Divarit

Oilers iski voittomaalin viimeisellä minuutilla – EräViikingit murskaava avausottelussa

18.09.
2016
8 Kommenttia
3
Divarit

Ilari Talvitie iski ratkaisuosuman SPV:n verkkoon. Kuva: Topi Naskali

Esport Oilers ja SPV väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Espoossa. Oilers nappasi molempien kauden avausottelusta 5-4-kotivoiton.

SPV aloitti ottelun vahvasti ja johti luvuin 0-2 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa periodissa Oilers sai juonen päästä kiinni ja viimeiseen erään lähdettiin 2-2-tasatilanteesta.

Viimeisessä erässä molemmat joukkueet ehtivät olla kertaalleen maalin johdossa. Viimeiselle minuutille saakka vaikutti siltä, että ottelussa nähdään jatkoaika, mutta Ilari Talvitien maali ajassa 59.14 ratkaisi pelin espoolaisten hyväksi.

Oilersin Jesperi Lindfors iski pisteet 1+2 ottelussa. Casper Pfitzner osui kahdesti ja Ilari Talvitie nakutti pinnat 1+1. SPV:n tehokkain oli kaksi syöttöpistettä kerännyt Jukka-Pekka Pelto-Arvo. Joonas Kaltiainen sekä Julius Kivimäki pysäyttivät molemmat 25 laukausta maaleillaan.

EräViikinkien miesten liigajoukkueen historian ensimmäinen liigaottelu sujui sangen hyvin. Fuusioseura kaatoi Rauman SalBan vieraskentällä maalein 0-11. Lauri Kapanen vastasi seuran miesten edustusjoukkueen liigahistorian ensimmäisestä maalista ajassa 2.42.

EräViikingit osui kaikkiaan kahdesti ensimmäisessä erässä, ja johti kahden erän jälkeen 0-4. Viimeisessä erässä lukemat repesivät huomattavasti rumemmiksi.

Roni Laasonen osui viidesti, Jani Kukkola iski pisteet 2+2 ja Kapanen laukoi hattutempun. Markus Laakso torjui 10 kertaa nollapelinsä pitimiksi. EräViikingit johtaa miesten Salibandyliigaa murskavoiton myötä.

Miesten Divarissa miteltiin sunnuntaina yksi ottelu. Erä Akatemia ja HIFK ottivat toisistaan mittaa Helsingin derbyssä, jossa Akatemia oli lopulta parempi lukemin 10-8.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, ja HIFK johti erätauolla maalein 2-3. Toisessa erässä kotijoukkue laittoi pökköä pesään ja vei periodin nimiinsä puhtaasti 5-0. Viimeisen 20 minuutin aikana mätettiin vielä kahdeksan maalia, mutta pisteet jäivät Erä Akatemian haltuun.

Erä Akatemian Henri Luoma paukutti ottelussa viisi maalia. Miika Iskanius syötti kolme osumaa. Vieraiden teholinko oli 2+3 iskenyt Tuomas Nylander. Mikael Laikola nakutti pisteet 1+2.

Sunnuntai 18.9.

