Nokian KrP jatkoi vahvoja otteita – LASB toistaiseksi ilman avausvoittoa

Tommi Merto oli vahvassa lyönnissä kun Nokian KrP kaatoi LASB:n. Kuva: Salibandyliiga

Tommi Merto oli vahvassa lyönnissä kun Nokian KrP kaatoi LASB:n. Kuva: Salibandyliiga
Tommi Merto oli vahvassa lyönnissä kun Nokian KrP kaatoi LASB:n. Kuva: Salibandyliiga

Nokian KrP ja LASB väänsivät maanantaina miesten Salibandyliigan ainoassa ottelussa Tampereen Raholassa. KrP nappasi ottelusta kotivoiton loppulukemin 7-4.

Ensimmäinen erä meni kotijoukkueen nimiin lukemin 2-1. Toisessa KrP lisäsi johtoa siten, että viimeiseen erään lähdettiin 5-2-numeroista. LASB viritteli pienoista kiriä päätöserässä ja pääsi kahden maalin päähän, mutta sen lähemmäksi vierasjoukkue ei lopulta yltänyt.

KrP:n pistenikkareita olivat 2+1 nakuttaneet Ilkka Mäkipää ja Tommi Merto. Henri Johansson tehtaili pisteet 1+1 ja Matti Koskela syötti kaksi maalia. Santtu Pohjonen nappasi 29 torjuntaa. LASB:n Heikki Hätönen, Matti Korhonen ja Julius Aaltonen onnistuivat tehopisteiden 1+1 arvoisesti.

Nokian KrP on aloittanut kauden vahvasti ja voittanut molemmat ottelunsa. Joukkue on sarjataulukon kolmantena. LASB on pelannut yhden tasapelin ja hävinnyt kaksi ottelua. Sarjanousija on toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

11 comments

  1. Pohjonen on ollut molenmissa peleissä todella vahva. Myös koko joukkueen ilme on ollut täysin erinlainen. No kausi on aluillaan vasta.

  2. Miksi pelaavat yhä Raholan hökkelissä, kun viereen Tesomalle nousi komea halli ?

  3. Juuri näin, voisin ostaa vaikka krp:een kausarin mutta Raholan home helvettiin en astu jalallakaan, alkaa heti nokka tuhisemaan.

  4. Minusta Rahola oli yksi mukavimmista paikoista katsoa peliä viime kaudella. Huomattavasti mukavampi siellä oli katsoa kuin esim. Spiralissa.

  5. Nakille: ne 106 katsojaa eivät voi olla väärässä.
    Onhan se Raholan tönö tavallaan sympaattinen sokkelo lastulevyineen ja muine nykyrakentamisen ”herkkuineen”.
    Spiralin etuna on, että pelikentän sentään näkee kokonaan, Raholassa etukentän tapahtumat jäävät yläparvelta osin arvailujen, ja yleisön reaktioiden ja valtaisan pauhun varaan. Tosin, kaikki sekin on omalta osaltaan sympaattisen erilaista.
    Classicilla onkin sitten ihan oman luokan valtakuntansa tai pyhättönsä: Tampere Areena.
    Mutta kuten todettua, Tesomalle on tehty ihan komea, moderni liikuntapytinki, eikä se ole sen syrjemmässä kuin Spiral tai Raholakaan.

  6. Voin arvailla, mikseivät pelaa Tesomalla. Samaa mieltä Arton kanssa siitä, että Rahola on minusta mukava halli. (Ehkä siksi, että en ole niin nookoonnuuka enkä ilmeisesti homeallergikko?)Aina tykännyt olla siellä, ja olen ollut kymmeniä kertoja. Tosin tykkäsin Spiralistakin. Ongelmansa molemmissa tietty. Tuskin maltan silti odottaa, että pääsen bongaamaan Tesoman hallin.

  7. Raholassa on mukava se kun oli ylhäällä ihan eturivissä niin sen kentän näki varmaan paremmin kuin missään hallissa. Yhtään taaempana oli varmaan huomattavasti heikompi näkyvyys, mutta kyllä minä tämän kauden vieraspeleistä odotan Raholaa, jos en ihan eniten, niin eipä paljoa puutukaan.

  8. Ja jotta ei nyt mene ihan Raholan kehumiseksi, niin tilastointia siellä eivät osaa hoitaa edes vähää alusta. Ei ole ihan yksi eikä kaksi peliä kun laukausmääristä lähtien kaikki tilastot puuttuvat. Yleisömäärä on 1 pelissä kuin pelissä jne.

    Toisaalta sekin oli todella hienoa, että paikassa on ainakin kolme toimivaa tulostaulua, jos ei jopa neljää (en tiedä neljättä varmasti, kun istuin suunnilleen sen päällä, jos sellainen oli olemassa).

  9. Tesoma taitaa olla Tampereen kaupungin omistama paikka, eikä Nokialaisella urheiluseuralla liene sinne asiaa. Ja Nokian puolella taas ei ole sopivaa paikkaa ensinkään.

  10. Käsittääkseni krpltä tuli rahaa raholan areenan remonttiin, toki ”teurastamon” vanha puoli on homeinen läävä, ja koovee pelaa jonkun verran tesomalla, naiset muistaakseni vähän enemmänkin, joten näätien turha mennä siihen soppaan mukaan kun on ”oma” halli joka toimii..