Divarit

Yllättävä paluu pääsarjatasolle – liigan yhden kauden jäähyennätyksen haltija Loviisan Toriin?

27.08.
2016
6 Kommenttia
0
Divarit
Loviisan Torin tuore joukkuekuva paljastaa yllättäviä nimiä. Kuva: Loviisan Tor.

Loviisan Torin tuore joukkuekuva paljastaa yllättäviä nimiä. Kuva: Loviisan Tor.

Loviisan Tor ei ole vielä julkaissut virallista joukkuettaan, mutta seuran fanien Facebook-sivuilta löytyy jo kuva tulevan kauden joukkueesta. Kuvasta löytyy parikin varsin mielenkiintoista uutta kasvoa loviisalaisille.

Mielenkiintoisin uusi nimi on varmasti kuvan oikeasta alakulmasta löytyvä Henri Haapala (entinen Kämäräinen), joka on viimeksi pelannut korkeimmilla tasoilla Salibandyliigassa kaudella 2009-10 Nokian KrP:n paidassa.

Kuusi vuotta sitten pääsarjasta eläköitynyt Haapala on tehnyt Divarissa 126 ottelussa SBS Porin, Loviisan Torin ja Finnsta Pron paidassa 75+91=166 tehopistettä. Salibandyliigassa hän edusti KrP:n lisäksi Classicia, AC HaKia, sekä SBS Poria ja tehtaili 118 ottelussa tehot 30+57=87.

Tehot ovat kovaa luokkaa, sillä Haapala pelasi enimmäkseen puolustajana. Hän jakaa myös Salibandyliigan yhden kauden jäähyennätyksen Mika Sandellin kanssa. Sandell istui HIFK-paidassa kaudella 1998-99 ja Haapala taas SBS Pori -nutussa kaudella 2001-02 jäähypenkillä 82 minuutin verran.

Lisäksi Loviisan paidan on pukemassa tulevalla kaudella päälleen Lappeenrannan NST:stä tuttu Julle Sumén. Sumenilta löytyy Divarista kokemusta yhden kauden verran tehoin 7+9=16, sekä Salibandyliigasta 115 ottelun verran tehoin 42+19=61. Sumen on pelannut kaikki pääsarjapelinsä NST:n sotisovassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tietäjä
27/08/2016
Paikalla näyttäisi olevan myös Palm Top Teamista sekä Valto KoResta.
1divari
27/08/2016
Paluu kaiketi tapahtuu 1.divariin, eikä pääsarjatasolle. =)
Petteri
27/08/2016
Pääsarjataso se Divarikin on.
D1vari
27/08/2016
Kaiketi kaiketi 1. divari lukeutuu pääsarjatasoihin :)
Jymy
29/08/2016
Nyt kun Henu on messissä niin kiinniittäkää myös Matikinainen, Helenius ja Etholen.
Tietoniekka
29/08/2016
Sitten vielä Ojala ja Honkanen. Kärkipään joukkueita tulee olemaan joka tapauksessa ens kaudella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.