Liigat

Indiansin vahva vire sai jatkoa – Oilers kaatui derbyottelussa

30.09.
2016
20 Kommenttia
1
Liigat
Mikael Sievänen (oik.) iski kaksi osumaa Oilersin verkkoon. Kuva: Salibandyliiga

Mikael Sievänen (oik.) iski kaksi osumaa Oilersin verkkoon. Kuva: Salibandyliiga

Westend Indians isännöi perjantai-iltana Esport Oilersin Espoon derbyssä. Kotijoukkue oli ottelussa parempi maalein 5-2.

Oilers johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen luvuin 0-1. Toinen periodi oli kotijoukkueen, ja viimeiseen koitokseen lähdettiin lukemista 2-1. Kolmannessa erässä Indians oli edellä numeroin 3-1.

Indiansin tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Mikael Sievänen, 1+1 iskenyt Samuli Granlund ja kaksi maalisyöttöä tarjoillut Teemu Venäläinen. Mikko Kirvesniemi pysäytti 20 laukausta. Oilersin pistenikkari oli kahdesti osunut Casper Pfitzner.

Indiansin alkukausi on ollut erittäin vakuuttava, ja joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan. Espoolaisjoukkue johtaa Salibandyliigaa maalieron turvin. Oilers on pelannut neljä ottelua. Näistä se on voittanut yhden, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kaksi peliä. Viime kevään finalisti on tällä hetkellä seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ei pelistä
30/09/2016
mutta sellainen pieni juttu.
TPS-Salba pelissä Miikka Sokka ei tuulettanut yhtään vaikka teki 2 maalia, tänään Markus Markkola tuuletti syöttöpistettään kasvattajaseuraa vastaa.
Sokka on hieno mies, tolla toisella on vielä vähän kasvamista
Typerä normi
30/09/2016
Miksi kasvattajaseuraa vastaan ei saisi tuulettaa? Pitäisikö käydä pyytämässä anteeksi pistettä?

Itse peliin liittyen, Oilers on kyllä ollut aika kova pettymys näin alkukaudesta. Saa nähdä milloin lähtee moottori käyntiin. Pelaajamateriaalista ei pitäisi olla kiinni.
46
30/09/2016
Hauskaa, että Oilers ryösti Indiansilta tärkeimpiä pelaajia, mutta otti silti Inkkareilta pataan.
Arto Kilponen
30/09/2016
Oilersilta puuttuu maalintekijät. Siellä on tasan kolme pelaajaa, jotka sen näyttävät osaavan ja niistäkin Raikamo oli sivussa tänään.
Maalinteon sietämätön vaikeus
30/09/2016
Oilersin äijille tiedoksi: seuranne järjestää junnuille perjantaisin 15:30-16:30 Esport Arenalla maalintekoklinkikkoja, saatte tekin osallistua. Tekis monelle jätkälle ihan hyvää.
Maalinteon sietämätön vaikeus
30/09/2016
Maalintekoklinikkoja*
S7
30/09/2016
Toivotaan ettei yllärit jää tähän. Toki suurin ylläri on jos ev tai clasu häviää sarjassa muille kuin toisilleen. Sinällään en enää yllättyisi edes tosta, kun krpkin suorastaan pesi spevellä raholan lattiaa...
KGP
01/10/2016
"Miksi kasvattajaseuraa vastaan ei saisi tuulettaa? Pitäisikö käydä pyytämässä anteeksi pistettä?"

