Divarit

Pääkalloennakko: Welhot liigaan, muista Divari-sijoista käydään ennätystasainen taisto

14.09.
2016
58 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Miesten salibandyn Divarista odotetaan tälläkin kaudella todella tasaista sarjaa. Ennakkosuosikin viitan osoite on selkeä, mutta sen jälkeen onkin sitten todella tasaista. Sijojen 2–14 suhteen oikeastaan kaikki on mahdollista.

Kaikkiaan viiden joukkueen vaihtuvuus yhden liigasta tippuneen ja neljän kakkosdivarista nousseen ryhmän myötä tekee Divarin ennakoinnista poikkeuksellisen mielenkiintoista, mutta myös haastavaa. Sarjassa on uudelleenrakennusprojektin edessä olevia seuroja, näytönhaluisia ryhmiä sekä täsmähankinnoilla vahvistuneita pitkäaikaisia Divari-joukkueita.

Divari-kausi 2016–2017 pelataan läpi 14 joukkueen voimin. Sarja käynnistyy paikallispelikierroksella 15.-17. päivä syyskuuta. Kahdeksan parasta selviää pudotuspeleihin. Divarin finaalien voittaja nousee seuraavaksi kaudeksi Salibandyliigaan ja toiseksi sijoittunut kohtaa liigajoukkueen karsintasarjassa. Divarikarsinnan järjestelmä on muuttunut edelliskaudesta. Enää ei kolme joukkuetta putoa suoraan sarjaporrasta alaspäin. Jatkossa Divarin runkosarjassa viimeiseksi sijoittunut putoaa 2. divisioonaan. Runkosarjan 12. ja 13. pelaavat keskenään ottelusarjan, jonka hävinnyt joukkue putoaa myös 2. divisioonaan.

Pääkallo.fi ennakoi Divarin lopputulemaa seuraavasti:

1. SB Welhot – taitoa, viekkautta ja vauhtia

Kuopiossa joudutaan ottamaan selvä ennakkosuosikin viitta tämän kauden Divarissa, haluttiin tai ei. Welhoilla on kasassa nimekäs ja laadukas rosteri, jossa riittää taitoa kolmanteen kentälliseenkin lähestulkoon enemmän kuin joidenkin Divarin joukkueiden ykköskentällisistä löytyy. Welhot on pallollisesti todella vahva joukkue, joka pyrkii myös pallollisesti olemaan aktiivinen.

Janne Kainulainen tulee Divari-tasolle untuvikkona valmentajana, mutta hänellä on Jani Lipsasen rakentama hyvä pohja käytettävissään. Lipsasen aikakaudella Welhot pelasi kahdesti vaikean runkosarjan, mutta venyi keväällä todella pitkälle – toissa kaudella jopa liigakarsintoihin saakka. Welhoilla on siis kokemusta pärjätä kovissa peleissä ja tiukoissa paikoissa ja nyt sillä on laatua viedä savolaiset jopa liigaan saakka. Roni Tuonosella lienee nyt etsikkoaika nousta Divarin todelliseen maalivahtieliittiin.

Kaiken lisäksi Iiro Lankisen ja Pauno Kajoksisen kaltaiset taitoniekat tarjoavat yleisölle viihdettä varmasti koko rahan edestä.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Yksilötaitoa riittää
+ Laaja materiaali
+ Pallollinen pelaaminen
+ Aktiivinen pelitapa
– Divari-tasolle kokematon valmennus
– Ei juuri lainkaan haalariosaston duunareita

Paras pelaaja: Iiro Lankinen, puolustaja
Nouseva tähti: Jesper Kauhanen, hyökkääjä
Päävalmentaja: Janne Kainulainen

2. Josba – oppirahat maksettu?

Joensuun Josba alkoi viime kaudella rakentaa uudelleen taivaltaan takaisin Salibandyliigan kirkkaisiin valoihin. Viime vuosi oli vaiheen ensimmäinen ja myös hyvin sen näköinen. Hyvin alkanut kausi päättyi vaikeuksiin ja lopulta playoffeista ulos pullahtamiseen. Kevätkaudella lentoa sotkivat muun muassa armeija ja lukuiset loukkaantumiset – nuorilta miehiltä myös tuntui loppuvan puhti.

Tällä kaudella on saatu jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäätiin. Antti Ruokosen suojatit ovat sen myötä varmasti vahvoilla etenkin, kun yleisesti Divarin taso ei ainakaan paperilla ole ihan aiempien vuosien kaltainen.

Josba antanee kovan paineen ja laittaa vastustajansa sitä kautta ahtaalle. Eetu Sorvalin johdolla nuoret tähdet ovat suuressa roolissa ja saanevat tärkeää tukea Jesse Reijosen kaltaisilta kokeneemmilta pelaajilta. Potentiaali on olemassa ja joukkue pelaa varmasti kurinalaisesti Ruokosen käskytyksessä, mutta ratkaisukykyä pitää ulosmitata laajasti, sillä aivan kärkitason yksilöt ovat vähissä.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Nopea ja kovakuntoinen joukkue
+ Pieni vaihtuvuus
+ Kurinalaisuus
+ Maalivahtipeli
– Pelaajamateriaali melko tasaista massaa, käänteentekeviä pelaajia vähän
– Edelleen melkein junnujoukkue

Paras pelaaja: Eetu Sorvali, hyökkääjä
Nouseva tähti: Niklas Räty, hyökkääjä
Päävalmentaja: Antti Ruokonen

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

3. ÅIF – kurinalaisuutta uuden luotsin myötä?

Ådalens IF nappasi muutaman luotettavan kiinnityksen, kun Arttu Puska siirtyi sipoolaisten maalille ja Dan Forsström sekä Jimmy Sved liittyivät ryhmään Loviisan Torista. Samasta osoitteesta ÅIF sai myös valmentajan, jollaista kurittomana pidetty ryhmä on ehkä kaivannutkin. Sebastian Freudenthal on huhujen mukana laittanut sipoolaiset harjoittelemaan aiempaa kovemmin ja laadukkaammin kesän aikana ja odotettavissa on fysiikaltaan aiempia vuosia valmiimpi ÅIF.

