Divarit

Viime kaudella lähes 250 tehopinnaa takonut trio jatkaa HIFK:ssa – tässä joukkueen sopimustilanne

15.08.
2016
1 Kommentti
4
Divarit
Tältä triolta HIFK odottaa tehoja alkavalla kaudella. Asko Santero (vas.), Ville Räkköläinen (kesk.) ja Marko Vaitio olivat viime keväänä avainroolissa, kun HIFK nousi karsintojen kautta sarjaporrasta ylemmäs.

Tältä triolta HIFK odottaa tehoja alkavalla kaudella. Asko Santero (vas.), Ville Räkköläinen (kesk.) ja Marko Vaitio olivat viime keväänä avainroolissa, kun HIFK nousi karsintojen kautta sarjaporrasta ylemmäs.

Pääkallo.fi kertoi reilu viikko sitten miesten salibandyn Divariin nousseen HIFK:n uudesta päävalmentajasta Marko Pajusta. Samalla informoitiin myös parista pelaajasopimuksesta, mutta nyt seuran suunnalta on saatu enemmän tietoa pelaajasopimustilanteesta.

HIFK:n tiedotteen mukaan joukkueella on nyt kasassa sopimus 19 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin kanssa.

HIFK:lle tärkeää ensi kauden osalta on se, että tehokolmikko Ville Räkköläinen, Marko Vaitio ja Asko Santero pelaavat joukkueessa myös Divarissa. Trio paukutti viime kaudella kakkosdivarin runkosarjassa yhteensä komeat 245 tehopistettä. Vaitio voitti HIFK:n lohkon pistepörssin tehoin 57+37=94, Räkköläinen oli toinen tehoin 59+29 ja Santero viides tehoin 43+20=63.

HIFK:ssa myös jatkaa muun muassa SSV:n liigaympyröissäkin aikanaan piipahtanut Tuomas Nylander. Paluumuuttajina HIFK-paidan pukevat päälle jälleen Tom Pehrsson, Joona Marjanen ja Niilo Rajamäki.

HIFK:n sopimuspelaajat

Maalivahdit:
Teppo Pitkänen (Erä Akatemia)
Markus Manninen

Kenttäpelajat:
Eero Räsänen
Jarkko Partanen
Mikael Laikola
Karim Sekkouri
Marko Palkeinen
Marko Vaitio
Asko Santero
Ville Räkköläinen
Tuomas Nylander
Timo Einiö
Teemu Karjalainen( Erä akatemia )
Henri Qvickström ( SB Vantaa )
Miko Jussila (Loviisan Tor)
Joona Marjanen (VKTP)
Niilo Rajamäki (VKTP)
Tom Pehrsson( KGB Agents)
Teemu Tuhkanen (Erä Akatemia)
Elias Laine
Joonas Virtanen

Lue myös:
HIFK julkaisi ensi kauden päävalmentajansa
HIFK tekee paluun pääsarjatasolle – jatkoaikamaali varmisti nousun

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Karri Saarinen
28/08/2016
HIFK:n twitter-tililtä poimittua: "HIFK-Salibandy ‏@hifksalibandy 26. elokuuta
Vielä parille pelurille paikka tarjolla edustukseen. Ota rohkeasti yhteyksiä! #salibandy #floorball #comeback #tryout #divari"

Taitaa olla ponneton porukka divariin #CAMARÖDA:lla. Koko joukkueessa kolme pelaajaa jotka pärjää divarissa, Vaitio, Räkköläinen ja Tuhkanen.

Ensikaudella sarjatasoa alempana.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.