No ei mikään tai kukaan kielläkään tuulettamasta, mutta jos löytyy yhtään kunnioitusta kasvattajaseuraa kohtaan tai yleistä tyylitajua, niin tuuletutukset pitäisi jättää väliin. Anteeksi ei tarvitse toki pyydellä, sellaista ei ole varmaan kukaan vaatinutkaan.
Kiukkuinen inkkari
01/10/2016
Aika ylimielistä olla tuulettamatta.
Koponen
01/10/2016
Varis-Ah
Jjj
01/10/2016
Se, että jättäisi tuulettamatta on suomalaista nöyryyttä, jonka vuoksi maailmalla suomalaisilla pyyhitään lattiaa alalla kuin alalla. Maalintekijän pitää haluta tehdä pisteitä ja nauttia siitä. Eri adia on kannattaako siitäbkeryoa, ainakaan Suomessa jossa kaikille kuuluu saman verran riippumatta kuinka paljon tekee.
JJJ:lle
01/10/2016
Höpö höpö, ihan on kansainvälisestä tavasta palloilulajeissa kysymys. Taas melkosta tietäjää liikkeellä...
Espoo
01/10/2016
Indians oli eilen parempi joukkueena ja ansaitsi voiton.
Oilers ei pelaa vielä yhtenäisesti joukkueena, näin oli myös viime kauden alussa kun Ahtiainen oli tuonut takaisin oman pelitavan öljymiehille.
Jos valmennus luottaa siihen peltapaan millä saatiin onnistumisia jo viime kaudella niin väitän että juuri sitä "hiomalla" saadan paras tulos.
Oilerssin rosteri on jopa parempi kun viime kaudella joten kyllä se on valmennuksen tehtävä saada joukkue yhtenäiseksi.
Öljymiehillä on vielä 75% runkosarjan otteluista pelaamatta eli mitään ei ole vielä hävitty.
JJJ
01/10/2016
Minkäköhän vuoksi jonkun Markkolan pitäisi jättää tuulettamatta jonkun muun palloilulajin kansainvälisen koodin vuoksi. Siinä sitä p:n-nuolemismentaliteettia taas kerran. Jos sä nuolet kerran, sä nuolet aina.
Niin ja näin
01/10/2016
En tiedä tästä tapauksesta, mutta eräästä seurasta potkittiin pelaajia naapuriseuraan, vaikka olisi ollut halu jäädä. Ja kun joukkueet sitten seuraavalla kaudella kohtasivat, niin näytti kaltoin kohdelluille pelaajille tehopisteet ja pelin voitto maistuvan ja tuuletukset oli sen mukaiset. Ja se katse ex-seuran valmentajaan pelin jälkeen :)
Eli varmaan vähän välii millä tavalla lähtö tapahtunut.
S7
01/10/2016
Mikä itselleni pisti silmään, inkkareiden tapa puolustaa! Tässä kun jonkun verran eri sarjatasoja tullut seurattua, niin tosta voisi moni jengi ottaa mallia. Aina ei tarvii juosta miehen perässä omassa päässä, etenkin jos vielä on pikkasen mahakkaita ja heikkokuntoisia pelaajia joukkueessa. Inkkarit ei kuulu tähän kastiin kylläkään. Yllätys mulle, että pelaavat näib hyvin ja en näe mitään syytä miksi ei sama meno jatkuisi, 3 hyvää kenttää, astalan tasoinen kaveri varaa laittaa 3ketjuun. Eilen jo näytti olevansa pelimies, kokemusta lisää niin alkaa jengi tuntemaan tän jätkän!!
ASIAA.....
01/10/2016
Täysin samaa mieltä S7 kanssa. Tosin Astalan pitäis jo olla tuttu kaikille. Tietysti lukuisat loukkaantumiset ovat vaivanneet ja toivotaan, että pääsee nyt täyteen vauhtiin! Tsemppiä Abe! T. PakVi96/Indians faijja
S7
01/10/2016
Mä nyt toppuuttelen sen verran, että ei kai kaikkien tarvii astalaa vielä tuntea. Ite seuraan lajia suhteellisen paljon ja kauden alla pelatut treenimatsit eka kerta, kun kyseisen herran rekisteröin :-). Hyviä ja lupaavia pelaajia on paljon, harva lopulta lyö läpi, syitä monia, ei jaksa mitään jargonia tähän...
täyttä asiaa
01/10/2016
S7:n kanssa myös samaa mieltä! Kolmeen peliin Inkkarit on päästänyt viisi maalia! Aina voi huudella että Indiansin ekat vastustajat ollut helppoja, mut salibandyssä toi maalimäärä omiin on silti loistava suoritus! Jengi on valmiina pelaamaan logolle ja valmennukselle propsit taktiikasta vaikka se ei kaikkia miellytä. Urheilussa yleensä ratkaisee tulos ja tolla tavalla Indians on kauden alun ainaskin tehnyt hyvää tulosta.
Junnu#8
01/10/2016
Indians oli parempi. Ja ansaitsi voiton. Mutta Oilersilla kolme ylärimaa ja kaksi tolppalaukausta. Niistä pari sisään. Niin olisi ollut erinäköinen peli. Toki jälkiviisaus on helppoa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.