Nokian KrP yllätysvoitolla Salibandyliigan piikkipaikalle – katso torstain salibandytulokset

TPS nappasi kauden toisen voittonsa. Kuva: Salibandyliiga.

Henri Johansson oli KrP:n tehopelaaja, kun joukkue kaatoi SPV:n maalein 10-5. Kuva: Anne Pohjonen

Miesten Salibandyliigassa pelattiin torstaina kaksi kamppailua, kun Nokian KrP isännöi Seinäjoen Peliveljiä ja Turun Palloseura SalBaa.

Raholassa nähtiin varsin mielenkiintoinen avauserä, sillä tilastojen valossa SPV hallitsi ottelutapahtumia. Vaikka torjunnat merkattiin ensimmäisessä erässä Nokia 12, SPV 1, johti KrP 20 minuutin jälkeen lukemin 3-1.

Toisessa erässä laukaukset jakautuivat tasaisemmin, mutta näätäpaidat olivat tehokkaampia latoen viisi maalia SPV:n kahta vastaan. Näin ollen 40 minuutin jälkeen lukemat olivat KrP:lle jo 8-3.

Kolmannen erän alkuun SPV latoi minuuttiin heti kaksi maalia, mutta kiri jäi siihen. Erän lopussa ottelun tehokkaimmat ”näädät” Joni Henttonen (2+2) ja Henri Johansson (2+3) viimeistelivät loppulukemat 10-5 nokialaisille.

KrP:n Jere Oksanen tehtaili ottelussa tehot 2+1. SPV:n tehokkaimmat olivat Jari Hankkio (2+1) ja Matias Veikkola (1+2). Voitolla Nokian KrP siirtyi Salibandyliigan kärkeen. Joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään peliä kolmesta pelaamastaan ottelusta.

Turussa nähtiin tasainen kamppailu. Avauserässä kumpaakin maalia kohti lauottiin vain neljästi ja maalit menivät tasan 2-2. Toisen erän ainoa osuma tuli heti 20-minuuttisen alussa Ville Hirvisuon toimesta.

Viimeisen erän alussa Antti Keskitalon viiden minuutin rangaistus koitui SalBan kohtaloksi, sillä TPS onnistui sen aikana maalinteossa kahdesti ja pian jäähyn päättymisen jälkeen siirtyi jo 6-2 -johtoon. Rauma kiri vielä hurjasti maalin päähän, mutta Joonas Koskisen 7-5 -osuma ajassa 59.09 sinetöi ottelun loppulukemat.

TPS:n tehomiehinä toimivat Ville Hirvisuo (2+0) ja Joonas Koskinen (1+1). SalBalta kaksi maalia iskivät Tatu Ruohonen ja Miikka Sokka. Niko Kaerla antoi kaksi maalisyöttöä.