Divarit

Hankkio ja SPV hurjina Jyväskylässä – Happee koki todelliset murskajaiset

25.09.
2016
23 Kommenttia
3
Divarit
Seitsemän tehopistettä Jyväskylän sunnuntai-illassa iskenyt Jari Hankkio oli pitelemätön. Kuva: Juhani Järvenpää

Seitsemän tehopistettä Jyväskylän sunnuntai-illassa iskenyt Jari Hankkio oli pitelemätön. Kuva: Juhani Järvenpää

Seinäjoen Peliveljet haki sunnuntaina kauden avausvoittonsa. SPV murskasi vierasottelussa Jyväskylän Happeen peräti luvuin 6–14.

Maalirikas ottelu pysyi tasaisessa tilanteessa vielä ensimmäisen erän ajan. Happee onnistui menemään toisen erän puolta väliä lähestyttäessä jo yhden maalin johtoon, kun Juuso Heikkinen laukoi numeroiksi 5–4.

Sitten alkoi SPV:n show. Toisen erän päätteeksi tulostaululla paloivat 5–9-numerot vierailijoiden hyväksi. Tahti ei hyytynyt päätöerässäkään ja SPV takoi maaleja Happeen verkkoon ottelun viimeisille minuuteille asti.

Vierasjoukkueen tehokkaimpana hääri Jari Hankkio iskemällä hurjat 5+2-tehot. Ketjukaveri Mikko Kohonen säesti rinnalla tehopisteillä 4+1. Jyrki Holopainen jakeli puolustajan paikalta neljä maalisyöttöä.

Espoossa pelattiin pääkaupunkiseudun paikalliskamppailu, kun Esport Oilers kohtasi Tapiolassa EräViikingit. Ilari Talvitie nosti kotijoukkueen taistelemaan pisteistä vielä toisen erän lopussa iskemällä 4–5-kavennusmaalin ylivoimalla.

Jani Kukkolan, Joonatan Surakan ja Perttu Puskan laukomat maalit kolmannessa erässä olivat kuitenkin liikaa espoolaisille. Lopussa EräViikinkien Kevin Söderling iski taululle loppunumerot 4–9.

Kolmoskentän Puska (2+1) ja Roni Laasonen (1+2) olivat vierasjoukkueen tehokkaimmat. Kolmen ottelun jälkeen EräViikingeillä on kasassa neljä pistettä.

Naisten liigassa Tampereen Classic emännöi niin ikään kärkikahinoihin ennakoitua SB-Prota. Odotettu kohtaaminen repesi jo toisessa erässä, kun Classic meni 8–1-johtoon. SB-Pro kaunisteli numeroita ottelun kolmannessa erässä, mutta tamperelaiset veivät kamppailun loppunumeroin 12–6.

Classicin tehokkaimmat olivat Eliisa Alanko (4+2), Nina Rantala (2+3), Hanna Sipiläinen (2+2) ja Katri Luomaniemi (1+3). SB-Prosta neljään tehopisteeseen ylsi Daniela Westerlund (2+2).

Alle on listattu sunnuntain salibandytulokset pääsarjoista.

Miesten Salibandyliiga:
Koovee–OLS 4–1 Ottelutilastot
Happee–SPV 6–14 Ottelutilastot
SalBa–Steelers 5–2 Ottelutilastot
Oilers–EräViikingit 4–9 Ottelutilastot
M-Team–TPS 3–4 ja. kesken

Naisten Salibandyliiga:
Classic–SB-Pro 12–6 Ottelutilastot
Steelers–PSS 1–8 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Loviisan Tor–Erä Akatemia 5–7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
46
25/09/2016
Nyt aukesi maalihanat ihan kunnolla. Katsotaan, millaiset murskajaiset KrP saa kokea...
JooJoo
25/09/2016
Kiitos kunniasta, mutta Classic ei ole naisten Suomen mestari, sen nappasi viime kaudella NST. Ennakot tosin tälle kaudelle on hyvin kirjoitettu :)
Katsoja
25/09/2016
Onko tietoa miten jakautuivat Happee - SPV pelin tähdet?
Anssi Karjalainen
25/09/2016
Kiitos JooJoo huomiosta. Juttua korjattu.
BJBG
25/09/2016
SB Prolla melkoisia käynnistymisvaikeuksia! Pelaajakunta uudistunut ja kenttien kokoonpanot vaihtelee - pelaajamatsku näyttäisi riittävän kahteen kentälliseen?!?
S7
25/09/2016
Johan ollut peli, onko sittenkään koossa kaikkien aikojen happee niinku peter k mainostanut?

Ev:llä sitten jo parempaa kuin perjantaina. Nyt on kai hyökätty, mitä täällä perään kuullutettiin. Perjantain peli nyt kokonaisuudessa melkoista kyttäämistä puolin ja toisin.

