Liigat

Mikael Järvi Classiciin? ”Ollaan oltu yhteyksissä puolin ja toisin”

01.09.
2016
14 Kommenttia
6
Liigat
Mikael "Mikke" Järvi (läpiajossa) Classiciin? Se on hyvinkin mahdollista. Kuva: Juhani Järvenpää

Mikael ”Mikke” Järvi (läpiajossa) Classiciin? Se on hyvinkin mahdollista. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandylegenda Mikael Järven, 38, ensi kauden seura on ollut yksi kesän mielenkiintoisimmista salibandyarvoituksista. Alkuun näytti, että kymmenkertainen Suomen mestari saattaa jäädä pääkaupunkiseudulle, mutta nyt laituria ollaan viemässä Hämeeseen.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Järvestä ovat olleet kiinnostuneita ainakin Esport Oilers, Nokian KrP ja EräViikingit. Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat kaventuneet kahteen, ja mukana pelissä ovat enää Classic ja LASB. Ensiksi mainittua pidetään tällä hetkellä vahvempana vaihtoehtona.

Soitimme Classicin toiminnanjohtajana toimivalle Pasi Peltolalle ja tiedustelimme asian laitaa.

Tässä jo viikon ajan on vellonut kuuma huhu, että eräs Mikke Järvi olisi siirtymässä Classiciin. Pitääkö tämä paikkansa?

– Ollaan me oltu hänen kanssaan yhteyksissä. Ei ole ainakaan vielä mitään sopimusta meidän kanssa.

Kuinka todennäköisenä pidät, että sopimus toteutuu?

– En osaa sanoa. En lähde tuohon sanomaan mitään.

Minkälaista roolia Järvelle on kaavailtu Classicissa, jos sopimus toteutuu?

– Jos tällaiseen sopimukseen päädytään, niin sitten kerrotaan tarkemmin rooleistakin.

– Sen verran lisään tuohon, että Savolaisen lopettamispäätöksen jälkeen oltiin sitten Järveen yhteydessä. Ei siinä ole mitään salattavaa. Jostain luin sellaisen huhun, että Järvi on varmasti meillä, mutta Pasi Peltola ei kyllä tiedä asiasta. Ollaan oltu kuitenkin yhteyksissä puolin ja toisin.

Järvi on Salibandyliigan kaikkien aikojen menestynein pelaaja. Hän on pelannut korkeimmalla sarjatasolla 20 kautta putkeen, ja on voittanut 10 mestaruutta, napannut neljä hopeaa ja kolme pronssia. Aiemmin hän on edustanut VFT:tä, HIFK:ta, SSV:tä ja Viikinkejä. Salibandyliigan runkosarjassa Järvi on kaikkien aikojen kolmanneksi tehokkain paunoin 352+369=721 ja pudotuspeleissä kaikkien aikojen pisteykkönen tehoin 146+122=268.

MM-tasolla Järvi on kaksinkertainen maailmanmestari. MM-kisoista taistelija on saavuttanut myös neljä hopeaa ja yhden pronssin.

Mikael Järvi, pelaatko salibandya vielä ensi kaudella?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Naama
01/09/2016
Jos päättyy jonnekkin muualle kuin EräViikinkeihin niin, joku on kussut kyseisellä toimistolla oikein olan takaa. Toisaalta Clasussa saisi mestaruuden ja pääsisi pelaamaan chämppäriä + parhaaseen valmennukseen tässä valtakunnassa.
häpeän
01/09/2016
kaverin pitäisi olla kapteenin nauha kädessä ja kantaa eräviikingit mestaruuteen kauden päätteeks paita kattoo. Herätkää nyt siellä viikkaritoimistolla.
Katsoja
01/09/2016
Iso respect näille vanhemmille salibandyn pelaajille mutta aika taitaa olla jo tehnyt tehtävänsä ja joukkueet eivät saa heiltä muuta kun kokemusta.
Sen sijaan juniorien valmennukseen heitä tarvitaan.
Salibandyssä on jo uusi sukupolvi vallassa ja pelikin on kehittynyt huimasti viime vuosina.
Olisi paljon mielenkiintoisempaa lukea näistä nuoremmista, modernin salibandyn edustajista juttuja kun spekuloida vuodesta toiseen Kohosen, Tiitun tai Järven tulevista seuroista.
Onkohan toimittajat jämähtäneet menneitä muistelemaan?
tom sjöberger
01/09/2016
Silti nää uudet "nuoret" valtaa pitävät tappelee edelleen playoff paikoista , kuten erä viime kaudella. Vanhat joka kausi mestaruudesta, kuten mikke järvi.
Päällikkö
01/09/2016
Taitaa olla krp. Eräviikkarit luulis ny 15000e löytyvän kaikkien aikojen pelaajalla.
rooma
01/09/2016
salbakin yrittänyt mikkeä raumalle, mutta kuka sinne nyt menisi
Niin kauan pelaa kuin haluaa
01/09/2016
Poistakaas ton "Mikke lopeta jo" kommentti. Ei kuulu tälle palstalle tuollainen kuona.
Vuosaari
01/09/2016
Tai, niin kauan pelaa kuin pystyy liigatasolla pelaamaan. Eiköhän tuo Mikestä kiinnnostuneiden joukkueiden määrä ja laatu kerro että kyseessä on laatupelaaja, edelleen.
Reipas
02/09/2016
On se hienoa, että nää Miken lopettamista vaativat asiantuntijat ovat paremmin miehen kunnosta perillä, kuin esim. Classicin johto.
Herätkää
02/09/2016
Tiedän miken paljon paremmin kun kukaan teistä tai clasun johto ja se on fakta hänen lääkärinsä sanoi ettei paikat kestä enään kunnon pelaamista liiga tasolla...
Vuosaari
02/09/2016
Kirjoitustyylistä päätellen Mikke lopeta jo ja Herätkää on sama henkilö?
Minäkin sattumoisin tunnen Miken ja keskusteluissa hän ei koskaan paljasta mitään sopimustilanteesta tai jatkosta jos ei ole julkista tietoa vielä. Sinä tunnet ilmeisesti vieläkin paremmin kun olet perillä lääkärin lausunnoista, ja sitten hyvänä kaverina huutelet täällä että kannattaa jo lopettaa pelaaminen. No, kukin tavallaan.

Mahdollinen rooli ja peliaika tulevat toki muuttumaan kun seura vaihtuu ja ikää tulee. Käyttöä on varmasti, etenkin kevään ratkaisupeleissä.
Näin
02/09/2016
Classicin johto on myös perillä siitä että Jarkko Nieminen on vahvistus salibandyliigaan. Ei kai ne muuten sitä olisi hankkinut.
Niin kauan pelaa kuin haluaa
02/09/2016
"Mikke lopeta jo" hyväksy jo fakta, että sun kommentointisi ei tee tälle palstalle eikä salibandylle ylipäänsäkään hyvää. Sylettää, että on tällainen palsta joka mahdollistaa kaiken maailman huutelijoiden ampua nimimerkin takaa vailla pelkoa siitä, että joutuisi seisomaan sanojensa takana!

"Mikke lopeta jo":n kaltaisten urpojen takia toivon, että pääkallon kommentointi vaatisi sisäänkirjautumisen tai facebook-tunnistautumisen.
JZ
02/09/2016
Eiköhän sillä Mikellä vielä käyttöä ole liigakaukaloissa. Tuntuu hassulta keskustellakaan koko asiasta, kun Mihukin roikkuu vielä maajengissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.