Divarit

Luistinseuran ja Niittomiesten farmiyhteistyö jatkuu alkavallakin kaudella – ”Tärkeä koko alueen salibandyn kannalta”

07.09.
2016
0 Kommenttia
3
Divarit
OLS:n päävalmentaja Jami Herrala oli tyytyväinen farmisopimuksen jatkoon LNM:n kanssa. Kuva: Juhani Järvenpää

OLS:n päävalmentaja Jami Herrala oli tyytyväinen farmisopimuksen jatkoon LNM:n kanssa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oulun Luistinseura ja Divarin Limingan Niittomiehet ovat solmineet farmisopimuksen alkavalle kaudelle. Miesten pääsarjojen pohjoisimmilla seuroilla oli farmisopimus myös viime kaudella.

Sopimuksen myötä yhteensä 12 pelaajaa voi liikkua vapaasti seurojen välillä helmikuun 3. päivään asti.

Molempien joukkueiden päävalmentajat, OLS:n Jami Herrala ja LNM:n Olli Honka, pitävät yhteistyön jatkoa tärkeänä seurojen ja pelaajien kannalta.

– Hienoa, että pääsimme tänäkin vuonna Limingan kanssa sopimukseen. Se on mielestäni tärkeä koko alueen salibandyn kannalta ja varsinkin niiden pelaajien kannalta, jotka kolkuttelevat liigan portteja eivätkä ehkä ole vielä aivan valmiita ottamaan isoa roolia liigassa, Herrala pohti OLS:n sivuilla.

– Tietenkin tämä on hieno homma, että saadaan sopimus jatkumaan ja pyritään sitä kautta viemään pohjoisen salibandya eteenpäin. Saadaan kovia pelimiehiä vahvistamaan joukkuetta ja saadaan omille mahdollisesti askel kohti liigaa, Honka kommentoi.

Linkki: Uutinen OLS:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.