Miesten Salibandyliiga
17:00 Happee-TPS 7-5 Ottelutilastot
17:00 Nokian KrP-Koovee 4-2 Ottelutilastot
17:00 Oilers-SPV 5-4 Ottelutilastot
17:00 SalBa-EräViikingit 0-11 Ottelutilastot
18:30 OLS-Steelers 8-6 Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 Erä Akatemia-HIFK 10-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
STT
18/09/2016
Ilpo on kingi!
PTT
18/09/2016
Ilari on oilersin tukipilari
S7
19/09/2016
Nyt jäi Hifkin huutelijoilta tällä kertaa huudot huutamatta! Paikalliskamppailussa nuorten voima jylläsi. Akatemia on muuten kova, riippuen toki miten paljon divariin panostetaan. Ei mulla nyt hifkiä vastaan mitään ole, mutta jos tulos olisi ollut toinen, tämä keskustelu olisi ollut satavarmasti täynnä kehuja punaisten ylivertaisuudesta;-)
Junnu#8
19/09/2016
Ei paljon puhuta siitä. Kun OLS nousi kolomannen erän ansiosta voittoon. Vaikka oli 1-4 tappiolla toisella erätauolla. Viimeinen erä kelta sinisille 7-2. Ja voitto jäi Ouluun. Steelersin kypsyys ei riittänyt voittoon tällä kertaa. Vai loppuiko jalka? Paha sanoa. Kun en tällä kertaa peliä nähnyt.
Espoo
19/09/2016
Ehkä parasta säbää nähtiin espoossa, ainakin jännitys säilyi ottelun viimeisille minuuteille.
Hienoja yksilösuorituksia, upeita maaleja, oli parasta pelissä.
Molemmilla joukkueilla on tullut isoja muutoksia rosteriin mutta pelissä se ei näkynyt negatiivisesti, päinvastoin.
SPV on parempi joukkue kun verrataan viime kauteen, parantavat vielä varmasti tasoaan kauden edetessä. Pelasivat omalla "inhottavalla" pelitavalla, hyvää puolustusta korosti loistava maalivahti.
Öljymiehet näyttää olevan yhtenäinen joukkue jo nyt, vaikka kausi on vasta alkanut, lupaa kyllä pajon meille katsojille jos jatkavat samalla vaudikkaalla pelitavalla.
Sunnuntain EräViikingit matsi tulee olemaan hyvä mittari missä mennään.
Väkivallan esimerkki
19/09/2016
En tiedä mitä sitä olisi taas sanonut tuosta Lindforssin tilanteen jälkeisestä pelaamisesta. Aina sama mies.
Kummipelaajat paikalla ja hienoa esimerkkiä lapsille, jotka kuitenkin äänestivät "parhaat pelaajat".. :)

Tästä voisi kirjoittaa pidemmänkin pätkän, mutta ei tuota voi enää "pelin tuoksintaan" ja tunteella pelaamiseen luokitella.

Just saying.
Vuosaari
19/09/2016
Jep, kovat on HIFK-leirissä olleet puheet jo pitkin viime kautta, ja onhan niille toki ollut katettakin. Nyt vaan näyttää siltä että HIFK pelaa yhä kakkosta eikä ykkösessä enää aina voita näitä maalintekokisoja. Puolustus pitäisi pikku hiljaa laittaa kuntoon, näytti pöytäkirjan mukaan olleen pari av-maaliakin päästettynä. No, toki vasta eka peli, joten katsotaan miten homma kehittyy...
AGm
19/09/2016
Muutamia huomioita Oilers-SPV pelistä:

Olipahan hyvä peli, Oilersilta varsinkin erittäin vakuuttavaa tekemistä pallolla toisesta erästä lähtien! Vielä kun saadaan Hänninen, Töllikkö, Raunio ja vanhempi Markkola kehiin niin meno vaan paranee. Tosin Tommy Borg pelasi niin jäätävän hyvin ja ennakkoluulottomasti, että tekee J.Markkolalla tiukkaa pelaavaan kokoonpanoon. Toivottavasti Borg tuli jäädäkseen. Oliver Wardikaan ei pelannut vielä sekuntiakaan, ilmeisesti jotain flunssaa päällä? Niin ja Santerista tulossa kovaa vauhtia liigan vihatuimpia pelaajia, hyvä niin toivottavasti jatkaa hämmentämistä :D

Spvllä ilme raikkaampi verrattuna viime kauteen ja varmasti ikävä vastustaja kauden mittaa monelle. Taistelevat ja puolustavat kurinalaisesti kytäten vastureita. Tosin se pallollinen peli hitaissa hyökkäyksissä on edelleen aika lapsenkengissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.