Yllättävä paluu pääsarjatasolle – liigan yhden kauden jäähyennätyksen haltija Loviisan Toriin?

Loviisan Torin tuore joukkuekuva paljastaa yllättäviä nimiä. Kuva: Loviisan Tor.

Loviisan Torin tuore joukkuekuva paljastaa yllättäviä nimiä. Kuva: Loviisan Tor.
Loviisan Torin tuore joukkuekuva paljastaa yllättäviä nimiä. Kuva: Loviisan Tor.

Loviisan Tor ei ole vielä julkaissut virallista joukkuettaan, mutta seuran fanien Facebook-sivuilta löytyy jo kuva tulevan kauden joukkueesta. Kuvasta löytyy parikin varsin mielenkiintoista uutta kasvoa loviisalaisille.

Mielenkiintoisin uusi nimi on varmasti kuvan oikeasta alakulmasta löytyvä Henri Haapala (entinen Kämäräinen), joka on viimeksi pelannut korkeimmilla tasoilla Salibandyliigassa kaudella 2009-10 Nokian KrP:n paidassa.

Kuusi vuotta sitten pääsarjasta eläköitynyt Haapala on tehnyt Divarissa 126 ottelussa SBS Porin, Loviisan Torin ja Finnsta Pron paidassa 75+91=166 tehopistettä. Salibandyliigassa hän edusti KrP:n lisäksi Classicia, AC HaKia, sekä SBS Poria ja tehtaili 118 ottelussa tehot 30+57=87.

Tehot ovat kovaa luokkaa, sillä Haapala pelasi enimmäkseen puolustajana. Hän jakaa myös Salibandyliigan yhden kauden jäähyennätyksen Mika Sandellin kanssa. Sandell istui HIFK-paidassa kaudella 1998-99 ja Haapala taas SBS Pori -nutussa kaudella 2001-02 jäähypenkillä 82 minuutin verran.

Lisäksi Loviisan paidan on pukemassa tulevalla kaudella päälleen Lappeenrannan NST:stä tuttu Julle Sumén. Sumenilta löytyy Divarista kokemusta yhden kauden verran tehoin 7+9=16, sekä Salibandyliigasta 115 ottelun verran tehoin 42+19=61. Sumen on pelannut kaikki pääsarjapelinsä NST:n sotisovassa.

6 comments

  1. Paikalla näyttäisi olevan myös Palm Top Teamista sekä Valto KoResta.

  2. Nyt kun Henu on messissä niin kiinniittäkää myös Matikinainen, Helenius ja Etholen.

  3. Sitten vielä Ojala ja Honkanen. Kärkipään joukkueita tulee olemaan joka tapauksessa ens kaudella.