Champions Cupin välieräparit selvillä – molemmille Classicin joukkueille ruotsalaiset vastustajat

Classicin naisten joukkue kohtaa kivikovan IKSU:n Champions Cupin välierissä. Kuva: IFF

Classicin naisten joukkue kohtaa kivikovan IKSU:n Champions Cupin välierissä. Kuva: IFF
Classicin naisten joukkue kohtaa kivikovan IKSU:n Champions Cupin välierissä. Kuva: IFF

Champions Cupin tämän vuoden välieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Classicin miesten vastustaja on ruotsalainen Pixbo ja naisten samasta maasta ponnistava IKSU.

Pixbo Wallenstam ja hallitseva Sveitsin mestari GC Zurich kohtasivat perjantai-illan myöhäisessä puolivälierissä. Pixbo teki sveitsiläisistä hakkelusta maalein 11-2. Ottelun teholinko oli pisteet 3+2 hurjastellut Patrik Malmström. Zurichin suomalaispelaajat Riku Kekkonen ja Niko Juhola jäivät pisteittä.
Ottelutilastot

Classicin ja Pixbon välinen välierä käynnistyy lauantaina klo 19.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Fanseatin tai IFF:n Channel 1:n välityksellä.

Tampereen Classicin naisten joukkue saa Champions Cupin välierissä vastaansa todella kovan ruotsalaisnipun. Viime kevään Ruotsin hopeamitalisti IKSU oli puolivälierissä Sveitsin mestaria Piranha Churia selkeästi parempi loppuluvuin 12-2. IKSU:n teholinko oli pisteet 3+1 iskenyt Emelie Wibron. Churin suomalaispelaaja Silja Eskelinen ei yltänyt pisteille.
Ottelutilastot

Classicin ja IKSU:n välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 10.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Fanseatin kautta tai IFF:n Channel 1:n avulla.

Miesten toinen puolivälierä käytiin tshekkiläisen Chodovin ja norjalaisen Greåkerin välillä. Chodov voitti lukemin 8-4, ja pistenikkarina vaikutti Patrik Doza, joka paukutti tehot 3+1 ottelussa. Chodov kohtaa välierissä Ruotsin mestarin Storvretan lauantaina klo 16.30.
Ottelutilastot

Naisten toisessa puolivälierässä kohtasivat tshekkiläinen Vitkovice ja venäläinen Nauka. Nauka jäi Vitkovicen jalkoihin maalein 12-1. Tehopelaajana hääri 2+2 tehtaillut Denisa Ferencikova. Vitkovicen välierävastus on Ruotsin hallitseva mestari Pixbo Wallenstam. Suomalaispuolustaja Laura Manninen edustaa Pixboa.
Ottelutilastot

Miesten Champions Cupin lauantain otteluohjelma:
La 1.10. 16:30 välierä 2: Storvreta – Chodov
La 1.10. 19:30 välierä 1: Classic – Pixbo
La 1.10. 22:00 sijat 5-6: – pve 2 häviäjä

Naisten Champions Cupin lauantain otteluohjelma:
La 1.10. 10:30 välierä 1: Classic – IKSU
La 1.10. 13:30 välierä 2: Pixbo – Vitkovice

Lue myös:
Champions Cup starttaa perjantaina – katso turnauksen ohjelma, lähetysajat ja ennakot tästä

5 comments

  1. Näinkö jää suomipojalla taas yhteen matsiin nää skabat? Toivottavasti ei, mutta ennakkosuosikin paineet pixbolla…

  2. Juurikin meinasin kirjoittaa samaa. Harmi kun Falun ei pelaa. Mutta suuri pettymys jos Pixbo ei voita. Martin Östholmin kanttimaalia odotellessa:D

  3. Muutama vuosi siinä meni, mutta nyt Classic on kiistaton Suomen ykkösseura lajissa.

  4. Jotain classicissa tehdään toisten kun muissa seuroissa. Lisessien määrässä ei lähelläkään suur-seura. Junnuista lähtien, aina kärjen tuntumassa.

  5. Classic ei keskity harrastepelaajiin, yksi jengi per ikäluokka! Harrastepelaajat seudun muihin seuroihin.

    Clasu pesi ennakkosuosikilla lattiaa, todella hieno homma!! Otteluna pikkasen tylsä, kun toisella ei mitään jakoja.