Liigat

Öljymiehet-dokumenttisarjan avausjakso julkaistu – kuka juoksi Oilersin kovimman testituloksen?

20.09.
2016
12 Kommenttia
8
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus dokumenttisarjasta.

Kuva: Kuvakaappaus dokumenttisarjasta.

Miesten Salibandyliigassa pelaava Esport Oilers julkaisee tämän kauden aikana 10-osaisen dokumenttisarjan edustusjoukkueesta. Sarjan avausjakso on nyt julkaistu.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan Oilersin valmistautumista tähän kauteen. Luvassa on muun muassa seuran sisällä perinteiseksi muodostunut Olarin testijuoksu.

Lisäksi Oilers aloittaa harjoitusottelunsa uuden päävalmentajan Petri Huttusen alaisuudessa ja kohtaa näytösottelussa Pietarinkadun Oilersin.

Dokumenttisarjasta julkaistaan uusi jakso kerran kuukaudessa. Tuotannosta vastaa Oilersin mediavastaava Jonasz Savolainen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
S7
20/09/2016
Tää huden tiivistys on hyvin pitkälti totta ja tiivistää monen säbäilijän, miksei muunkin urheilijan/pelaajan ongelman, ainakin mun mielestä: "ilman asennetta meillä ei oo mitään, ei mitään väliä kuinka hyviä pelaajia te luulette olevanne". Itse pätkä on todella hyvä, ei mikään 2minsan pikkukiva tiivistys...
Katsoja
20/09/2016
Oilers on näköjään ottanut ison askeleen viestinnässä. Vastaavan tyyppistä dokumenttisarjaa ei ole nähty ainakaan salibandyssä.
Huumoriakin dokkarissa löytyy, Talvitien hauis kohta oli hauska. Vakavampaa ja pyäyttävää oli kapteeni Pajukosken puheenvuoro videon lopussa.
Oilers ja ne muut
20/09/2016
Pääkallon kymmenestä tuoreimmasta jutusta neljä käsittelee Oilersia, kuusi kaikkea muita yhteensä. Näilläkö mennään jatkossakin, toimitus?
AGm
20/09/2016
Hah, itse peräänkuulutin että miksei näitä oilers-uutisia nosteta esille ja nyt kun nostetaan niin ei kelpaa jollekkin, että tulevat peräkkäin. Sori pääkallo, ei oo teillä helppo duuni miellyttää meitä sählyääliöitä :D

Dokkarista sen verran, että kyllä maistuu sählyn suurkuluttajalle tällainen formaatti! Pientä viilaamista vielä toteutukseen esim äänimaailmaan niin avot. Pajukosken ja Huden puhe asenteesta näytti uppoavan, sen verran hyvällä ilmeellä Öljymiehet olivat sunnuntaina.
Journalisti
20/09/2016
Ymmärrän, että Pääkallokin joutuu tekemään klikkiotsikoita nykyisessä mainosrahoitteisessa mediamaailmassa. Mutta jos kysymysmuotoisen klikkiotsikon tekee, niin voisiko uutistekstissä vastata siihen otsikon kysymykseen? Kiitos!
Oilers
20/09/2016
Ylempänä kirjotetusta asenteesta sen verran, että asenne pitäs vaan olla jokasessa treenissä itsestäänselvyys, jos haluu tulosta tehä. Oilers petrannu huomattavasti tekemistään viestinnän osaltakin tekemistään, ja pelaajat selkeesti ekan jakson perusteella ottanu hyvin kopin sarjan kuvaamisesta, sen verran hyvin olivat heittäytyny kameran edessä, ja niin se pitääki olla. Ja kuvastaa hyvin oilersin viestinnän kehityksestä sekin että nyt julkastu kallossa lyhyen ajan sisällä monta eri uutista. Sunnuntaina oli sen verran hyvä ilme, et selkeesti olivat läksynsä tehneet asennepuolella, ja sen seurauksena paljon hyvii asioita tapahtu pelin sisälläkin.
LERSS
20/09/2016
Oilersilla tapahtuu paljon ja niistä uutisoidaan... Parempi näin kun että kaikista yritettäisiin väkisin vääntää jotain juttua. (ainakin omasta mielestä)
S7
20/09/2016
Ev ottanut myös askeleita eteenpäin, hommia tekee muu kuin siskonpoika. Toivottavasti muut seurat tekee vastaavia. Ja klikkiotsikoista voi huudella muualla, täällä tuskin ketään kiinnostaa, jos nyt toi kiinnostaa ketään muuallakaan.
PP
20/09/2016
Hyvin tehty video! Antaa hyvän "inside" fiiliksen joukkueesta ja seuraava video on jo odotuslistalla!

Kiitos!
Arto Kilponen
20/09/2016
Minustakin hyvin tehty. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa osaa :)
hyvä
21/09/2016
Vaikka en Oilersia fanitakaan niin tälläiset videosarjat ovat äärimmäisen hyvä ja toivottava lisä. Lisäävät varmasti mielenkiintoa joukkuetta kohtaan kun pääsee kurkistamaan vähän esiriipun taakse.
rakkiskoira
24/09/2016
Tämähän oli hyvä. Jään mielenkiinnolla odottamaan mihin tarina vie.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.