Sarja näyttäis olevan kyllä tasainen, mikä on hyvä juttu.
Ohi
25/09/2016
Noin huonoo happeeta nähnyt koskaa. Moket yössä ja virheitä enemmän kun koko vuosikymmenellä yhteensä.
oho
25/09/2016
Todella huono toi SB-Pron ykköskenttä. Pistää valitettavasti miettimään maju-valintojakin...
Junnu#8
25/09/2016
Steelers nähtävästi elää kotipelaamisella. Toinen pelattu ja hävitty vieraspeli...
Katsoja
25/09/2016
Jos tuo nyt ei sytytä näkemään Happeen joukkueen todellista tilaa huikealla jalalla ja tiiviillä hyökkäys- ja puolustussuuntaan toimivalla pelisysteemillä toimivaa vastustajaa vastaan, niin ei sitten mikään. Pappamaista verkkaisuutta, merkkausvirheitä, löysää irtopalloihin menoa ja onnetonta 1-1-pelaamista ja kuti edelleen piipussa. Pallo pitäisi kuljettaa maaliin. Jo Tepsi pelissä osittain nähtyä, mutta nyt olivat Isännät vastassa, eikä mitään jakoa. Maalivahdit romahtivat, mutta ei sen taakse voi mennä. On palattava perusasioihin, puolustus kunniaan ja paketti tiiviiksi. YV oli taas todella huonoa ja hidasta. Ketjut eivät toimi tasapainoisesti. Onko niin että kaikki toimii aikansa, ja sit kun ei enää toimi, niin pitää hakea muutosta?
Digataalien Totuus
25/09/2016
Tulos on materiaalin mukainen.
Salba
25/09/2016
Salbalta eleetön esitys steelersiä vastaan viime kausinna olisi lannistuttu steelersin tultua tasoihin mutta nyt raumalaiset kairasivat homman tyylikkäästi!
Tiina
25/09/2016
maalikoosteita?
Samppa70
25/09/2016
Nyt on Speve antanut myrskyvaroituksen! Liikettä ja tahtoa riittää. Puolustuksessa on pallollista taitoa ja hyökkäyksessä variaatiota. Kummallista sanoa, mutta Happee ei ollut tänään kovin hyvä mittari, kun arvioidaan asetelmia loppukauteen. Mutta hyvältä näyttää Speven suhteen!
R28
25/09/2016
Viidyttävää säpää pelaa nuori KVeen porukka tällä hetkellä, jatkakaa samaan malliin niin hyviä asioita nähdään jatkossa lisää.
TIINALLE
25/09/2016
Koovee - OLS pelin maalikooste näyttäisi olevan Kooveen KVTVsalibandy-kanavalla Youtubessa.
Hirvi
26/09/2016
Happee ei ole ollut liigan alkumetreillä vakuuttava. Tallinnan turnauksessa tasapeli Storvretaa vastaan oli kovan playoff-ottelun veroinen. Tiedä sitten miksi syttyminen ei ole ollut vastaavalla tasolla kauden alussa. Laaja loukkaantumiskierre viime talvesta on jättänyt monen pelaajan kesäharjoittelun vaillinaiseksi. Mutta kautta on jäljellä ja ukkoja on yhä lasatetissa. Junkkarisen paluu eilen on jo hyvä asia kunhan pääse aikanaan iskukykyyn. Tämä on sitä perus Happeeta, missä huiput ja alhot loistavat vuorollaan. Mihinkäs se siitä muuttuisi.
Msy
26/09/2016
Olipa kiva katsoa EV:n peliä sunnuntaina ja samalla huomasin olleeni väärässä, koska peli oli erittäin aktiivista. Oilers lahjoitti muutaman maalin, mutta EV oli mielestäni koko ajan kuskin paikalla. Puolustus oli kova, yksi maali lähivaparin peittomokasta ja kolme päästettyä alivoimalla.

3. kenttä;
Puska - Rosendahl - Laasonen
Kinunen - Salonen
Erittäin hyvä. Erityisesti Laasonen näyttää olevan kovassa vedossa; jalka liikkuu hyvin ja olemus on erittäin keskittynyt.

Pari huomiota. Kailiala teki kauden ensimmäisen maalinsa ja se yksi Oilersin pelaaja hankki kakkosen, jonka unohti hankkia Spv:tä vastaan.
Per Serac
26/09/2016
Melko normaalia vaihtelua Keski-Suomessa. SPV sai pallot maaliin hyvien lisäksi olemattomistakin paikoista, mikä ei välttämättä onnistu joka pelissä ja sitten taisi loppua Happeelta happi ja into, kun melkein kaikki vedot meni omissa sisään. Ihmeenä en pitäisi, vaikka seuraava peli menisi tuloksellisesti toisinkin päin.
Kalle
26/09/2016
Samaa mieltä, SB Pro yllättävän vaisu. Maajoukkue-edustajien Kujala-Kujala-Lirkki -ykköskenttä aivan onneton ainakin tässä pelissä, sen sijaan kakkosen Westerlund antoi pirteällä pelillään jotain toivoa tulevasta. Huh huh, ei taida olla ainakaan superfinaalissa tämä tiimi.
veke
26/09/2016
Tais SB Pron ykköskenttä myös päästää suurimman osan maaleista.
BJBG
26/09/2016
Toisesta erästä alkaen tiivistetty peluutus ja nimenomaan Pron kakkoskenttä parempi, joka taisi tehdä kuudesta maalista neljä(kö). Pakki nro 20 pelasi hyvin ja voitti kaksinkamppailuja!
veke
26/09/2016
Joo kakkonen teki 4 maalia, kolmonen loput 2. Ykköskenttä ei saanut oikein mitään aikaiseksi, ellei maalien päästämistä lasketa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.