Divarit

Divarin ennakkosuosikki voittoon avauskierroksella – Classic aloitti murskaavasti naisten liigassa

17.09.
2016
4 Kommenttia
1
Divarit
Welhot kuritti NST:tä kauden avausottelussa. Arkistokuva: Jari Turunen.

Welhot kuritti NST:tä kauden avausottelussa. Arkistokuva: Jari Turunen.

Salibandyn pääsarjat pyörähtivät tänä viikonloppuna käyntiin hyvällä volyymilla. Tänään pelattiin naisten Salibandyliigaa viidellä paikkakunnalla, miesten Divaria kahden ottelun verran ja miesten Salibandyliigaa yhden ottelun verran.

Divarissa sarjan selkeä ennakkosuosikki SB Welhot nappasi vierasvoiton Lappeenrannan NST:stä lukemin 10-6.

Avauserä oli runsasmaalinen ja tasainen. Welhot johti 20 minuutin pelin jälkeen 4-3. Toisen erän vei NST ja punnersi 5-5 tasalukemiin. Viimeisellä kolmanneksella Welhot oli kuitenkin 5-1 parempi ja vei voiton lopulta neljän maalin erolla.

Welhojen päivän paras pistemies oli ykkösketjun vasemmassa laidassa pelannut Sami Aalto tehoin 3+1. Ketjukaverit Pauno Kajoksinen ja Juha Rautiainen komppasivat tehoin 2+2 ja 1+2. Kakkoskentällisen Mikko Niiva osui kahdesti. NST:n tehokkain oli Eetu Leskinen tehoin 1+2. Ville Rouhiainen osui kahdesti.

Naisten Salibandyliigassa Tampereen Classic avasi kautensa murskaavalla 12-2 -vierasvoitolla Hämeenlinnan Steelersistä. Avauserän jälkeen lukemat olivat jo 5-1 Classicille. Toinen erä oli tasaisempi (2-1 Classicille), mutta viimeisen erän Classic vei taas 5-0. Voiton arkkitehteina toimi, kuten niin monesti aiemminkin, tamperelaisten ykkösketju. Nina Rantala osui viiteen otteeseen, Eliisa Alanko nakutteli pisteet 1+4 ja Katri Luomaniemi tehtaili lukemat 2+1.

Lauantain toisessa Divari-ottelussa Limingan Niittomiehet isännöi Nurmon Jymyä poikkeuksellisesti Oulussa. Molemmat joukkueet olivat vahvistuneet otteluun farmisopimuksiensa myötä, sillä SPV:n Petro Rautio matkasi Jymyn matkassa Ouluun. Kotijoukkueen paidassa pelasi puolestaan Limingan oma kasvatti Petri Niemelä, joka oli esiintynyt viimeksi Niittomiesten paidassa seitsemän vuotta sitten.

Tämän kauden nousijajoukkue Jymy osoitti ennakkoluulotonta ja rohkeaa pelaamista ensimmäisestä erästä alkaen. Avauserän jälkeen tulostaululla paloi tyly 0-4-tilanne. LNM nousi toisessa erässä peliin mukaan, mutta vierailijat karkasivat päätöserässä. Kauden avauspisteet lähtivät Jymyn matkaan loppunumeroin 5-8.

Vierasjoukkueen tehokkaimpina häärivät ykköskentän Hannu Palomäki (2+3) ja Jose Kivipelto (3+1).

Miesten Salibandyliiga:
17:00 M-Team-Indians 1-5 Ottelutilastot

Miesten Divari:
14:00 NST-SB Welhot 6-10 Ottelutilastot
18:30 LNM-Nurmon Jymy 5-8 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14:00 Steelers-Classic 2-12 Ottelutilastot
14:00 SB-Pro-M-Team 6-3 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
15:00 SSRA-O2-Jyväskylä 8-3 Ottelutilastot
18:00 Happee-NST 2-6 Ottelutilastot
18:30 PSS-Koovee 3-1 Ottelutilastot

Artikkelia päivitetty 17.9. klo 16.35

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Faktat kuntoon
17/09/2016
Oisko nst kuitenki se naisten hallitseva mestari
Pääkallo.fi
17/09/2016
Totta turiset. Pahoittelemme ikävää kömmähdystä. Korjattu.
Salama
18/09/2016
Pääkallon suuret asiantuntijat antoivat kivasti lisä motivaatiota Jymylle "osuvalla" kausiennakolla. :)
Kainu sinne missä Pippuri kasvaa
18/09/2016
Sami iski toisesta Aallosta ja Kajoksinen keräsi mukavasti Paunoja Leipuri Niivan säestäessä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.