Liigat

Video: Koovee kaatoi liiganousijan harjoitusottelussa

08.08.
2016
2 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viime kauden päätteeksi miesten Salibandyliigaan noussut LASB aloitti harjoitusottelusesonkinsa kohtaamalla Kooveen sunnuntaina Eerikkilässä. Koovee oli ottelussa vahvempi maalein 9-6. Ottelusta on tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
kesäesa
10/08/2016
Peli sinänsä ihan viihdyttävä, joten ei siitä sen enempää. Eerikkilä sen sijaan voisi salibandyyn panostaessaan heittää nuo jäätävän huonot fättärin kaukalot Nevadaan ja hommata kunnolliset vaikka Kerkolta. Toinen selvä puute on tulostaulut. Jos ei halua maksaa "tehdaslaisista", niin isohko TV pleksin suojaan ja siihen yhteys läppäristä. Ohjelman osaa tehdä harrastekoodarikin jäähyineen kaikkineen. Siitä lähiseurasta saattaisi ohjelma löytyä valmiinakin.
Gg
12/08/2016
Sillä lähiseuralla on nimikin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.