Miro Herlinin, Mikko Piipon ja Matias Kuisman kaltaiset pelaajat kuuluvat yksilötaidoiltaan sarjan kärkipään nimiin, mutta edelleen puolustus on varmasti joukkueen akilleen kantapää. Etenkin pallollista osaamista saisi ÅIF-pakistossa olla enemmän. On mahdollista kuitenkin, että ÅIF:n lento kantaa tänä vuonna pitkälle, eikä joukkue väsähdä siinä vaiheessa, kun kauden tärkeimmät pelit alkavat.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Yksilötaitoa riittää
+ Paperilla vahva ja laaja rosteri
+ Freudenthal tuo kurinalaisuutta?
– Puoluspeli kokonaisuutena
– Pallollisen osaamisen puute puolustuksesta

Paras pelaaja: Matias Kuisma, hyökkääjä
Nouseva tähti: Teemu Karesniemi, hyökkääjä
Päävalmentaja: Sebastian Freudenthal

4. Karhut – sarjan paras ykkösketju

Porissa pelattiin viime vuonna nappikausi. Se ylsi Divarin runkosarjassa kolmanneksi. Joukkue selvisi kauden läpi ilman kovin suuria loukkaantumishuolia. Tälle kaudelle joukkue on nuorentunut, mutta Karhujen junioripuoli on tuottanut varsin potentiaalisia ja laadukkaita pelimiehiä esimerkiksi -97 ja -98-ikäluokissa. Tomi Jerkku pystyi vastata jo viime kaudella huutoon ja Joni Halmiselle lienee tonttia joukkueen pakistossa.

Karhujen tärkein ase on kaikesta huolimatta sen ykköskenttä, joka on lähestulkoon sarjan paras. Benjamin Lepola–Saku Lahtinen–Juha Tikka-trio tulee paukuttamaan kovat tehot, mikäli heitä ei saada kuriin. Kakkos- ja kolmoskenttään riittää tasaisen varmoja suorittajia ja johtavia pelaajia, kuten Kalle Santanen ja Ville Salonen. Rami Prokin menetys oli toki isku porilaisille.

Karhut voi menestyä tänä vuonna todella hyvin, mutta se kyllä vaatii kärkipelaajien pysymistä ehjänä. Pienemmän roolin nuorukaisilta ei voi vielä kaikesta huolimatta odottaa kovin isojen saappaiden täyttämistä.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Sarjan kovin ykkösketju
+ Nuoruuden intoa tullut mukaan
+ Rutiinitaso
– Kapea rosteri

Paras pelaaja: Saku Lahtinen, hyökkääjä
Nouseva tähti: Joni Halminen, puolustaja
Päävalmentaja: Juha-Petri Kujansuu

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

5. Limingan Niittomiehet – pohjoisen punaiset paholaiset

LNM osoitti viime kaudella olevansa yllätysvalmis joukkue. Se pelasi tasapainoista salibandya ja ennen kaikkea työteliästä sellaista. Hyvällä työmoraalilla varustetulle joukkueelle LASBiin siirtynyt Atte Savolainen ja Seinäjoelle lähtenyt Jari Karjalainen ovat isoja menetyksiä, mutta Eerik Lukkari ja Tuukka Kivioja toivat kaivattua ratkaisuvoimaa Divarista tippuneesta KeLystä.

Joukkueesta puuttuvat kirkkaimmat yksilöt, eikä maalivahtipeli ole missään tapauksessa sarjan eliittiä, mutta joukkue puolustaa hyvin ja sillä on yksi sarjan vahvimmista kotieduista. Limingan liikuntahalli ei tule olemaan yhdellekään joukkueelle helppo paikka pelata ja jo viime kaudella ”Niittarit” osoitti pystyvänsä isoihin ryöstöihin myös vieraspaikkakunnilla. LNM on parhaimmillaan todella inhottava vastustaja, joka on iholla kuin herhiläinen ja kääntää peliä murhaavan tehokkaasti.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Vahva työmoraali
+ Kotietu, kotihalli vieraille karmea
+ Kääntöpeli
+ Pieni vaihtuvuus
– Maalivahtipeli
– Löytyykö tarpeeksi ratkaisijoita

Paras pelaaja: Olli Tornberg, hyökkääjä
Nouseva tähti: Juho Laurila, hyökkääjä
Päävalmentaja: Olli Honka ja Ilari Teerikangas

6. SB Vaasa – uudelleenrakennuksen aika

Lähtijöiden lista on pitkä ja nimekäs. Eetu Sariola (SPV), Sami Hillu (Nurmon Jymy), Sami Kujala (Nurmon Jymy) siirtyivät oletetusti Seinäjoen suunnalle ja Teppo Haakana, Kimmo Lintala ja Joni Kuokkanen jatkavat pelejään kakkosdivarissa, Kari-Matti Viinamäki vielä alemmilla tasoilla. Kirsikkana kakun päälle Joona ja Arttu Kukko allekirjoittivat pahvit Seinäjoen Peliveljien kanssa.

Marko Luoman manttelin perineellä Jani Lipsasella on aiempia vuosia huomattavasti nimettömämpi joukkue valmennettavanaan, mutta missään tapauksessa kilpailukyky sarjassa ei ole heikko. Joukkue on selkeästi roolitettu ja paluumuuttajista Janne Karvonen, Jyri Järvinen ja Petteri Mäki-Jokela eivät ole lainkaan hassumpia paikkaajia lähteneille. Tärkeimpiin rooleihin täytyy toki muutaman pelaajan vielä kasvaa.

Vaasassa tullaan näkemään varmasti niin pelaajiston suhteen kuin pelillisestikin erilainen ryhmä kuin aiempina vuosina, eikä rosteri kestä montaakaan loukkaantumista. Myös nuorten pelaajien pitää vastata heille annettavaan vastuuseen. Käynnissä on päävalmentaja Lipsasen masinoima uudelleenrakennusprojekti, jonka todellisista helmistä päästään nauttimaan todennäköisesti vasta vähän myöhemmin.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Hyvin roolitettu joukkue
+ Nopeutta riittää
+ Toimintakulttuurin muutos parempaan
– Siirtomarkkinoilla tuli turpaan
– Uusien tuulien omaksuminen ottaa aikaa

Paras pelaaja: Valtteri Pajunen, hyökkääjä
Nouseva tähti: Arttu Honkonen, hyökkääjä
Päävalmentaja: Jani Lipsanen

7. Lappeenrannan NST – kollektiivin voimalla

Perttu Kytöhonka hyppäsi täksi kaudeksi NST:n ruoriin. Kytöhongan harteilla lepää lappeenrantalaisen salibandyn uudelleenrakennus. Kurinalainen pelitapa hakataan varmasti pelaajille selkärankaan vaikka väkisin ja kollektiivin kautta mennään.

