Liigat

Nokian KrP yllätysvoitolla Salibandyliigan piikkipaikalle – katso torstain salibandytulokset

29.09.
2016
16 Kommenttia
1
Liigat
Henri Johansson oli KrP:n tehopelaaja, kun joukkue kaatoi SPV:n maalein 10-5. Kuva: Anne Pohjonen

Henri Johansson oli KrP:n tehopelaaja, kun joukkue kaatoi SPV:n maalein 10-5. Kuva: Anne Pohjonen

Miesten Salibandyliigassa pelattiin torstaina kaksi kamppailua, kun Nokian KrP isännöi Seinäjoen Peliveljiä ja Turun Palloseura SalBaa.

Raholassa nähtiin varsin mielenkiintoinen avauserä, sillä tilastojen valossa SPV hallitsi ottelutapahtumia. Vaikka torjunnat merkattiin ensimmäisessä erässä Nokia 12, SPV 1, johti KrP 20 minuutin jälkeen lukemin 3-1.

Toisessa erässä laukaukset jakautuivat tasaisemmin, mutta näätäpaidat olivat tehokkaampia latoen viisi maalia SPV:n kahta vastaan. Näin ollen 40 minuutin jälkeen lukemat olivat KrP:lle jo 8-3.

Kolmannen erän alkuun SPV latoi minuuttiin heti kaksi maalia, mutta kiri jäi siihen. Erän lopussa ottelun tehokkaimmat ”näädät” Joni Henttonen (2+2) ja Henri Johansson (2+3) viimeistelivät loppulukemat 10-5 nokialaisille.

KrP:n Jere Oksanen tehtaili ottelussa tehot 2+1. SPV:n tehokkaimmat olivat Jari Hankkio (2+1) ja Matias Veikkola (1+2). Voitolla Nokian KrP siirtyi Salibandyliigan kärkeen. Joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään peliä kolmesta pelaamastaan ottelusta.

Ottelutilastot

TPS nappasi kauden toisen voittonsa. Kuva: Salibandyliiga.

TPS nappasi kauden toisen voittonsa. Kuva: Salibandyliiga.

Turussa nähtiin tasainen kamppailu. Avauserässä kumpaakin maalia kohti lauottiin vain neljästi ja maalit menivät tasan 2-2. Toisen erän ainoa osuma tuli heti 20-minuuttisen alussa Ville Hirvisuon toimesta.

Viimeisen erän alussa Antti Keskitalon viiden minuutin rangaistus koitui SalBan kohtaloksi, sillä TPS onnistui sen aikana maalinteossa kahdesti ja pian jäähyn päättymisen jälkeen siirtyi jo 6-2 -johtoon. Rauma kiri vielä hurjasti maalin päähän, mutta Joonas Koskisen 7-5 -osuma ajassa 59.09 sinetöi ottelun loppulukemat.

TPS:n tehomiehinä toimivat Ville Hirvisuo (2+0) ja Joonas Koskinen (1+1). SalBalta kaksi maalia iskivät Tatu Ruohonen ja Miikka Sokka. Niko Kaerla antoi kaksi maalisyöttöä.

Ottelutilastot

Miesten Salibandyliiga
18:30 Nokian KrP 10-5 Ottelutilastot
18:30 TPS-Salba 7-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
kuukkeri
29/09/2016
Ei vaan SPV:llä kunto riittäny mihinkään
JooJoo
29/09/2016
KrPstä näyttää Henttoselle tulevan hyvä vuosi.
Hyökkäysmateriaali on hyvä.
Tosiaan, Spevelle mielenkiintoinen yksityiskohta.
KrP:lle eka erässä 3 maalia, ja molselle yksi torjunta.
Torjuntaprosentti on siis 25%.
Ja "Ihimeen lähtö" ei tunnu missään?
kuoma
29/09/2016
En ees haluais tietää paljon Happee-KRP päättyis...
Rengas
29/09/2016
Hieno voitto taas tänään. Ei hyytynyt kolmannessakaan vaikka peliveli aloitti räväkästi.

Aika monta vuotta Raholassa pelejä katselleena: paras krp koskaan. Ainakin nyt. Hyökkäyksessä laajuutta ja syömähampaat kunnossa. Henttonen tärkeimpiä lenkkejä tosin harvoin niin näkyvä kuin muut. Oksanen hyvä lisäys ja Johanssonin kanssa vaarallinen. Myös kakkonen vahva, Mäkipää erinomainen lisä ja näkyy joukkueen ryhdissäkin kokeneet vanhemmat ratsut. Merto kunnossa heti kauden alusta. Pakisto hyvää, Krumins ja Ärlig nostaneet paljon tasoaan. Jopa kolmoseenkin riittää nyt asianmukaisia pelaajia jotka kykenevät maalaamaankin. Kertonee jotain kun viime vuosina ykkösessäkin ollut Naskali on nyt nelosessa. No mtta laajuutta on sielläkin, kokeneita varamiehiä. Jopa junnutkin näyttäneet olevansa valmiita täyttämään rosteria tarpeen tullen.

