Tallink Floorball Tournament miteltiin viikonloppuna – Steelers nappasi kolme voittoa

Jaakko Vahtokari seisoi ajoittain lähes päällään, kun Steelers nappasi kolme voittoa Tallink Floorball Tournamentista. Kuva: Topi Naskali

Jaakko Vahtokari seisoi ajoittain lähes päällään, kun Steelers nappasi kolme voittoa Tallink Floorball Tournamentista. Kuva: Topi Naskali
Jaakko Vahtokari seisoi ajoittain lähes päällään, kun Steelers nappasi kolme voittoa Tallink Floorball Tournamentista. Kuva: Topi Naskali

Tallink Floorball Tournament miteltiin elokuun viimeisenä viikonloppuna Viron pääkaupungissa. Miesten eliittisarjassa väännettiin kymmenen harjoitusottelua, ja miesten sekä naisten harrastesarjoissa ratkottiin mestaruudet.

Eliittisarjan suomalaisosallistujia olivat Salibandyliigan Happee, LASB ja Steelers sekä Divarin FBC Turku. Ruotsin Superliigaa edusti sen hallitseva mestari Storvreta. Viron maajoukkue sekä latvialainen SK Lielvarde olivat kaksi muuta osallistujaa.

Tulosten valossa onnistujiin voidaan lukea ainakin Hämeenlinnan Steelers, joka voitti kaikki kolme otteluaan. Liigajoukkue kaatoi Viron maajoukkueen (3-7), Happeen (8-5) ja FBC Turun (12-3). FBC Turku, LASB sekä Happee voittivat kaikki yhden kolmesta ottelustaan.

Miesten eliittisarjan tulokset:

Pe 26.8.

11.00 Viron maajoukkue-Storvreta IBK 3-6
13.00 SK Lielvarde-LASB 4-5
15.00 Storvreta IBK-Happpee 4-4
17.00 Viron maajoukkue-Steelers 3-7
19.00 FBC Turku-LASB 5-3

La 27.8.

11.00 Steelers-Happee 8-5
13.00 SK Lielvarde-FBC Turku 4-2
15.00 LASB-Happee 3-7
17.00 FBC Turku-Steelers 3-12
19.00 SK Lielvarde-Viron maajoukkue 1-2

Miesten eliittisarjan tarkempia tilastoja Statbeat-tilastosivuilla.

Miesten ja naisten harrastesarjojen mitalikolmikot:

Miehet
1. Grillimestarit (Vantaa)
2. Ikämiehet (Raasepori)
3. Polámanej Mixer (Brno, Tshekki)

Naiset
1. Nauka MP (Arkangeli, Venäjä)
2. Sparta (Tallinna, Viro)
3. STAGA Queens (Kirkkonummi)

Tarkempia tilastotietoja voit katsoa Statbeat-tilastojärjestelmästä, jonne kaikkien otteluiden tilastotiedot päivittyivät reaaliaikaisesti.

Linkki miesten tilastoihin
Linkki naisten tilastoihin

Lue lisää:
Kouvonen palasi Happeeseen nauttimaan: ”Pikkupoikamainen fiilis”
474 maalia paukuttanut suomalaislegenda häärii nyt valmentajana – ”Ruotsin mestaruutta lähdetään uusimaan”
Topi Naskalin kuvia turnauksesta

9 comments

  1. Steelersin pelaajat urheili tallinnassa kun lasbin pelaajat veti lonkkaa ja bissee

  2. Teppo ei selvästikkään ollut paikanpäällä tai käytä sosiaalista mediaa 🙂

  3. Voi taivas että on surkeaa nettiosaamista tällä turnauksella. Nettisivut ehkä huonoimmat mitä on nähty viitentoista vuoteen. Käytännössä kaikki informaatio turnauksesta puuttuu. Esimerkiksi ottelutuloksia ei löydy mistään. Eikä facebook sivutkaan sanottavammin parempia ole.

  4. Jos LaSBista sen verran, että Justus ja Rasmus mahtuisi mihin tahansa liigaporukkaan latomaan pörssejä (Roopen en nähnyt pelaavan Talllinnassa). Näiden jälkeen taso putoaa aika paljon ja se on LaSBin ongelma.

  5. Heikin linjoilla. Tulospalvelu luokatonta, jossei olematonta. Laadukas oli kyllä tuo nettistriimi, siitä pojot.

  6. Siis häh? Tulospalveluhan toimi Statbeatin kautta loistavasti. Jos ei tajunnut siitä linkistä korjata sitä yhtä h:ta pois (hhtps:), niin voi jatkossakin keskittyä vain kotiin kannetun sanomalehden selailuun. Nettistreami oli parempaa kuin monessakaan suomalaisessa maksullisessa palvelussa.

  7. Tottakai. Sehän onkin käyttäjän vika jos ei osaa korjata tekijän osamattomuutta ja virheitä. Hyvä TERHI kun toit sen kaikille esiin, että asiakkaat on tyhmiä.