Pelaajamarkkinoilta tuli reippaasti lunta tupaan, kun kymmenkunta avainpelaajaa vaihtoi maisemaa tai lopetti. Kapteeni Arto Vainikainen, Jarkko Monthan ja Joonas Puhakka ovat varmasti joukkueelle tärkeitä nimiä, sillä heidän ohjastuksessaan kasvaa uusi Joonatan Kovasen johdattama sukupolvi. Kakkosdivarissa vuosien saatossa kovia pistemääriä takonut Ville Rouhiainen saanee suuremman roolin Divarissa kuin viime kaudella ja häneltä odotettaneen maaleja.

NST:n projekti on, kuten esimerkiksi Vaasassa, alkuvaiheessa ja oppirahoja saatetaan monessa tilanteessa tällä sesongilla maksella.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Muutama kokenut, Divariin todella hyvä yksilö
+ Nuorten ja potentiaalisten pelaajien näyttämisen halu
+ Valmennus
– Kapea rosteri
– Uudelleenrakennus ottaa aikansa

Paras pelaaja: Arto Vainikainen, hyökkääjä
Nouseva tähti: Joonatan Kovanen, hyökkääjä
Päävalmentaja: Perttu Kytöhonka

Kuva: fbcturku.net

Kuva: fbcturku.net

8. FBC Turku – musta hevonen

FBC Turku tuli Divariin jäädäkseen. Viime kausi huima alusta loppuun, kun nousu sarjaporrasta ylöspäin tuli ilman tappioita. Nyt FBC Turulla on mahdollisuus loikata saman tien mustaksi hevoseksi tämän vuoden Divarissa. Se tullee taistelemaan playoff-paikasta, sillä ”BeeCeellä” on suhteellisen pitkään kasassa ollut runko, joka sisältää laadukkaita pelaajia. Viime vuosina Suomen cupissa liigajoukkueitakin kiusannut turkulaisryhmä on saanut myös hyviä täsmähankintoja mm. Joakim Ervastin, Hannes Karin, Jussi Tammen, Antti Hopeanaulan ja Antti Keskitalon muodossa.

Valmennus on kysymysmerkki, mutta joukkueessa on varsin hyvä ikäjakauma, pelaajistossa ei ole liikaa keltanokkia Divari-tasolle ja joukkueella on muutenkin vahva identiteetti. Maalivahtiosaston iskukyky on kysymysmerkki. Turku tulee pelaamaan tiukkoja ja runsasmaalisia pelejä ja taistelee parhaimmillaan paikasta kevään kovissa peleissä.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Kokenut joukkue nousijaksi
+ Divari-tasolle laadukkaita pelaajia
+ Täsmähankinnat vahvistavat merkittävästi
– Maalivahtiosaston iskukyky?

Paras pelaaja: Aku Kuikka, hyökkääjä
Nouseva tähti: Jussi Hoikkala, puolustaja
Päävalmentaja: Teemu Vainio

9. Blue Fox – bussi parkkiin

Jori Isomäki siirtyi valmentajaksi. Johnny Ojala lopetti. Mikael Enlund lopetti. Viime kaudella mainion debyyttisesongin Divarissa pelannut Timo Salo siirtyi takaisin Nibacosin paitaan. Jonatan Tynkkysen kauttakin sekoittaa armeija. Tulijapuolella maininnan arvoinen on lähinnä vain TPS:sta kotiin palannut Tobias Brännbacka. Auttamatta kuulostaa karulta Blue Foxin kannalta.

Blue Fox puolustanee todella tiiviisti ja iskee vastaan. Ei mitään uutta siis sen suhteen, mutta nyt maalinteko on todella, todella vankasti Tero Saariston ja Anton Kallvikin harteilla. Rami Isomäki on myös joukkueelle tärkeä voimavara. Maalia vartioi mainion viime kauden pelannut Roope Mutka. Nuorien junioripelaajien on pakko nostaa päätään, joskin pitää muistaa, että sinikettujen fyysisesti vahva ryhmä pystyy tarvittaessa pelaamaan kahdella kentällä kokonaisia pelejäkin.

Helpolla ei Uudenkaarlepyyn ylpeys pisteistään kuitenkaan luovu ja vaikka sitä on vaikea veikata playoff-joukkueeksi tänä vuonna, on myös hankalaa kuvitella esimerkiksi HIFK:n, LeBan tai Jymyn kaltaisten nousijoiden pystyvän vastaamaan Blue Foxin rutiiniin.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Tiivis puolustus
+ Fysiikka
+ Työmoraali
+ Divari-rutiini todella kovalla tasolla
– Aivan liian kapea kärki
– Pallollinen pelaaminen

Paras pelaaja: Tero Saaristo, hyökkääjä
Nouseva tähti: Johannes Vähäkangas, hyökkääjä
Päävalmentaja: Jori Isomäki

10. Erä Akatemia – jatkuuko pelaajativoli?

Todella vaikea ennustettava. Erä Akatemia koostuu tänä vuonna pitkälti A-juniori-ikäisistä pelaajista, sekä muutamasta kokeneemmasta aikuispelaajasta. Pelaajaruletti pyörinee EräViikinkien liigajoukkueen, sekä A-nuorten SM-sarjajoukkueen kanssa vinhaan tahtiin, mikä voi antaa koviakin pelaajia ajoittain akateemikkojen käyttöön, mutta samalla syö stabiliteettia joukkueelta. Joukkueen suunnalta on tosin kantautunut tietoja, että viime kautta parempaan permanenttiin pyritään. Pari ketjua on tarkoitus pitää mahdollisimman hyvin kasassa. Silti vasta aika näyttää minkälainen pelaajativoli on taas tarjolla.

