Liigat

Nyt jysähti! Mikael Järvi siirtyy liiganousijan riveihin

03.09.
2016
49 Kommenttia
9
Liigat
Mikael Järvi (oik.) nähdään ensi kaudella liiganousija LASB:n riveissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Mikael Järvi (oik.) nähdään ensi kaudella liiganousija LASBin riveissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Konkaripelaaja Mikael Järvi ja liiganousija LASB ovat solmineet vuoden sopimuksen. LASB kertoo asiasta tiedotteessaan.

Mikael Järvi on voittanut komealla urallaan 10 Suomen mestaruutta ja kaksi maailmanmestaruutta. 498 pelaamassaan Salibandyliiga-ottelussa ”Metsuri” on kerännyt tehopisteet 352+369=721. Hän liittyy uuden joukkueensa vahvuuteen maanantaina.

Pääkallo.fi uutisoi aiemmin viikolla, että Järven perässä oli LASBin lisäksi Tampereen Classic.

– Oli iso päätös lähteä tutuista kuvioista, mutta lopulta sitten kuitenkin aika helppo. Odotan innolla uutta joukkuetta, uutta kautta ja sitä, että pääsen tekemään jätkien kanssa duunia, 38-vuotias Järvi kommentoi LASBin tiedotteessa.

Liiganousijan valmentaja Kalle Tyrkäs ei peitellyt tyytyväisyyttään konkarihyökkääjän sopimukseen.

– Tämä siirto on todellakin huippu juttu! Järvi on juuri sitä mitä meiltä puuttuu, eli mies, joka tietää miten matseja tällä tasolla voitetaan ja mitä sen voittamisen eteen pitää tehdä. Mieletön esimerkki nuorille pelaajille ja iso juttu alueen säbäbuumille. Muutaman kerran miehen tavanneena ja hänen kanssaan jutelleena voin myös sanoa, että todella upea persoona, Tyrkäs hehkutti.

Linkki: Uutinen LASBin sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Sami
03/09/2016
Peukut!
On
03/09/2016
Ne piirtää, kel on liituu!!!
Jaffa
03/09/2016
Ja Juho Järvinen ole more year?
Reikäpallo
03/09/2016
Lajin ikoni respect!
S7
03/09/2016
Nyt varmistu, lasb pelaa mitalleista! Todellakin kova vahvistus lahteen.
Vee
03/09/2016
Wow! Eihän nyt oo aprillipäivä? Tästä haaveilin, mutta ikinä en olis uskonut että toteutuu! Tervetuloa Metsuri!
Risumies
03/09/2016
Ju. Kainulainen- Järvi- Ra. Kainulainen huhhu
FAKTAA
03/09/2016
Ei kyllä pelaa mitalleista ja Lasb on Lammilta ei Lahdesta;)
FAKTAA
03/09/2016
Mutta kova vahvistus on nousijallle, yksi kaikkien aikojen parhaista.
Jorma Teräs
03/09/2016
Parempi kysymys kuuluukin: tekeekö eräs Järvinen comebackin?
S7
03/09/2016
Lasb lammilta LASB lahdesta
Jormalle terveisiä
03/09/2016
No nyt on tsäänssiä,hallit täyteen ja sitä rataa... Pakkina olis mielenkiintoista nähä äijjää!
Tietoo
03/09/2016
Jorma, ei tee. Metsuri on kova vahvistus kovalle jengille!
Tarkkailija
03/09/2016
Hyvä Lasb! Nyt taas puhelinrumba käyntiin sinne Savolle, voi kiinnostaa peliuran jatkaminen ihan erilailla... Salibandyliigaalle erinomainen uutinen!
Meitsi
03/09/2016
Joo, LASB on kyllä nykyään Lahdesta. Eiköhän JJ ole lopettanut uransa. Ei Järvi välttämättä LASBia mitaleille vie, mutta toimii erinomaisena mentorina nuorille jätkille. Kaiken voittanut konkari saa tehdä viimeisiä palveluksia Salibandylle, joten miksei Lahti ja LASB?
juippi
03/09/2016
Tervetuloa oranssiin Mikke!
Pi Liljelund
03/09/2016
Hieno juttu Mikke - paljon onnea tulevalle kaudelle..
JZ
03/09/2016
Olipa yllätys. Mikä Järven veti LASBiin? Vielä nousijaan, jolle mestaruus on suora säilyminen. Olisin olettanut että hakisi vielä menestystä mahdollisimman kovassa nipussa. Oliko Lahdessa sitten varaa iskeä paalua niin paljon pöytään?

