EräViikingit kiinnitti konkarin – Tom Strömsten fuusioseuran riveihin

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

EräViikingit on tehnyt sopimuksen kokeneen liigapelaajan Tom Strömstenin kanssa. Strömsten pelasi viime kaudella Erän riveissä. Hän on pelannut urallansa Erän lisäksi myös yhden kauden verran Viikingeissä.

– Kun kysyttiin, että löytyykö kiinnostusta, niin hetken mietin sitä, löytyykö vielä intoa treenata ja sitten laskin siinä yksi plus yksi, että tämä on hieno mahdollisuus ja voidaan pärjätä jos tehdään hyvin hommia, Strömsten kommentoi.

Strömsten on pelannut urallansa 430 ottelua Salibandyliigassa. Niistä 395 hän on viilettänyt Erän paidassa. Tehoja on tullut 138+120=258. Elokuussa 35 vuotta täyttänyt pelimies on uransa aikana voittanut kertaalleen Suomen mestaruuden ja kaksi kertaa on hopeamitalit ripustettu kaulaan. Palkintokaappia komistaa myös yksi pronssimitali.

– Tomppa tuo all-around -pelaajana valmennukselle pelillisen vaihtoehdon käytännössä jokaiselle kenttäpelaajan paikalle. Tomppa on myös voittamisen kannalta tärkeä pelaaja joka tuo koppiin ja kentälle kokemusta, johtajuutta, taistelutahtoa ja huumorintajuakin, EräViikinkien Urheilujohtaja Joonas Naava kommentoi.

Strömstenin ja Tiitun sopimusten myötä joukkueemme koko on 22+2 ja joukkue on käytännössä kasassa, eikä enää etsitä aktiivisesti vahvistuksia tälle kaudelle.

– Olemme todella tyytyväisiä joukkueen pelaajaryhmään, jossa jokaiselle on selkeä ja merkittävä rooli kokonaisuudessa, Naava iloitsi.

EräViikingit aloittaa kotiurakkansa perjantaina 23. syyskuuta kello 18:30 Vantaan Energia Areenalla. Classicia vastaan pelattavassa ottelussa mukana ovat myös viimeiset sopimuspelaajat Tom Strömsten ja Tero Tiitu.

Teksti: EräViikingit tiedote

3 comments

  1. Herää kysymys onko käyttöä. Ryhmä on jo ennestään niin vahva

  2. On käyttöä! Tomppa pelaa pakkia, senaa tai laitaa. Tsekki cupin peleissä veti hyvin.