Taitotaso pelaajilla varmasti riittää Divariin, mutta tosiasia on että peli miesten Divarissa on erilaista kuin A-junnujen SM-sarjassa. Kun juniori-ikäisiä on liian paljon, vaikkakin erittäin laadukkaita sellaisia, saattaa joukkue hävitä useissa otteluissa fyysisessä painimisessa, jota tällä sarjatasolla nähdään junioripelejä enemmän. Potentiaalia siis varmasti on korkeammallekin, mutta sen ulosmittaaminen vaatii poikien kasvamista miehiksi. Isoa roolia näyttelee myös liiga-apujen määrä.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Taitavia nuoria pelaajia
+ Pelaajaruletti, voi tulla koviakin vahvistuksia
– Pelaajaruletti, raju vaihtuvuus
– Rutiini miesten peleistä puuttuu

Paras pelaaja: Patrik Laitinen, puolustaja
Nouseva tähti: Perttu Järvinen, puolustaja
Päävalmentaja: Tomi Rastas

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

11. Loviisan Tor – kotiyleisön voimalla

Kokenut, mutta auttamatta liian kapea ryhmä. Pelaajia pitäisi yksinkertaisesti olla enemmän. Divaria ei pelata kahdella kentällä, ellei fyysisesti olla todella kovassa iskussa. Vaikka Peik Salminen, Andrea Hietala ja Jonas Hällfors ovat kovia pelimiehiä edelleen tällä tasolla, mutta pystyvätkö he enää dominoimaan Divarissa kuten parhaina päivinään? Dan Forsströmille ja Jimmy Svedille löytyi samankaltaiset paikkaajat Julle Suménin ja jokerikortti Henri Haapalan (ex-Kämäräinen) muodossa. Vaan onko Suménilla samaa halua pelata logolle kuin Forsströmillä tai onko Haapala kuuden vuoden tauon jälkeen valmis hyppäämään korkeimpien sarjojen peleihin? Sentteri Joni Niirasen siirtyminen ikämieskaukaloihin oli myös kova takaisku.

Kokenut ryhmä on osoittanut viime vuosina väsähtämisen merkkejä. Jatkuvuuden kanssa riittää työsarkaa ja ulkopuolelta on vuosi vuodelta hankalampaa hankkia pelaajia. Alkaako tämä olla Loviisan Torin kulta-aikojen viimeisiä hetkiä? Löytyykö vanhoista kehäketuista vielä motivaatiota jättämään sataa prosenttia kaukaloon? Kotikentällä tuota toki auttaa varmasti fanaattinen yleisö. Viime metreille hankittujen pelaajasopimusten myötä putoamispeikko tuskin kiusaa, mutta pudotuspeleihin pääsy tekee jo tiukkaa – toki ponnistus koviin peleihinkin on täysin mahdollista.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Kokemus
+ Kotiyleisö
+ Avainpelaajat kovaa tasoa
– Kapea rosteri

Paras pelaaja: Andreas Hietala, hyökkääjä
Nouseva tähti: Tommi Taimisto, hyökkääjä
Päävalmentaja: Peik Salminen (pelaajavalmentaja)

12. HIFK – viihdettä koko rahan edestä
Tämä joukkue tarjonnee Divariin todellisen väriläiskän – ja on myös todella vaikea ryhmä ennustaa. Viime kaudella kakkosdivarissa HIFK teki keskimäärin 12 maalia per peli ja päästi kahdeksan osumaa per ottelu. Marko Vaitio ja Ville Räkköläinen iskivät yhteensä 182 tehopistettä ja Asko Santerokin nakutti yli 60 paunaa. Tehoja joukkueesta siis varmasti löytyy, mutta entä sitten kurinalaisuus ja puolustuspelaaminenö?

Naisten maajoukkueen entisen päävalmentajan Marko Pajun anti joukkueelle on mielenkiintoista nähdä, mutta oletettavasti kummassakin päädyssä soi. Divarissa virheistä rokotetaan huomattavasti kakkosdivaria raaemmin ja näin ollen HIFK:lle on odotettavissa vaikea kausi. Yhden kysymysmerkin herättää myös joukkueen sitoutumisen taso. Säilynee kuitenkin.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Tulivoimaa löytyy
+ Monella pelaajalla näyttöhaluja
– Sitoutumisen taso
– Puolustuspelaaminen
– Toiminta aloitettu myöhään, yhtenäisyys vasta rakenteilla

Paras pelaaja: Marko Vaitio, hyökkääjä
Nouseva tähti: Teemu Karjalainen, hyökkääjä
Päävalmentaja: Marko Paju

Kuva: Iiro Karesniemi

Kuva: Iiro Karesniemi

13. LeBa – vahvistuksia olisi kaivannut

LeBa on yksi sarjan neljästä nousijajoukkueesta. On pelannut harjoituspeleissä suhteellisen hyvin mm. Welhoja ja NST:tä vastaan, mutta pitää muistaa, että joukkue ei oleellisesti ole viime kaudesta muuttunut, eikä se viime sesongilla voittanut edes omaa kakkosdivarilohkoaan.

Periaatteessa potentiaalia voisi toki olla korkeammallekin, mutta joukkueen kärki on auttamatta liian kapea. Petri Väänäsen ja Tatu Könösen kaltaiset kovimmat konkarit ovat tähän sarjaan äärimmäisen hyviä pelaajia, mutta kokemattomampi osasto ei edusta Joensuun alueen juniori-osaston kärkeä. LeBa taistelee todennäköisesti sarjapaikastaan ja pelillisesti lienee pitkässä juoksussa esimerkiksi valmiimpi Divariin kuin vaikkapa Nurmon Jymy, joka vei joukkueiden keskinäisen kilvan kevään Divari-karsinnoissa.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Muutama todella hyvä yksilö
+ Joensuun suunnalta saa harvoin ilmaisia pisteitä
– Aivan liian kapea kärki
– Tasoerot joukkueen sisällä suuret

Paras pelaaja: Petri Väänänen, hyökkääjä
Nouseva tähti: Miro Turunen, hyökkääjä
Päävalmentaja: Juri Jolkkonen

14. Nurmon Jymy – haalariosaston sankarit

Nurmossa Divari-nousu näki päivänvalon vuosikausien yrittämisen jälkeen. Muutamia hankintojakin tehtiin kesällä muun muassa SB Vaasan ja Blue Foxin suunnalta ja joukkueesta löytyy aiemminkin Divaria pelanneita pelaajia. Tosiasia on kuitenkin se, että pallollisesti niin vahvaa pelaamista, että sillä varsinaisesti pärjäisi Divari-tasolla, pystynee esittämään vain yksi kentällinen, jota johtaa joukkueen selkeä liideri ja ykkössentteri Hannu Palomäki. Maalissa Koovee-laina Rasmus Hasulla on suuret saappaat.

Joukkueessa on haalariosasto kyllä kunnossa, mutta jonkun pitäisi iskeä palloa pussiinkin. Jose Kivipelto on nakutellut mainiot tehot kaudesta toiseen kakkosdivarissa, mutta jatkuuko sama, kun tilaa ja aikaa otetaan nopeammin pois? Pelillisesti Nurmo puolustaa matalalta ja iskee vastaan, mutta sillä ei ole samanlaista puolustuspään rutiinia kuin vaikkapa Blue Foxilla. Farmisopimus SPV:n kanssa voi toki tuoda isojakin apuja.

