Juniorit

Espoolainen huippusalibandy tekee yhteistyötä – kolme jäähalliottelua samana päivänä

06.09.
2016
5 Kommenttia
11
Juniorit
Indians ja Oilers vääntävät derbyhengessä Espoon Metro Arenaalla lauantaina 19.11. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Indians ja Oilers vääntävät derbyhengessä Espoon Metro Arenaalla lauantaina 19.11. Arkistokuva: Olli Laukkanen

Espoolaiset huippusalibandyseurat Esport Oilers, Northern Stars ja Westend Indians järjestävät yhdessä Espoon Salibandypäivän 19.11. Tapahtuma vietetään Espoon Metro Areenalla, ja päivä huipentuu Espoon derbyyn, eli jäähallissa pelattavaan Oilers-Indians-paikalliskamppailuun.

– Salibandylla on iso asema Espoossa, ja nyt on tarkoitus juhlistaa sitä kokoamalla salibandyn seuraajat, harrastajat ja itse seurat yhteen, Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja sanoi.

Espoon Salibandypäivän käynnistää Tyttöjen BSM-sarjan ottelu, jossa toisistaan mittaa ottavat Northern Stars ja EräViikingit. Ottelu alkaa kello 12.

– Tyttösalibandylle tämä on todella poikkeuksellinen tapahtuma. Tämän mahdollisti kolmen espoolaisen seuran tiivis yhteistyö, Northern Starsin valmennuspäällikkö Jyrki Paajanen totesi.

– Varsinkin tyttöjen puolella, tässä on mahdollisuus kasata yhteen koko eteläsuomalaista salibandyperhettä. Tavoitteena on luoda upea kokemus niin pelaajille, joukkueille, seuroille kuin kaikille mukanaolijoille.

Tyttöjen ottelun jälkeen pelataan Poikien ASM-sarjaa. Kotijoukkue Indians kohtaa päivän ensimmäisessä Espoon paikallisottelussa Oilersin.

– Henkilökohtaisena toiveenani on, että kaikkien kolmen seuran värit olisivat isosti näkyvillä, ja näiden derbyjen kautta pyrimme luomaan Espooseen kunnon paikalliskamppailuhenkeä, Vehkaoja jatkoi.

Päivän huipentaa Miesten Salibandyliigan ottelu Oilersin ja Indiansin välillä, joka alkaa kello 18.

– Espoossa on pelattu aikanaan hyviä jäähalliotteluita, joten ei ole mitään syytä sille, miksei tästäkin tulisi onnistunut tapahtuma. Ajankohta on mitä otollisin. Lauantai 19. marraskuuta on hyvä tapa viettää seuraamalla salibandya vaikkapa pikkujoulujuhlien merkeissä, Vehkaoja lisäsi.

– Ja toivottavasti tämä Espoolainen Salibandypäivä herättäisi kiinnostusta myös salibandyväen ulkopuolella. Pari kautta sitten pelattu ensimmäinen Indians-ottelu oli huikea menestys. Nyt viedään tätä hommaa vielä asteella ylöspäin!

Tapahtuman ennakkolipunmyynti aukeaa tulevana perjantaina 9. syyskuuta. Ennakkolipunmyynnin kautta on mahdollista tukea espoolaisten seurojen juniorityötä. Oilersin puolella jokaisella juniorijoukkueella on oma koodinsa, jonka syöttämällä lippua ostaessa puolet lipputuotosta menee juniorijoukkueen hyväksi.

Teksti: Oilersin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
06/09/2016
Eikö vois sulattaa koko jään ja eka kunnon säbähalli suomeen! 5divaria jossain pienemmällä jäällä...
Espoo
07/09/2016
Hieno uutinen!
Espoolainen salibandy saa tapahtumasta mukavasti nostetta ja seurojen juniorit suoraa tukea lipputuloista.
Turku näytti esimerkkiä viime kaudella, taisi olla yli 5000 katsojaa?
Samallainen tapahtuma Hakametsään, Ritarihalliin, Nordikselle, Ouluun ja Turkuhalli täyteen niin salibandy saa uusia kannattajia ja seurat tukea paikallisilta yrityksiltä.
Toivottavasti tapahtumasta tulee vuosittainen Derby kuten Vehkaoja jo tiedotteessa kertoi.
Joskus näinkin suomessa, seurat tekevät yhteistyötä.
S7
07/09/2016
Helsinkin yhteistyö sai lähes täystyrmäyksen. Ilmeisesti se vanha oli parempi, missä kaksi jengiä ja kolme katsojaa :-). Tämmöisiä vaan lisää, etenkin junnuja ja tyttöjä/naisia mukaan. Säbän voima, että sais kumpaakin sukupuolta mukaan toimintaan. Naishuippusäbä viihdyttävää peliä. Kurre ja naava vois ottaa kopin ja kokeilla meijän kylässä. Pitänee hoitaa 19.11 vapaaksi.
SäbäJäbä
07/09/2016
Kaikki joukolla mukaan heti ensimmäiseen matsiin. Nuorille tytöille uskomaton tilaisuus pelata isolle yleisölle. Minä katson kaikki matsit!
AGm
08/09/2016
Mahtavaa, toivottavasti tällaiset tapahtumat alkavat yleistymään! Nyt vaan vehkaoja ja inkkaritoimisto myymään niitä lippuja niin perkeleesti. Joskus 6-7 vuotta sitten espooseen saatiin jäähallissa reilu 3000 katsojaa rikki, tuota voisi pitää minimitavoitteena varsinkin kun derby kyseessä. Olisihan se makeeta jos saataisiin halli lähes täyteen... Potentiaalia ainakin on, sillä alueen junnumääräkin huitelee monessa tuhannessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.