Ja maalivahtiosastolla Pohjonen jopa parempi kuin viime vuonna. Kesätreenistä kuulleiden juttujen perusteella ei olisi ihannehkä odottanut. Ja leveyttä on silläkin osastolla ainakin jonkun verran, ennakoidut "kakkosdivariveskarit" ainakin esiintyivät harjoituspeleissä molemmat erittäin edukseen.

Valmennuskin näyttää löytäneen yhteistä säveltä, ja toki Köykän Markun entuudestaan tietävänä en yllättynyt että saa joukkueen viritettyä hyvään kuntoon.

Mielenkiintoisia aikoja pitkän linjan katsojalle.
Ronkeli
29/09/2016
Pirkanmaan seuroista KrP alkaa vaikuttaa tänä vuonna mielenkiintoisimmalta.
Koovee on Koovee. Aina sama. Kuin futiksen TPV. Ei halua muuta kuin olla ja säilyä.
Ja Classicin show alkaa jo mennä meikäläisen ulottumattomiin, - tosin mestariksi.
Vahinko
29/09/2016
Joku mietiskeli Happee pelin jälkeen, paljonko mahtaa verkot heilua Speven toimesta Raholassa:)
Junnu#8
29/09/2016
Tatu Ruohonen teki TPS-Salba ottelussa. Yhden hienoimmista maaleista tällä kaudella Salibandyliigassa. Lähti omalta puolustusalueelta. Kenttä yksin läpi ja pallo rystyllä maaliin. Hieno peli oli muutenkin.
Lol
29/09/2016
Joku täällä ihmetteli krpn hyvää alkua kesätreeneistä kuullun perusteella. No, nyt on vielä syyskuu, ne jotka on satsannut tosissaan kesätreenaukseen erottuvat kyllä aikanaan sinne päin tehneistä. Kun kaamos tosissaan painaa päälle ja ajellaan satoja kilsoja halki ikiroutaisen isänmaan, niin siinä tarvitaan fysiikkaa ja pään hallintaa. Näinhän se on mennyt pääpiirteissään joka vuosi. Silti ei mitään pois krpn hyvältä alulta. Speve tais hetken jo leijailla, mutta ei se matsku sittenkään lopulta liene kummoinen.
S7
29/09/2016
Oksasella on varmasti näyttämisen haluja, kun viikkareissa jämähti vilttiin. Ennen viime kautta en olisi tätä arvannut, kuitenkin hyvä pelaaja. Ainakin tän pelin perusteella istuu kuin nenä päähän henkan rinnalle. Kakkonen oli myös hyvä, mäkipää ja tää toinen "uusi" eli paluumuuttaja olivat hyviä. Speve oli tänään = hankkio. Kohonen pihalla, koski vielä pahemmin, kivimäeltä umpisurkea esitys. Krp todella piristävä yllätys!

Turun peliä silmäilin, salba taistelu, mutta ei ihan riittänyr. 6-5 maalin jälkeen mitä tapahtui? Uskallus loppui? Tps sai ilmaisen maalin ja peli paketissa. 2minsaa ois ollut aikaa hakea jotain järkevämpää.
Valkomusta
29/09/2016
Tämän päivän perusteella TPS:n jälkeen omat kannatukset lähtee Salballe materiaali ei ole kova mutta joka äijä antaa kaikkensa!
Toffo
29/09/2016
Ai mitä tapahtui 6-5-maalin jälkeen? Sitä, että TPS pelasi tilanteen erinomaisesti. Ei lähtenyt paskomaan housuun ja tiputtamaan alas, vaan prässäsi rohkeasti pallollista ylhäältä saakka. Toki siinä olisi Salba voinut jälkikäteen vähän enemmän uskaltaa tai pelata suoraviivaisemmin syvyyteen. Nyt hakivat keskelle, joka oli tukossa.
Krp:nen
29/09/2016
Kiva se kerrankin kausi näin aloittaa. Onhan kausi alussa mutta kerrankin näin.
KGP
30/09/2016
Pystyykö tepsin pelin katsomaan vielä areenasta - ja jos pystyy, niin mistä?
kuoma
30/09/2016
Pystyy tottakai, nythän elämme ns "digitalisaation aikakautta". Rakennat vain aikakoneen ja asetat päämääräksi 29.9.2016 klo 18:30 ja käännät yleareenan päälle. Oliko muuta kysyttävää?
S7
30/09/2016
Laitatko linkin? Digitalisaatio aikana ei jaksais ite ettii tietoa!
Aikakonemiäs
30/09/2016
En nyt viittis millään sanoo, mutta kuitenkin. Kun nyt edes vaivautuu avaamaan sen yle areenan niin sieltä palloiluista toi peli löytyy ,, viel 28 päivää. Ole hyvä vaan. KOOGEEPEE. Ja kuomalle terveisiä: ei muuta kysyttävää.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.