.

Joukkueet:
Happee
LASB
Steelers
FBC Turku
Storvreta (Ruotsi)
Viron maajoukkue
SK Lielvarde (Latvia)

Pe 26.8.

11.00 Viron maajoukkue-Storvreta IBK
13.00 SK Lielvarde-LASB
15.00 Storvreta IBK-Happpee
17.00 Viron maajoukkue-Steelers
19.00 FBC Turku-LASB

La 27.8.

11.00 Steelers-Happee
13.00 SK Lielvarde-FBC turku
15.00 LASB-Happee
17.00 FBC Turku-Steelers
19.00 SK Lielvarde-Viron maajoukkue

Linkit:
Turnaussivut
Tallinnassa kovatasoinen turnaus elokuussa – mukana Storvreta ja Happee

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
FBC
26/08/2016
Kaikille muille tiedoksi, että FBC Turku ei ole hävinnyt peliäkään turnauksen historian aikana.
NäätäJanne
26/08/2016
Salibandykansa odottaa Jalka-Tonyltä kovia otteita Tallinnassa!
26/08/2016
Tuomarit otti vähän roolia Happee - Storvreta pelin lopussa.
Ensin hylkää Nilsberthin omarin, jossa Hullun kontakti tulee vasta tilanteen jälkeen.
Ja hetki tosta kädet lanteille, kun #61 avaa suunsa.
Tais olla suomalaisia, kun olivat Lidl-paidat päällä.
Terhi
26/08/2016
Eikä FBC hävinnyt vieläkään! Pelitapahtumiin nähden LASBin häviö oli ihan oikeutettu. Jännä nähdä mitä jatkossa tapahtuu.
Junnu#8
26/08/2016
Oli Lasbilta surkia peli. Normaalia iloista pallon liikuttelua ja kovaa liikettä ei paljon näkynyt. Peli oli ihmeellistä puskemista. Keltapaitainen joukkue huitoi paljon mailaan. Steelers pelasi paljon paremmin tällä kertaa kuin Lasb. Ja laadukkaampaa joukkuetta vastaan. No välillä peli on sellaista. Happeen yllätti Storvretan 4-4 tasapelillä. Harmi kun Turku ei kohtaa Storvretaa:D Näkisi maalijuhlaa... Matti Korhosella tuli osumaa silmäkulmaan. Mitähän tilanteessa kävi??? Itellä meni tilanne ohi.
OHO
26/08/2016
Latvia Openissa Krp voitti UHC Usterin 19-6! Eikös tämä pelaa Sveitsin pääsarjassa? Huima on tasoero.
Terhi
26/08/2016
Junnu #8:lle! Harmi että LASBkaan ei kohtaa Storvretaa, eli kunnon "maalijuhlaa" näissä karkeloissa ei nähdä. Ehkä LASBilta ei nähty sitä iloista pallon liikuttelua ja kovaa liikettä, koska vastustaja otti sen siltä pois? Keltapaitainen huitoi paljon mailalla? Nämä on niitä säälittävimpiä selityksiä tappiolle. Ketään valmentaja ei kehtaa alentua noin huonoihin selityksiin. Tuomarilinja oli riittävän tasapuolinen tässäkin pelissä, eikä kukaan peliä katsonut voi väittää, että FBC voitti huonon tuomarilinjan takia. Vaarallisten maalipaikkojen valossa FBC:n olisi pitänyt voittaa voittaa peli selvemmin.
Mikä höntsä tää nyt on?
27/08/2016
Melkosta neppailua. Stovretaa ja Happeeta näyttänyt kiinnostavan pelailu "todella" paljon, eli ei näköjään ollenkaan. Tainnu ainakin Happeen pojat viihtyä Tallinnan yössä, koska ei paljon pelit liikkeen perusteella kiinnosta :D
aika laimeaa
27/08/2016
No on kyllä. Noi harrastesarjan ottelut ollut parempi tasoisia. Olosuhteissa kyllä aika paljon toivomisen varaa ja enemmän vielä asenteissa. Eipä nää pelit tunnu kiinnostavan ketään muuta kun Steelersiä
Heikki
27/08/2016
No mikäs niissä olosuhteissa nyt on niin huonosti? Itsellä on käsitys, että siellä on olosuhteet mainiot ja tuomaritkin huipputasoa.
Testejä nää
27/08/2016
Harkkapelejä. Turha paahtaa täysillä ja riskeerata sarjakauden lähestyessä. Esim. Steelersiä vastaan Happeen 1 villassa kuten myös 1 maalivahti. Ja kun Turunenkin pois niin se kyllä näkyi maalin suulla ?Kaikki saa siis pelata, mikä ei sarjakaudella ole mahdollista. Sählyksihän se menee väkisin.
Hirvi
28/08/2016
Tuli vaan mieleen katsellessa turnauksen pelejä, että olis kiva laittaa viivalle Rasse Kainulainen ja Rudd ja katsoa kumpi on nopeampi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.