Lähtökohtaisesti Nurmon visiitillä on uhka jäädä ranskalaiseksi, mutta samaan hengenvetoon on todettava, että kasassa on ”fiilisjoukkue”, joka voi muutaman onnistumisen ja hyvän tuloksen myötä äityä yllätykselliseen liitoon etenkin pienellä kotikentällään.

Vahvuudet/heikkoudet:
+ Kotietu
+ Farmisopimus SPV:n kanssa
– Liian kapea kärki
– Pallollinen osaaminen
– Rutiinin puute

Paras pelaaja: Hannu Palomäki, hyökkääjä
Nouseva tähti: Jose Kivipelto, hyökkääjä
Päävalmentaja: Jarmo Eteläaho

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Nipavaa
14/09/2016
Hifkillä hyvä hyökkäys ja puolustuksesta löytyy vain pari kunnon pelimiestä.. Maalivahtipeli viimekautta parempi tulee olemaan.
Varmatieto
14/09/2016
Fbc Turku tulee kaatumaan heikkoon maalivahti osastoon, kellään maalivahdeista ei divari tason taitoa.
nero
14/09/2016
Welhoilta löytyy haalariosastollekkin Keränen, Kolari ja Vepsäläinen
2div ennakkoa?
14/09/2016
Milloin tulee 2-div ennakko?? Se on paljon mielenkiintoisempi kuin D1vari ;)
Teuvo
14/09/2016
Fbc tuskin maalivahti osastoon kaatuu. Viime kaudella yksikään ei hävinnyt peliäkään vaikka pelasivatkin 2-divisioonaa.
S7
14/09/2016
Toi kyllä osaltaan totta, että 2divari on mielenkiintoisempi. Etenkin tason laajuus, osa ihan oikeita tavoitteellisia jengejä ja sitten mukana erinäinen määrä enemmän ja vähemmän höntsäporukoita. Tulokset heittelee 30-0, 3-3 :-).
Leballa
14/09/2016
Lebahan sai paljon vahvistuksia josbasta kauden päätteksi, kun divaripaikka varmistui. Eivät ehkä ole mitään nimimiehiä, mutta vankka nippu tasaisia suorittajia ja pelaajarinki on laaja. Könösen ja Väänäsen lisäksi leballa kovia yksilöitä ovat Raatikainen, Korpelainen hyökkäysosastolla ja Antti Juvonen puolustusosastolla.
Esko
14/09/2016
Josba ja Leba ei pelannut harjoitusotteluita keskenään kesällä.
Jude Tervo
14/09/2016
Ennakot ovat toki pelkkää spekulointia, mutta jos Nurmon Jymy on kevään päätteeksi sarjajumbo lupaan kontata kotiovelta työpaikalle.
Naisten 1div?
14/09/2016
Koska naisten ykkösen ennakko?
Pääkallo.fi
14/09/2016
Yllämainittujen (m2.div ti n1.div) sarjojen ennakot tulevat sitten, kun sarjat ovat ajankohtaisia. Tällä viikolla keskitytään pääsarjoihin, kun pääsarjat ovat ajankohtaisia. Sen tarkemmin emme pysty nyt lupaamaan, kun kädet ovat kiinni näissä.
Welhot liigaan
14/09/2016
Roni Tuononen on jo nyt divarin paras maalivahti.
Lepi
14/09/2016
Jude Tervo. Onko pitkäkin matka?
Fani
14/09/2016
Spekulaatiot ovat mitä ovat. Pelikentällä homma ratkaistaan. Toivotaan, että saadaan hyvä sarja!
Josba
14/09/2016
Leba sai Josbasta ne pelaajat jotka eivät sinne mahtuneet tai eivät halua enää harjoitella kesällä. #itäsuomionpunainen
Jorge
14/09/2016
Noi joukkueiden parhaat pelaajat naurattaa aina jokaisessa jengissä, paitsi Lebassa ja Welhoissa. Huhhuh. Valoja toimitus
Janne
14/09/2016
Minun pelikirja on twitterin mukaan Kainutlaatuinen
Juri Geller
14/09/2016
Nihkein masiina on Ruo-Kone
3 Jolkkosta
15/09/2016
Miten kolme Jolkkosta mahtuu samaan joukkueeseen? - Kun isä valmentaa.
JZ
15/09/2016
Jos NST saa oman pään pelinsä kondikseen niiden kriittisien sektorien osalta, niin odotan Monttu Monthanilta kohtalaista dominointia.
Becceli
15/09/2016
Kyllä FBC Turun maalivahtitrio varmasti osansa hoitavat, kun pelitaitoja on oikein rajan takaa käyty hakemassa! Ja Ervasti lyttää palloa verkkoon vähintäänkin yhtä useasti kuin oma joukkue päästää. Tähän pakkaan lisätään vielä kivenkova puollustus, Kapteeni Hoikkalan ja kovaluisen Hopeanaulan johdolla, patentti kikkoineen. Eikä tähänkää kortit lopu vaan hihasta löytyy ajokoira ja "divarineitsyt" Salonen, kunhan päästetään vain irti, vaikka sitten pelkästään ylivoimalle. Beeceellä on todella laaja kalusto joka saattaa tuottaa vaikeuksia jopa valmennukselle. BeeCee salibandyliigaan!
Jude Tervo
15/09/2016
Ihan riittävän pitkä matka mun polville...
PeeHoo,Loviisa
16/09/2016
Nyt on pakko kommentoida...................Ymmärrän toki että,tämä ennakkojuttu on kirjoitettava (kiitos siitä)vaikka joukkueesta ei tiedä mitään...puhun Loviisan joukkueesta...Eivät muuten tienneet joukkueesta paikallisetkaan sillä tietoja pantattiin viime lauantaihin saakka..Salibandyjaoston 25v.juhlissa paikallisessa joukkue julkistettiin...Pääkallon pääaihe Tor arviossa oli "a Auttamatta liian kapea ryhmä...kahdella kentällä ei divarissa pärjää ym. Tor Esitteli lauantaina 24 pelaajan ryhmän ja vertailun vuoksi tässä kapea otanta...muista...Nst 22 Welhot 23 karhut 22 pelaajaa ja kuten sanottu loviisa 24 pelaajaa....Muuten tulevasta kaudesta...tulette yllättymään ja tuo arvio Torin sijasta 11 sarjassa jääköön nyt sitten elämään omaa elämäänsä ja keväällä nähdään kuinka kävi...
Hahhaa
16/09/2016
Kyllä ei pidä todellakaan paikkansa tuo Josban kommentti.Syyt on varmasti aivan muut tai muu.
ÅIF fäni
19/09/2016
Poiminto siirtolistalta:
WAINIO WILHELM FBC RASEBORG KNIGHTS -> ÅDALENS IDROTTSFÖRENING
Lovisa
21/09/2016
http://tor.fi/salibandy/2016/09/21/tuomas-savukoski-edustaa-jalleen-toria/

Sija 11. HöPöhöpö
Kuoleva kulttuuri vai seura..
23/09/2016
Mielenkiintoinen tuo Josban nosto noin ylös ennakossa..

