Maajoukkueet

Kuusi pelaajaa nostettiin Legendat-kategoriaan

12.09.
2016
0 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kuva: Jari Kinnunen

Kuva: Jari Kinnunen

Salibandyn 30-vuotisen historian kunniaksi salibandyyn on perustettu Respect-järjestelmä lajin parissa erityisesti ansioituneiden henkilöiden kunnioittamiseksi ja arvokkaiden muistojen sekä lajiperinteen vaalimiseksi.

Joulukuussa 2015 julkistettiin ensimmäiset valinnat Salibandyn Hall of Fameen ja Superfinaalin yhteydessä huhtikuussa aateloitiin ensimmäiset henkilöt Salibandyn pelaajalegendoiksi.

Legendat ovat pelaajaurallaan erityisen ansioituneita kansainvälisissä peleissä ja arvokilpailuissa tai kansallisissa sarjoissa tai omaavat erityisen pitkän pelaajauran.

Sunnuntaina miesten Suomi-Ruotsi-maaottelun yhteydessä julkistettiin tuoreimmat salibandyn Legenda-kategorian pelaajat. Nimitys myönnettiin kolmelle mies- ja kolmelle naispelaajalle. Legenda-kategoriaan valittiin Akseli Ahtiainen, Santtu Manner, Hannes Öhman, Irja Lahtinen, Katriina Saarinen sekä Tiia Ukkonen.

Lähde: floorball.fi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.