No, hieno juttu toki, omalla tavallaan myös Mikelle jälleen yksi sulka hattuun. Uusia haasteita kohti, aina vaan.
Miro
04/09/2016
Uskoisin, että Järvi ei tykännyt eräviikingit vaihtoehdosta, koska aiemmin ne olivat kilpakumppaneita ja yhtäkkiä saattoi tuntua että SSV/viikingi historialla ei ollut enää mitään yhteistä vanhan kanssa.

Konkareita kuten Timo Toivosta tai Kimmo Kinnusta tai Forstenia ole joukkueessa niin tämäkin asia varmasti vaikuttanut päätökseen. Uskoisin, että heillä ollut yhteinen päätös olla liittymättä joukkueeseen enää uran lopussa.
Sibbe
04/09/2016
LASB voitti kilvan ja laukaisi uutispommin, joka olisi voinut osua muuallekin. Aavistuksen yllättävä valinta metsurilta, mutta ehkäpä valinnan ratkaisi Evon metsäopisto. Tarjolla oli muitakin vaihtoehtoja, jotka olisivat mahdollistaneet salibandyikonin uran asteittaisen jäähdyttelyn. Uran loppuvaiheen viettäminen LASB'issa tuo tutuksi tappioputkien karvaan kalkin nielemisen, jota menestystä niittänyt pelaaja ei ole aikaisempina kausina juuri päässyt maistamaan. Valinta on tehty ja näillä mennään.