*Joukkue ei pärjännyt Junnujen SM-sarjassa, tuliko 2-3 voittoa. Nyt samoilla pienikokoisilla pelaajilla pitäisi pärjät Divarissa. Osa joukkueesta kuvittelee edelleenkin omaavansa jonkin huippustatuksen, jolla voi keulia yössä.
*Ruokonen peluuttaa edelleen samaa 90-luvun pelikirjaa ja tietysti poikaan, joista pelikirja ei ole toiminut edes viime vuosikymmennellä ja juniori on sitten oma lukunsa. Ei siitä enempää tässä. Turha mennä yksittäisen pelaajan ominaisuuksiin joukkuelajissa.
*Ruokonen on hukannut realismin ja syynä tappioihin aina yksittäiset virheet, ja tietenkin tuomarit. Muuten hallittiin peliä.. joo kulmissa ja omassa alakolmiossa 2 minuutin hyökkäysvalmistelun jälkeen, jonka aikana ukot ovat jousseet parhaat mehut jo poies omista jaloistaan ko. vaihdon osalta.

Miten mahtoi muuten mennä joukkueen harkkapelit? Olisiko jo nyt aika kammeta joukkue 2010- luvulle heittämällä historin pölyt sinne minne kuuluu, ja antaa vastuuta vuosikymmenien aikana joukkueen mukana olleilla nyt aikuistuneille ex-pelaajille?
Mrs Farida Stephen
28/09/2016
Hyvää päivää, olen rekisteröity yksityistä rahaa lainanantaja. Annamme lainaa auttamaan ihmisiä, yrityksiä täytyy päivittää kuka heidän taloudellinen asema kaikkialla maailmassa, jossa hyvin pieni vuotuinen Korot niinkin alhainen kuin 2% Vuoden sisällä 30 vuotta takaisinmaksuaika kestoisia tahansa päin maailmaa. Annamme lainaa Rajoissa 5000 euroa 100 miljoonaan euroon. Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu, maksimaalisen turvallisuuden on tärkeintä. Mikäli henkilö kiinnostunut ota yhteyttä sähköpostitse: (24hourstloancompany1@gmail.com)

Oletko hylännyt niin monet pankit
tarvitset rahoituksen laajentamista teitä liiketoimintaa,
tarvitset henkilökohtainen laina

Hae lainaa, lähetä yksityiskohdista alla:
1. Koko nimi
2. Osoite
3. Määrä
4. Kesto Period
numero 5.Phone
6. Ammatti

Mrs Farida Stephen
Esinahkatakki
06/03/2017
Kuinkas jymyn kävi?
Ryan Knn
04/04/2017
Hei !

Tarvitsetko laillinen ja nopea laina palvelua?
Olemme tällä hetkellä tarjoavat 3% Lainasaamiset kaikenlaista, Business lainat, Personal, auton lainat, Maatalouden lainat tai Projektirahoitus? Tarjoamme lainoja yrityksille ja yksilöiden maailmassa, velkajärjestelyihin, vaikka olet
alhainen luotto tulokset ja löytäminen on vaikeaa saada lainaa paikalliselta Banks tai rahoituslaitokset? , Ja nyt on vaikeuksia käsitellä oman pankin tai muiden rahoituslaitosten? Tarvitsetko kiireellinen laina jos kyllä ​​Lähetä meille takaisin kautta (ryanloaninvestment001@outlook.com) annamme kaikentyyppiset lainat.

Hae nyt ja saat käteistä pikaisesti!

* Lainaa välillä 50000 ja 50000000
* Valitse joko 1-30 vuotta maksaa.
* Joustava lainaehdot.

Kaikki nämä suunnitelmat ja enemmän, ota nyt.

yhteyttä sähköpostitse: lainan yrityksen jotka auttoivat minua tässä yhteystietonsa (ryanloaninvestment001@outlook.com)


Terveiset
Hallinta.
Puhelinnumero: +27 (0603170517)
Ota yhteys Speedy Loan nyt!
Mr. Dékány Endre
26/04/2017
Tarvitset lainaa? Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainan vähimmäismäärä 5,000euro on enintään 500,000,000euro jos olet kiinnostunut ota yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

Laina tarjous kiireellinen.
Mr. George Anderson
26/04/2017
Tarvitsetko lainan kiireellisesti velan maksamiselle? Jos tarvitset kiireellistä lainaa ota meihin yhteyttä tänään. Annamme lainoja 2 000 eurosta 1 000 000 euroon kaikille kiinnostuneille yksilöille, yrityksille, kouluille, kirkoille, vähintään 2 prosentin korkoa vuodessa. Ota yhteyttä lainaopettajaan sähköpostin käsittelyn kautta: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Jumala siunatkoon sinua.

Lainatarjous.
Haluatko lainata rahaa? Ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)
26/04/2017
Tarvitsetko kiireellistä lainaa (rahastot)? Jos kyllä, ota yhteyttä sähköpostitse: (richardcosmos5@gmail.com)

Laina tarjous kiireellistä.
Getuigenis - Leningaanbod
17/05/2017
Todistus - Luottotarjous

Todistus "" Et saa missata tätä tilaisuutta [Nimeni on rouva Sandra Kate. Asun Kanadassa ja olen onnellinen nainen tänään? Ja kerroin itselleni, että jokainen lainanantaja, joka pelastaa perheeni huonosta tilanteestani, viittaan kaikkiin henkilöihin, jotka etsivät lainaa hänelle, hän antoi minulle onnellisuuden minulle ja perheelleni. Minun tarvitsi 50 000,00 dollarin laina Aloita elämäni uudestaan, kun olen yksi ainoa 3-lapsi.

Olen etsinyt lainaa maksamaan velkojaan viimeisten kolmen kuukauden aikana, mitä tapasin huijauksin ja otin rahat, kunnes sain lopulta tavoittelemaan Jumalan lähettäneen lainanantajan.

