Liigat

Tero Tiitun ensi kauden osoite varmistunut? Nimi löytyy siirtolistalta

11.08.
2016
26 Kommenttia
6
Liigat
Tero Tiitu (oik.) jatkanee pelaajauraansa EräViikingeissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Tero Tiitu (oik.) jatkanee pelaajauraansa EräViikingeissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Suomalaistähti Tero Tiitun tulevan kauden osoitteen varmistumista on odoteltu pitkin kesää. Huhuissa miestä on viety muun muassa Sveitsin suuntaan, mutta viimeisimpien viitteiden mukaan Tiitun ensi kauden joukkue on lopulta melko odotetusti fuusioseura EräViikingit.

Tiitu nimi löytyy Salibandyliiton siirtolistalta ja sen mukaan EräViikingit on viime kaudella Viikinkejä edustaneen laiturin seura 17.8 eteenpäin. Lisäksi Tiitu löytyy joukkueen kokoonpanosta 11-14.8. pelattavassa Czech Openissa.

Tiitu, 34, on pelannut urallaan 351 miesten Salibandyliigan runkosarjan ottelua tehopistein 244+228=572. Pistelinko on edustanut urallaan Suomessa Josbaa, Oilersia, SSV:tä ja Viikinkejä. Laiturin palkintokaapista löytyy kuusi SM-kultaa, kolme SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Tiitu on päässyt juhlimaan urallaan myös Ruotsin mestaruutta Falunin paidassa.

Maajoukkueessa vasen laituri on esiintynyt 152 kertaa pistein 119+70=189. Tiitu on kaksinkertainen maailmanmestari.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan konkari pelaa näillä näkymin EräViikingeissä puolustajan paikalla, jossa hänet on nähty ajoittain aiemminkin urallaan.

Linkit:
Linkki siirtolistalle
Linkki EräViikinkien kokoonpanoon
Czech Open käynnistyy tänään – turnauksessa mukana maailman kärkijoukkueita

