Divarit

Loviisan Sanomat: Loviisalaisella salibandylla 25-vuotisjuhlat – Tor ja PSS aloittavat uuden perinteen

10.09.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Loviisan Torin salibandyjaosto juhlii tänä viikonloppuna 25-vuotista taivaltaan. Arkistokuva: Jari Turunen.

Loviisan Torin salibandyjaosto juhlii tänä viikonloppuna 25-vuotista taivaltaan. Arkistokuva: Jari Turunen.

Loviisan Torin salibandyjaosto juhlii 25-vuotista taivaltaan järjestämällä ensimmäistä kertaa taiston Itä-Uusimaa Maljasta. Samalla julkistetaan miesten edustusjoukkue kaudelle 2016-17.

Taistelussa Itä-Uusimaa Maljasta Torin joukkueet pelaavat Porvoon Salibandyseuraa vastaan Loviisan liikuntahallissa. Päivä alkaa kello 10, kun Torin ja PSS:n nuorimmat juniorit kohtaavat. Sen jälkeen päivä jatkuu kahdella muulla junioriottelulla.

Miesten joukkueet iskevät yhteen kello 15:30. Tuossa ottelussa nähdään ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan myös Loviisan Torin Divariin valmistautuva edustusjoukkue.

– Otteluiden jälkeen lasketaan kummankin seuran voitot yhteen ja eniten pisteitä saanut seura voittaa Itä-Uudenmaan maljan, Loviisan Torin salibandyjaoston puheenjohtaja Mikael Forstén kertoo Loviisan Sanomissa.

Joukkueiden tarkoitus on tehdä tapahtumasta traditio. Pelit tultaisiin pelaamaan joka toinen vuosi Loviisassa ja joka toinen vuosi Porvoossa.

– Katsotaan, miten se lähtee liikkeelle. Toivotaan, että ihmiset tulevat viihtymään. Meillä on myös vuosien varrelta kerättynä tavaroita näytille. Olemme hankkineet myös 25-vuotispaidan, jota myydään, Forstén kertoo Loviisan Sanomissa.

Päivään kuuluvat myös A-junioreiden harjoitusottelu ÅIF:ia vastaan, sekä Tor Oldies vastaan Muu Suomi -ottelu, jotka eivät kuulu varsinaiseen kamppailuun tuoreesta Itä-Uusimaa Maljasta.

Loviisan Sanomien uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.