En ole koskaan ajatellut, että internetissä on vielä aito lainanantaja, mutta suurimmalle yllätykselle saan lainaa tuhlaamatta paljon aikaa. Tapasin tämän rehellisen ja JUMALAN pelkäävän lainanantajan, joka auttaa minua lainaa 50 000 dollaria Kanadan dollaria. Hän on JUMALA pelkäävä mies, jos tarvitset lainaa ongelmien ratkaisemiseksi ja maksat takaisin lainaa, kiitos

Ota yhteyttä ja kerro hänelle, että herra Sander Kate viittaa sinuun. Ota yhteyttä herra Miotti Stefano, sähköpostitse: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
White Horse Credit
18/05/2017
Tarvitsetko kiireellistä lainaa käynnistämään liike-elämän velkakirjan? Ostaa auton tai talon? Jos kyllä ei enää huoli, sillä tarjoamme kaikenlaisia lainoja alhaisella ja kohtuuhintaisella 3 prosentin korolla ilman vakuuksia ja ilman luottotarkistusta. Palauta meihin, jos tarvitset lainaa, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: (legitfirm@gmail.com)
Tarvitsetko lainaa? Jos kyllä, email: (dakany.endre@gmail.com) lisätietoja.
25/05/2017
Lainatarjous.

Hyvää iltapäivää,
Olen rekisteröity yksityinen raha lainanantaja. Annamme lainoja auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä parantamaan taloudellista tilannetta maailmanlaajuisesti, hyvin alhaiset vuotuiset korkotasot niinkin alhaisella kuin 3 prosentilla yhden vuoden kuluessa - 30 vuoden takaisinmaksuaika kaikkialla maailmassa. Luotamme luottoa 2,000 eurosta 500,000,000 euroon Lainat ovat hyvin turvattu suurimmalla turvallisuudella tärkein. Asianomaisen henkilön tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla: (dakany.endre gmail.com)
Lainatarjous
26/05/2017
Todistus - Luottotarjous

Todistus "" Et saa missata tätä tilaisuutta [Nimeni on rouva Sandra Kate. Asun Kanadassa ja olen onnellinen nainen tänään? Ja kerroin itselleni, että jokainen lainanantaja, joka pelastaa perheeni huonosta tilanteestani, viittaan kaikkiin henkilöihin, jotka etsivät lainaa hänelle, hän antoi minulle onnellisuuden minulle ja perheelleni. Minun tarvitsi 50 000,00 dollarin laina Aloita elämäni uudestaan, kun olen yksi ainoa 3-lapsi.

Olen etsinyt lainaa maksamaan velkojaan viimeisten kolmen kuukauden aikana, mitä tapasin huijauksin ja otin rahat, kunnes sain lopulta tavoittelemaan Jumalan lähettäneen lainanantajan.

En ole koskaan ajatellut, että internetissä on vielä aito lainanantaja, mutta suurimmalle yllätykselle saan lainaa tuhlaamatta paljon aikaa. Tapasin tämän rehellisen ja JUMALAN pelkäävän lainanantajan, joka auttaa minua lainaa 50 000 dollaria Kanadan dollaria. Hän on JUMALA pelkäävä mies, jos tarvitset lainaa ongelmien ratkaisemiseksi ja maksat takaisin lainaa, kiitos

Ota yhteyttä ja kerro hänelle, että herra Sander Kate viittaa sinuun. Ota yhteyttä herra Miotti Stefano, sähköpostitse: (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
Mr. Dékány Endre
27/05/2017
Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme yrityksille lainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, opintolainoja, autolainoja jne. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä meihin: (dakany.endre@gmail.com)

Laina tarjous kiireellistä.

You need an urgent loan? Contact: (dakany.endre@gmail.com) For further information on the loan.

Loan Offer.
Mr. George Anderson
27/05/2017
Tarvitsetko 3%: n lainaa, joka maksaa velkasi tai laskuja tai liiketoiminnallista tarkoitusta varten? Jos on, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) alla olevista tiedoista:

Koko nimi:
Tarvittava lainan määrä:
Lainan kesto:
Maa:
Henkilökohtainen puhelinnumero:
kuukausitulot:

Laina tarjous kiireellistä.
Ryan Kenneth R
04/06/2017
Hei !

Tarvitsetko laillisen ja nopean laina-palvelun?
Tarjoamme tällä hetkellä 3% kaikenlaisia lainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, maataloustuottoja tai projektirahoitusta? Tarjoamme lainoja yrityksille ja yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti, velan vakauttamista, vaikka sinulla on
Alhaiset luottotulokset ja vaikea saada lainoja paikallisilta pankkeilta tai rahoituslaitoksilta? , Ja nyt on vaikea käydä pankkisi tai muiden rahoituslaitosten kanssa? Tarvitsetko kiireellistä lainaa jos kyllä Lähetä meille sähköpostilla (ryanloaninvestment@outlook.com), annamme kaikenlaisia lainoja.

Hae nyt ja hanki käteesi nopeasti!

* Laina 50000-50 000 000
* Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
* Joustavat lainaehdot.

Kaikki nämä suunnitelmat ja enemmän, ota meihin yhteyttä nyt.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: sillä lainayhtiö, joka avusti minua täällä, on heidän yhteystiedot (ryanloaninvestment@outlook.com)


Terveiset
Hallinta.
Puhelinnumero: +27 (0603170517)
Ota yhteyttä Speedy Loan Now!
PETER CLARK LOANS
08/06/2017
Hei kaikki,
  Olemme lisensioituja rahanantajia, tarjoamme nopean lainan ja nopean hyväksynnän alhaisella 2 prosentin korolla. Tarjoamme lakisääteisiä ratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat rahaa. Ymmärrämme emotionaalisen ja psyykkisen stressin ongelmien ratkaisemisessa arkielämässä. Joustavan valikoiman laina-palveluita olemme sitoutuneet auttamaan sinua lainan takaisinmaksun mukavimmalla tavalla. Älä epäröi ottaa yhteyttä, asiakkaidemme tyydyttävä on meidän ensisijainen tavoite. Kun arvostamme kaikkia asiakkaitamme, kuuntelemme tarpeitamme vastaamalla tarjoamalla sinulle taloudellista tukea. Lisätietoja saat sähköpostilla: (peterclarkloanfirm@yahoo.com)

Teemme kaikenlaisia ​​lainoja, kuten:
*Kodinparannus........
* Inventor Loans .........
* Autolainat ..............
* Debt Consolidation Loan .........
* Luottoluokka ...........
* Toinen laina ............
* Yritysten lainat ...........
* Henkilökohtaiset lainat ...........
* Kansainväliset lainat ........

