Ulkomaat

Video: Classic kaatoi Storvretan Uppsalan huipputurnauksen finaalissa – näyttävä maali ratkaisi

22.08.
2016
8 Kommenttia
8
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tamperelainen SC Classic osallistui Uppsala Floorball Challengeen miesten ja naisten sarjoissa. Classicin miehet ylsivät turnauksen voittoon.

Turnauksessa pelattiin ensin yksi ottelu, jonka perusteella joukkueet etenivät finaaliin tai pronssiotteluun. Classicin miehet kaatoivat Siriuksen maalein 5-4. Finaalissa hallitseva Ruotsin mestari johti jo 7-2, mutta joutui taipumaan Suomen mestareille lukemin 9-8. Ottelusta on tarjolla maalikooste, joka löytyy artikkelin lopusta.

Classcin naisten turnaus sujui mollivoittoisemmin. FBC Uppsala kaatoi joukkueen perjantaina rankkarikisassa maalein 7-6 rl. Lauantain ottelussa KAIS Mora oli vahvempi loppulukemin 9-3.

Jussi Pihan ja Krister Savosen orkesteroima 9-8-voittomaali oli varsin komeaa katsottavaa. Maali näkyy videolta kohdasta 2.08 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
22/08/2016
Kai Niemis-Jakke oli turnauksen All-Stars kentällisessä?
Junnu#8
22/08/2016
Melkoinen sulaminen Ruotsin mestareilta!!! Olikohan Rudd pelaamassa???
Katsoja
22/08/2016
Höntsäsivät loppupelin. Ylivoimainen oli storveta.
Jyrä
22/08/2016
Kyllähän tuo koosteessa ainakin vilahti Rudd. Komea takaa-ajo Classicilta, Savonen kasvamassa todelliseksi pelimieheksi!
Peku
22/08/2016
Den glider in :)
Katsojalle
22/08/2016
Kusessa loppu pelin.... ihan täys kattaus hurreilla. CCeeltä sivussa. Vänttinen, Leikkanen, Lehtinen, Johansson. Tulee peseen ja huuhteleen liigassa!
kuoma
22/08/2016
Herranjestas C:lla on kyllä kova nippu kasassa! En muistanutkaan että Pylsy, Reunamäki ja Jääskeläinen on C:n miehiä. Niemisjakkelle tulee kyllä aika kova duuni hommata pelipaikka tosta nipusta. Piha laitto komeita syöttöjä ja oli näköjään pari kiloa saanut karistettua viime kaudesta, hyvältä vaikuttaa!
S7
23/08/2016
Hyvännäköistä menoa. Tervetuloa energia areenalle, huippuottelu heti kärkeen. Mä sanon, että on sitten samat jengit keväällä myös siinnä vikassa "kotimatsissa".

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.