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
11/08/2016
EräViikinkien julkaisemissa kuvissa(facebook) Prahasta näyttäis TT olevan myöskin...
S7
11/08/2016
ja enpä sitten lukenut juttua ennenkuin kirjoitin...
S7
11/08/2016
Nyt menee hienoksi, kolme kommenttia putkeen, kun ei tarkista faktoja ajoissa :-D. Näköjään Tom Strömstenkin pelaa EVIssä, ainakin on kokoonpanossa Prahassa hänkin
eräviikinki
11/08/2016
ITE en ainakaan kehtas mennä eräviikinkeihin, vaikka pääsiski koska eräviikinki
Junnu#8
11/08/2016
Juu. Pohjoisessa OLS. Ja etelässä Classic Family mihin voisi mennä Suomessa:D Tuskin pääkaupunkiseudulla!!!
S7
11/08/2016
Onko tampere etelää,? Ite menisin sinne missä paras liksa;-).
tomppa
11/08/2016
Strömsten on myös siirtolistalla kuten Tiitukin
S7
11/08/2016
Pakin paikalla näyttää luutivan tänään. Meijän ykkönen kova, ei oo edes Väänäsellä jakoa, kun ei vaan saa palloa pois. Ei näytä ollenkaan huonolta. Tiitu ja Tomppa tuo tarvittavaa kokemusta alakertaan. Ja Juselius ois näyttänyt ottaneen yhen lisäaskeleen ja veikkaan että nousee ensi kaudella yhdeksi liigan parhaista pakeista. Aro ekaa kertaa Suomessa huippujengin riveissä ja hyvin ainakin tän päivän perusteella kulkee, ei yllätä mua. Ennakkosuosikin viitta näyttää vaan lankeevan, vielä kun lanataan noi ruottalaiset prahassa;-D
Joopajoo
11/08/2016
Aro ekaa kertaa Suomessa huippujengin riveissä? Eli Erä ei ollut huippujengi edes niinä vuosina kun hopeaa ripustettiin kaulaan?
Junnu#8
11/08/2016
S7 ei ole ainakaan pääkaupunkiseutua. Helsingissä on kiva käydä. En tosin itse siellä asuisi.
S7
11/08/2016
Ei se tainnut olla. Siihen aikaan suomessa oli yksi jengi + muut! Onneksi nykyään on toisin. Helsingissä hyvä asua, tiedän kokemuksesta muitakin mestoja suomesta ja sen perusteella en valita. Veikkaan että näin ei oo monella helsingin haukkujalla, mutulla vedetään :-). En silti lähe noita muita paikkoja nimeämään/dissaamaan...
Osku
11/08/2016
S7, toivottavasti lanaatte ruåttalaiset huomenna, mutta siltikään en nosta EVIä vielä mestariehdokkaaksi. Pelaajamateriaali kyllä riittäisi siihen kevyesti, mutta Korsman ei edellisen kauden jälkeen vakuuta pävalmentajana. Oli varmaan hyvä apuvalmentaja. Mutta kun nyt ei enää katotakkaan joitain pelillisiä yksityiskohtia, vaan yritetään saada joukkueen pelaamaan yhtenäisesti, niin Korsman ei ehkä ole se oikea tyyppi siihen. Hyvä apuvalmentaja kyllä ja mielelläni olen väärässä tässä asiassa. Tämä on vaan se kuva, jonka olen saanut. Korjatkaa jos olen väärässä.
Heikki
11/08/2016
Korsmanilla + muulla Erän (lue Eräviikinkien) valmennustiimillä lähtee hermokontrolli lapasesta ja se kostautuu pelien ratkaisuhetkillä. Täysin kontrolloimaton käyttäytyminen tarttuu samalla pelaajiin ja kun mesteruuksia ratkotaan ei Korsman ole niissä peleissä. Paitsi katsojan roolissa.
S7
12/08/2016
Hyvä heikki ja osku, oikeeta menoa! Tääkin palsta ehkä herää joskus älylliseen keskusteluun/herjan heittoon, mitä mä arvostan, vaikka en olekaan samaa mieltä, en ollenkaan. Mitä en arvosta, no tiedätte kyllä. Hessu evissä on kyllä pari viikkareiden sponssia ja kurre, ainakin jossain roolissa;-). Mä taasen uskon korsmaniin, uskoin jo kun liittyi vastustajan, erän ruoriin. Ja tuolla teki kuitenkin hyvää duunia, sanoi kuka mitä vaan. Pisti lerssin koville, paljon heikommalla materiaalilla. Katoitteko peliä? Missä näky lastikka ja väänänen? Ei ainakaan hyvässä. Mestaruus palaa stadiin, sanokaa poijat mitä sanotte. Evi! Evi! :-D
Jööh
12/08/2016
Aroon liittyen, kaveri on aina pelannu huippujengissä, mut nyt on tilanne se et kilpailu senverran kova et ykköspakin roolista tulee olemaan kilpailua enemmän, vaikka Arohan se paperilla on. Korsman on vastaavasti tän maan yks johtavista valmentajista jos katotaan yksilön ja joukkueen kehittämistä, kaveri elää salibandyn kautta. Se, että onko kokematon päökoutsina on asia erikseen, kaverilla on kyllä ammattitaioa ja näkemystä, samoten koko EV valmennustiimissä. Mitä Tiituun ja Strömsteniin tulee niin Tiitun fysiikan ja ratkasuvoiman lisäks kaverit tuovat todella paljon johtajuutta ja peli-ilmettä ryhmään sekä esimerkkiä lähtien päivittäisestä tekemisestä.
S7
12/08/2016
Viime kausien erä ei todellakaan ole huippujengi ollut! Lupaavia nuoria tottakai ja muutamia huippuyksilöitä, tän vuoden erä tai siis eräviikingit painii ihan eri sarjassa. Materiaali riittää mihin vaan ja niinku toiseen ketjuun laitoin, näyttöis peli kulkevan jo nyt aika hyvin...
agm
13/08/2016
SSeiska viittitkö hieman perustella väitettä "Erä ei ollut huippujengi"? Mielestäni jo vuosia laskettu tähän samaan top6 kastiin kuin esim rakas sössösveesi. Ja btw, Eräviikingithän on käytännössä Erä, muutamalla viikkareiden kaverilla höystettynä.
S7
13/08/2016
Tulokset perustelee. Ssv tais ottaa mitaleita melkeinpä joka vuosi. Erässä huippujunnut, muttei siitä päästy eteenpäin. Ja meijän pienessä lajissa top6 ei mun mielestä tarkoita huippujengiä. Se mitä ssv:llä oli voittamisen kulttuuri, ottakoon vihaajia tää päähän sitten kuin paljon vaan, paperilla heikoillakin jengeillä ja kovien pelaajamenetysten jälkeen kärjessä. Erästä ku aikanaan lähti kukkola, kapanen ja moilanen, niin sinne jäi tulokset. Sinällään ihme kun junnuissa huippupelaajia vaikka kuinka paljon. No nyt uusi jengi näyttää hyvältä, kun sun rakasta erää vähän tuunattu :-) . Mä niin odotan kurren kultalaseja keväällä ja jengin siitä itkemistä.
S7
13/08/2016
Selvennys, huippujengi mun mielestä sellainen jolla mahis viedä kannu. Ja kuka väittää, että erä ois viiteen vuoteen ollut tollainen jengi? Hyvä jengi toki, sitä en kiistä. Ja korsmanin johdolla itsekseen, no kuka enää tietää...
AGm
13/08/2016
Niino oilersin miehiä tässä ollaan että lähdetään nyt siitä. Ja mitä huippujengeihin tulee, säbäliigassa tuolla top6:lla kaikilla on nähdäkseni hyvä mahis kannuun. Muut ovat sitten niitä jotka taistelevat vikoista pleijaripaikoista/putoamista vastaan. Erä olisi hyvinkin voinut viimekaudellakin edetä mitalipeleihin, sielläkin johtavien pelaajien loukit varjostivat (puska, aro). Myös toissa kaudella olivat välierissä ja taisivat niukasti hävitä pasilan suurseuralle.

