Liigat

Yllätyssiirto – TPS:n luottopuolustaja Ruotsin Superliigaan

05.08.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
Milla Ranne (24, oik.) on ollut yksi TPS:n naisten joukkueen selkärangoista viime kausina. Kuva: Esa Takalo

Milla Ranne (24, oik.) on ollut yksi TPS:n naisten joukkueen selkärangoista viime kausina. Kuva: Esa Takalo

Puolustaja Milla Ranne, 29, siirtyy yhden vuoden mittaisella sopimuksella Ruotsin Superliigan Tyresö Trollbäckenin riveihin. Tuore kiinnitys liittyy joukkueen vahvuuteen jo tällä viikolla.

Ranne on pelannut naisten Salibandyliigassa kaikkiaan kahdeksan kauden ajan. Runkosarjan otteluita on kertynyt 161 ja niissä tehopisteitä 22+29=51.

Ranteen liigauralle on mahtunut kaikkiaan neljä seuraa. TPS:n lisäksi pakki on edustanut SBS RuPua, Kooveeta ja Sheriffsejä. Ranteen plakkariin ei ole kertynyt yhtäkään maaottelua.

TPS:n kotisivujen mukaan Ranne kävi Ruotsissa try outilla jo helmikuussa. Tuolloin reissu ei tuottanut vielä tulosta, mutta kesän alun uudet try outit länsinaapurissa johtivat sopimukseen nousijajoukkueen kanssa.

– Odotan paljon jo syyskuuta ja kauden alkua. Sitä tunnetta, kun on kentällä ja odottaa ensimmäistä vihellystä. Ei ole mitään niin hyvää tunnetta tässä maailmassa kun se tunne kun pääsee painimaan kulmaan ja tulee sieltä esiin voittajana pallo lavassa. Ja tietysti sen jälkeen antaa kuningassyötön ja pääsee tuulettamaan kaverin maalia, Ranne hekumoi TPS:n kotisivuilla.

TPS:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Reiska
05/08/2016
On kyllä hienoa tekstiä Millalta tuolla joukkueen sivuilla. Kaikilla pelaajilla saisi olla samanlainen halu haastaa itsensä ja katsoa mihin kyvyt riittävät.
Kuusnolla
05/08/2016
Pliis muuttakaa otsikkoa... sain melkein sydärin kun en nähnyt muuta kuin otsikontekstin ensimmäiseksi.
Hepa
06/08/2016
Upeeta, mahtavaa! Muut sais ottaa mallia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.