Mielenkiintoista nähdä , saako Jarkko Nieminen tämän kauden päätteeksi kultamitalin kaulaansa ja metsuri Järven joukkue passituksen Divariin.
Erä
04/09/2016
Hävetkää
Arto Kilponen
04/09/2016
Minä en tiedä mikä Järven pelillinen kunto on tänä päivänä. Sen minä sen sijaan tiedän, että tuollaisella kokemuksella varustettu pelaaja on aivan jumalattoman kova hankinta nousijajoukkueelta. Onnittelut Lammille, nyt kun pelaatte korttinne Järven kanssa oikein, niin tämän vaikutukset näkyvät vielä vuosien päästä!
PeeÄs
04/09/2016
Nyt jäi kyllä jokeritsalibandy nuolemaan näppejään #hymiö
No niin
04/09/2016
Eihän Järvi olis mahtunut Erällä pelaavaan kokoonpanoon, joten hyvä ratkaisu . On varmaan vielä annettavaa vielä ainakin koppipelaajana. Voi olla että ikä hidastaa sen verran, että peliaika tiukoilla?
peliaika tiukoilla
04/09/2016
No ei nyt sentään lasbissa... Mikke pelaa just niin paljon kun itse haluaa
FBI
04/09/2016
Mikke sai hieronnat kuntoon ja arvostus on oikeaa.
Pääkallo vois tehdä Lammin salibandysta tietoiskun jotta tietä mitä alkoi juuri kannattamaan!
Partiolaiset EräViikingit jäi nyt leiri nuotiolle...
Junnu#8
04/09/2016
Mukava uutinen niin Lammilaisille kuin Lahtelaisille salibandyn ystäville. Myöskin koko Liigalle. Metsuri on hieno pelaaja ja ihminen! Tuo joukkueeseen paljon voittamisen kulttuuria. Nähnyt ja kokenut kaiken. Hienona esimerkkinä päivittäisessä tekemisessä nuorelle joukkueelle. Vitsi lentää myöskin. Mitä aina tarvitaan:D
Toffo
04/09/2016
Onko LASB tuoreen sainauksen ja muutaman muun pelaajan myötä liigan TOP5-joukkue, mitä tulee maksettaviin pelaajapalkkioihin? EräViikingit, Classic, SPV menevät edelle, mutta heti sen jälkeen?
Eikka
04/09/2016
Mikke on ollut iso tekijä Suomen salibandyssä. Toivotaan ettei tämä kausi ole floppi, niin että ura saisi sopivan päätöksen. Nyt on ympärillä vähän eri tason jätkiä. Nyt jos Mikke tsempaa LasBin pleijareihin, se on kova saavutus.
Sepi
04/09/2016
Nyt herätys. Järvellä loistava menneisyys. Eihän se ilman Kurren apua olis enää parina viimevuonnakaan olis pelannut enää SSVssä. Legendat kuten Järvi ja Kohonen vois lopettaa huipulla. Kehäraakina ei enää mainetta tule. Toivon Järven todistavan sen, että vielä pärjää.
Keisari
04/09/2016
Jospa kuninkaallea ei ole vaatteita?
Tämä uutisointi on postiivista mutta onko niin että ainoastaan entisten tähtien tekemiset kiinnostaa mediaa?
Jos katsotaan oikeasti miten Kohonen ja Järvi sekä Tiitu ovat pelanneet viimeisten kausien aikana niin aika harva olisi kiinnostunut mutta kun mennään viisi vuotta taaksepäin niin nämä legendat olivat todellakin huippuja.
Todellisuudessa, tässä päivässä Risto Töllikön siirtyminen Oilerssiin oli varsinainen uutispommi joka näkyy oikeasti myös pelissä eikä vain muistoissa.
Isak
04/09/2016
Nyt LASB:ssa on sitten kaksi metsuria! Mikael Järvi ja Atte Savolainen!
James
04/09/2016
Järven isoin anti Lasbin nuorelle joukkueelle on varmasti ihan muualla kuin kentällä. Koulii työmoraalilla ja voittamisen kulttuurilla superlahjakkuuksista liiga-tason pelureita. Lasbille mentori, järvelle täysin uudenlainen haaste. Hyvä kiinnitys molemmin puolin.
Respect
04/09/2016
Kieltämättä munakas valinta Järveltä vaikka ei kannattamaani joukkueeseen siirtynytkään. Helppo valinta olisi ollut siirtyä Classiciin ja pokata sieltä 11 kultamitali, mutta LASB:ssa Järven henkilökohtainen merkitys varmasti joukkueelle isompi kuin mitä se esimerkiksi olisi Clasussa ollut.
RESPECT
04/09/2016
Järven mindsetissä iso ero Mika Kohoseen. Jos Kohosta olisi pyydetty LASB:iin niin ei olisi varmasti lähtenyt pelaamaan "kesähessujen" kanssa. Järvi laittaa itsensä likoon ihan eri tasolla.
Loyalty
04/09/2016
En pysty kyllä vieläkään käsittämään, että mr. Viikinki ei ole uudessa organisaatiossa. Mitä siellä on Viikingeistä? Ymmärrän toki, etteivät eräläiset Naavat ja muut nähneet sitä tarpeelliseksi, mutta että iskelmälaulajakin jätti rannalle, niin sitä en pysty kyllä ymmärtämään. Missä on lojaalisuus kaveria kohtaan, joka on jo kymmenesti antanut taustajoukoille edes mahdollisuuden unelmoida mestaruuksista? Ja mitä jäi, Erän kaltainen hajuton ja mauton porukka, joka ei edes markkinointipanostuksista huolimatta herättänyt kessään mitään suurempia tunteita...
Manselainen
04/09/2016
Hyvä valinta, Classicissa ei olis ollut mitään käyttöö.
S7
04/09/2016
Höpöhöpö hajuton ja mauton. Totta että vahvasti eräläinen, mutta tänään nähtiin ihan muuta kaukalossa. Tiitu pakkina hyvä, toki muutamia mokia, noita nyt tulee. Linjöping kaatui 9-7.
Jonsku
04/09/2016
Kurrella ei ole enää lopullista päätösvaltaa EräViikingeissä kuten oli SSV:ssä. Siksi ei saanut Järveä joukkueeseen, vaan päätökset teki Naava ja valmennus.
Jonskua kompaten
04/09/2016
Juuri näin ja hyvä niin. EräViikingit ei ole Kurren show, niin kuin Viikingit oli, vaan EV:ssä pelaajasopimukset tehdään yhteistyössä urheilujohtajan ja valmennuksen kanssa.
Kaikkea hyvää Järvelle LASBiin, hienoa, että hänen tasoisensa pelaaja siirtyi pienempään seuraan. Se tekee hyvää niin seuran, kuin liigankin katsojakeskiarvoille.
katsoja
04/09/2016
mites linköpingin peli tänään, pelasivatko taas vaan kahdella ketjulla vai pääsikö laukunkantajatkin kentälle?
S7
04/09/2016
Mun puolesta ne jotka haluu jäädä menneeseen aikaan jääkööt. Aikuisten puolen faktat, ei oo riittänyt finaaleihin pitkään aikaan. Toki välierä putki huikea. Yhdistymällä melkoisen kova nipou, tuskin ilman ois paria kovaa ruotsista saatu takasin. Järveä en lähe arvailee, kun ei ole tietoa, ja päätös nyt tämä. Mutta on se kova lasbiin, todellakin koppi pelaaja ja hoitaa tonttinsa, ei tarvii väkisin olla ykkösessä.
Junnu#8
04/09/2016
Ja tuleeko jatkoa myöhemmin pelaaja politiikassa Lasbilla. Jännä seurata...
Eki
04/09/2016
ja niin kuihtui kasaan ÅIF:n täksi viikoksi lupaama uutispommi
Jakke
04/09/2016
Loyaltylle: Ehkä ei kannata elää menneisyydessä, On järkevämpää satsata tähänpäivään ja tulevaisuuteen. Järvi oli SSV legenda ei EV ole mitään velkaa hänelle. EräViikingit
ovat aloittamassa jotain uutta. Tällä siirrolla voitti EräViikkngit ja LasB. Tsemiä Järvelle erilaiseen haasteeseen.
Jabadabaduu
04/09/2016
Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Nää pelaajat ei välitä mitä jollain keskustelupalstalla niistä ollaan mieltä. Pikkusielut inisevät, mutta suuret ei välitä.

