NST hävisi toistamiseen Divarissa – LeBa nappasi toisen yhden maalin voiton

LeBa on aloittanut Divari-kauden kahdella voitolla. Arkistokuva: Jari Turunen

LeBa on aloittanut Divari-kauden kahdella voitolla. Arkistokuva: Jari Turunen
LeBa on aloittanut Divari-kauden kahdella voitolla. Arkistokuva: Jari Turunen

LeBa ja NST väänsivät torstaina Kontiolahdella salibandyn miesten Divarin merkeissä. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi maalein 4-3 (2-1,2-0,0-2).

NST päästi kauden ensimmäisessä ottelussa maalin jokaisen erän avausminuutilla, ja samoissa merkeissä alkoi kauden toinenkin ottelu, kun Tatu Könönen vei LeBan johtoon 19 sekunnin kohdalla. NST tasoitti ottelun erän aikana, mutta sama mies vei kotijoukkueen erätaukojohtoon erän viimeisellä minuutilla.

Toisessa erässä LeBa osui kahdesti ja vierasjoukkue jäi nollille. Viimeisessä erässä NST sai jonkinasteisen kirin aikaiseksi osumalla kahdesti periodin alkuun, mutta loppuluvut kirjattiin LeBan yhden maalin voitoksi.

Voittajajoukkueen ykköshahmo oli hattutempun laukonut Könönen. Lari Naumanen torjui kotijoukkueen veräjällä 24 laukausta ja NST:n Ville Nilosaari maalillaan kaikkiaan 21 kutia.

Sarjanousija LeBa on aloittanut kauden pirteästi kaatamalla Josban ja NST:n maalin marginaaleilla. Viime keväänä Salibandyliigasta pudonnut NST on taasen hävinnyt molemmat ottelunsa. LeBa on näin ollen sarjakakkosena ja NST kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

2 comments

  1. Hieno duunia LeBa!!! Jatkakaa samaa rataa! 🙂

  2. Itselleni LeBan hyvät otteet eivät ole tullet yllätyksenä. Viime keväänä seurassa tehdyt henkilöstö muutokset ovat nostaneet tekemisen meiningin ja yhteishengen aivan uudelle tasolle koko seurassa. Ja se näkyy varmasti myös kentällä. Tappioitakin kauden aikana tulee se on selvää, mutta joka tapauksessa näin hieno kauden aloitus antaa varmasti lisää virtaa ja itseluottamusta tuleviin peleihin.