Ulkomaat

Video: Maailman kallein salibandyn pelaaja esiintyi ensi kertaa uudessa seurassaan

10.08.
2016
4 Kommenttia
0
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalaistähti Kim Nilsson väänsi viikonloppuna ensimmäiset ottelunsa Allsvenskanissa pelaavan Kalmarsundin paidassa. Superliigan Linköping oli parempi harjoitusotteluissa maalein 7-2 ja 10-5.

Nilsson siirtyi keväällä nykyiseen seuraansa suuren kohinan saattelemana. Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Kalmarsund maksoi mailataiturista salibandysiirtojen maailmanennätyssumman eli 1,4 miljoonaa kruunua.

Nilsson avasi otteluissa pistetilinsä uudessa seurassa. Ensimmäisessä ottelussa, joka päättyi 7-2, Nilsson iski ensimmäisen tehopisteensä syöttäessään osuman. Toisessa ottelussa, joka päättyi 10-5, Nilsson onnistui maalinteossa kahdesti. Ohessa olevilta videoilta voit tarkistaa ennätysmiehen ensimmäisen tehopisteen, ensimmäisen maalin sekä 10-5 -lukemiin päättyneen kamppailun kaikki osumat.

Maalikooste:
Linköping-Kalmarsund 10-5 (Kalmarsund mustissa asuissa)

Nilssonin ensimmäinen maali:

Nilssonin ensimmäinen tehopiste: (Kalmarsund valkoisissa asuissa)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jules
10/08/2016
Vuosi vielä ja sitten lopetus/jäähdyttely, siltä toi nyt näyttää...
Peksi
11/08/2016
Mä taas luulen, että hakee nousua oman kotiseuran kanssa ja jos ei onnistu, takaisin liigaan. Ihan sivuhuomiona: jos tuo on Kalmarsundin ykkösveskari, niin kärkikahinat voi unohtaa.
Django
11/08/2016
Eikös kimi ole alle 30v
S7
11/08/2016
Jos en ihan väärin muista on 1988. Tuskinpa on lopettamassa, etenkin kun niitä harvoja joille maksetaan pelaamisesta oikeeta palkkaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.