Silloin kun kommentoinnin taso on luokkaa, josta tyhmempikin tajuaa, ettei huutelijoilla ole muuta tarkoitusta kommenteilleen kuin parantaa omaa oloa, on parempi jättää trollit omaan arvoonsa. Tämä(kin) on laji, jota eivät nettikeskustelijat ohjaile! Peli käydään kentällä, ei netissä.

Loistavaa Mikke ja tsemppiä tulevaan!
Arto Kilponen
05/09/2016
Toivottavasti LaSB ei lopeta hommaa tähän. Materiaaliltaan joukkueella ei ole mitään asiaa mitalipeleihin, mutta sillä on hyvä mahdollisuus olla vähintään yhtä hyvä nousija kuin Indians oli muutama vuosi sitten. Näistä "tietyissä paikoissa ei vaan osata voittaa"-nousijoista LaSB luultavasti menee heittämällä ohi.

Tähän mennessä LaSB on mielestäni pelannut korttinsa todella hienosti, mutta ihan siinä missä tätä peliä ei käydä netissä, tätä peliä ei myöskään käydä paperilla. LaSB:lla on nyt ensimmäiset osuudet hoidettu hienosti, mutta mittarit lyödään eteen vasta kun pelit alkaa. Paljonko on väkeä katsomoissa, paljonko on pisteitä tilillä?
Jules
07/09/2016
Mikkeltä hieno siirto lähteä LASB:n mukaan. Täydet pisteet!! Nuori joukkue tarvitsee juuri Mikken kaltaista pelaajaa tuomaan johtajuutta ja itsensä likoon laittamista. Jostain kumman syystä harkkapelit on menny vähän kehnosti, esim Steelerssiin verrattuna... Mikken mukana oleminen olis varmaan auttanut siinäkin.
Osku
07/09/2016
LaSB tulee olemaan vaikea joukkue voittaa ensi kaudella. Mikke tuo juuri sitä kaivattua asennetta joukkueeseen! Harkkapelejä ennen Mikkeä ei kannata edes verrata nykyiseen LaSBiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.