Mitä menneisiin kausiin tulee, niin tottakai jos jengistä lähtee parhaat pelaajat (mainitsemasi kukkola kapanen moilanen) niin tuloksetkin heikkenevät. Niin olisi käynyt sössösveellekin mikäli forsten, järvi ja toivoben olisivat kesken huippuvuosien vaihtaneet maisemaa.

Joten kyllä minun ja monen muunkin ( joka lajista mitään tietää) mielestä Erä varmasti voidaan liigan huippujengeihin lukea.
S7
13/08/2016
Ai espoosta tulee, no joo ois pitänyt arvata sössösveestä. Näkemys eroja, sinällään varmaan oot oikeessa lajista tajuamisesta, ei kai kukaan täällä palstalla puskista huuteleva mitään tajua. Kuhan heitin oman näkemyksen ja ens kauden jälkeen aron kaapissa on kulta. Ja ajatus leikki oisko aro jäänyt pois kisoista jos ois pasilan kuningaissa pelannut? Vertaa vaikka stenfors, kaveri ei ollut mikään stara tullessaan mutta mitä oli lähtiessään. Pallollisesti aro taasen parempi. Tietäjät voi kertoo mistä johtuu esim laten kehitys. Jotain sössöt teki oikein, jopa viime vuosina osassa junnujengeistä, mut sitten vähän homma kusi. Mut vältyttiinpä bluesin kohtalo, eikä jätetty vanhoja velkoja "vanhalle seuralke; ;-)
Sjarmo
13/08/2016
S7 on Stenforsin suhteen väärässä. Kehityskäyrä jota Stenfors jatkoi Viikkareissa oli selvästi nähtävissä jo TPS:n aikoina. Viikkareihin tulo ei nostanut kehityskäyrän kulmaa, vaan mahdollisti ennemminkin samalla kulmalla jatkamisen pidempään. Tämän on huomannut jokainen liigaa ja liigapelaajia laajemmin seurannut. Aika kapeita ovat katsontakanta ja näkemys, jos seuraa vain yhden joukkueen edesottamuksia. Näillä yhden joukkueen miehillä on yleensä varsin vajaa näkemys muiden joukkueiden suurimmista potentiaaleista, kun tunnetaan vain starat.
Lasit...
13/08/2016
Pienet on piirit S7:lla. Maan ykkös sentterikin pelaa ihan muualla kun Evissä ja puolustus ei top kolmosta. Tiitun harhasyöttöjen määrä tsekeissä huikee:)
Laseille
13/08/2016
Miten Tom Strömsten on voinut saadas sopimuksen Erääviikkareihin? aivan turisti.
nulikka
13/08/2016
Kylläpä nyt parjataan S7:aa, no ei taida kuitenkaan olla ensimmäinen kerta.

Salo ei ole vielä ohi Kukkolasta, tai ei ainakaan niiltä ominaisuuksilta, joita tarvitaan MJ:n ykkössentteriksi. ERÄ ei ollut finaaliesiintymistensä jälkeen enää joukkue, joka olisi realistisesti taistellut kannusta. Yllätysvalmis kyllä, mutta ei kyennyt haastamaan SPV:tä, SSV:tä, Happeeta, Clasua tai viimeisimpänä Oilersia. Se että SSV teki parhaimmillaan pelimiehistä todellisia urheilijoita, jotka kehittyivät omalle maksimitasolleen, ei ole kapeakatseista pääkaupunkilaisuutta, vaan tulokset puhuvat puolestaan. Ja Stenforsin kehityskäyrän kulman analysointi ei mitenkään voi olla liigaa seuraavien yleistä tietoa. Se vaatii kuitenkin jo hiukan syvällisempää tietotaitoa.

Yhden joukkueen miehet voivat toki olla kapeakatseisia, mutta rehellisyyden nimissä SSV oli parhaimmillaan yhtä kuin suomalainen salibandy.
S7
13/08/2016
Jep ei ole uutta täällä palstalla, etenkään se että leimataan parin kommentin perusteella yhden seuran mieheksi. Saatan ehkä tietää muitakin pelaajia ja seuroja kuin ssv ja ehkä jopa oon katellut muiden pelejä. Mistä tää joku repi ykkössentterinsä? Ei ainakaan mun kommenteista. Lähinnä tää kertoo taas siitä, että jengi ottaa kovin usein herneet kun satut kannattamaan jotain jengiä. Kauhea sorry jos olin väärässä latesta, mun silmissä vaan nosti selkeesti viikkareissa tasoa, niinku myös esim salin clasussa = hyvä jätkä pääsee pelaa ja treenaa kovempien kanssa niin taso nousee.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.