LAINAVIRASTO

Etunimi:..........................
Sukunimi:............................
Sukupuoli: ....................................
Siviilisääty:.............................
Yhteystieto:...........................
Kaupunki / postinumero: ...............................
Maa:......................................
Kansallisuus: ...................................
Sukupuoli: .....................................
Ikä:..................................
Syntymäaika:.......................................
Kuukausitulot / vuosittaiset tulot: .................................
Tarvittava laina-avustus: .................................
Lainan kesto: .......................................
Ammatti: .......................................
Puhelinnumero:.......................................

Ole hyvä ja kirjoita takaisin, jos haluat lisätietoja osoitteesta alla
Sähköposti: (peterclarkloanfirm@yahoo.com)
Odotamme vastaustasi 24 tunnin kuluessa.
Junnu#8
15/07/2017
Voisiko nuo roskaviestit poistaa??? Mitä on tuossa lopussa.
Mrs Anita
12/08/2017
Tarvitsetko lainaa? Olet finanssikriisi tai jos tarvitset rahaa oman yrityksen? Tarvitsetko lainaa ratkaista teidän velka tai maksaa pois laskujaan tai aloittaa mukava liiketoimintaa? Sinulla on alhainen luotto pisteet ja sinun on vaikea saada lainaa paikallisten pankkien pääoma- ja muiden rahoituslaitosten? Tämä on tilaisuutesi saada lainaa meidän laitos. Tarjoamme yksityiset lainat seuraaviin tarkoituksiin ja enemmän. Henkilökohtainen laina, laajentamalla liiketoimintaansa Käynnistäminen, koulutus, velkajärjestelyihin, kovan rahan lainoja. Tarjoamme laina alhaisella korolla 2%. Ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse: (anitacoleloancompany81@gmail.com)
ALICIANA CASTELO
29/09/2017
Hei,
Etsitkö tukikelpoisia ja luotettavia rahoittajia / velkojia? Tarvitsetko Pujckua? Tarvitsetko pikaista rahoitustukea? Tarvitsetko hätälainan perua velkasi tai tarvitset pääomalainaa liiketoiminnan parantamiseksi? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, joilla on 2% korko ihmisille, yrityksille ja yrityksille selkeissä ja ymmärrettävissä olosuhteissa. Toimitamme määrät mihin tahansa selvityspaikkaan, joten ota meihin yhteyttä tänään saadaksesi instant lainan tänään.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: (alicianacasteloloanfirm@gmail.com)
peter
07/11/2017
Hei, peter yksityinen laina {peterloans527@gmail.com] lainanantaja. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitset lainaa muka laajentaa liiketoimintaa tai aloittaa
oman yrityksen, joten olemme täällä sinua varten, joissa lainan alhainen korko niinkin alhainen kuin 1%, ja voit saada lainan määrä 1000 dollaria
to $ 100,000,000.00 ja lainan enimmäismäärä kestää jopa 30 vuotta. Joten, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: {peterloans527@gmail.com]
REMY FINK
24/11/2017
XMAS-LAHTI ON TÄSTÄ NYT ALLE 1% {REMY.CREDIT111gmail.com}

tarvitset kiireellistä lainaa aloittaaksesi yrityksen ennen joulua tarvitsetko Xmas-lainan? annamme sekä yritykselle että yksilölle, joten jos tarvitset kiireellistä lainaa nyt 12 tunnin kuluessa, voimme antaa sinulle lainan viipymättä.
Xmas-laina on nyt saatavissa 1 prosentin alhainen korko: ota yhteyttä suoraan osoitteeseen: [REMY.CREDIT111gmail.com]

,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
Yrityksen nimi: REMY.FINK CREDIT
Yrityksen sähköpostiosoit e: {REMY.CREDIT111gmail.com}
Mr. Dékány Endre
28/11/2017
Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme yrityksille lainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, opintolainoja, autolainoja jne. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä meihin: (dakany.endre@gmail.com)

Kiireellinen laina tarjous.
Mr. Richard Cosmos
28/11/2017
Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme Xmas-lainan? lainat, henkilökohtaiset lainat, opintolainat, autolainat jne. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä meihin: (richardcosmos5@gmail.com)

Kiireellinen laina tarjous.
Mr. Dékány Endre
16/12/2017
Tarjoamme lainoja alhaisella korolla 3% ja tarjoamme erilaisia ​​lainoja, henkilökohtaisia ​​ja yrityksiä lainaa. vastaus kiinnostuksesi kanssa ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com) Terveisin.

Lainatarjous.
fedrick power
11/01/2018
Kiinnostaako laina? Tarjoamme kaikenlaista taloudellista apua kaikille yksityishenkilöille, yksityishenkilöille, laina-asuntolainalle, Home Loan Debt Consolidation Loanille ja lainayhtiöille kaikkialla maailmassa, korko on 2% vuodessa ja olemme myös antaneet taloudellista neuvontaa asiakkaillemme. jos sinulla on hyvä projekti tai haluat aloittaa yrityksesi ja tarvitset lainan, joka rahoittaa sen vain meille välittömästi, jotta voimme keskustella, allekirjoittaa sopimuksen ja rahoittaa projektisi tai liiketoiminnan puolestasi. Ota yhteyttä sähköpostitse: (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)
Muhammad manah
22/01/2018
TÄMÄ ON MYÖNNÖN OIKEUDELLISIA OIKEUKSIA MYÖNNÄ LAITOKSISTA ADOIF-LAINAN YRITYKSESTÄ.


Nimeni on Miss Muhammad manah, olen Brasiliasta olen yksinhuoltaja äiti, jolla on kaksi lasta, haluan kiittää herra Adoifia lainanantajana minulle 200 000 lainaa 1 prosentilla ilman minkäänlaista viivytystä tai stressiä, jotta voisin aloittaa Oma liiketoiminta hän myöntää minulle lainan 23 tuntia sain lainan ilman viivytystä, jos tarvitset kiireellistä lainaa sähköpostitse herra adoif laina yritys kautta [adoifloans@gmail.com]
olen niin onnellinen nyt perheeni kanssa voin nyt syöttää lasteni ja hoitaa heidät hyvin.
REMY FINK
29/01/2018
Hei, tarvitset kiireellisen lainan seuraavien 12 tunnin aikana Eamil [REMY.CREDIT111@gmail.com]

tarvitsetko hätälainan? tai mitään rahoitusta? Pankki ei maksa takaisin? Onko sinulla maksettu tili tai velka? Meillä on hyvä takaisinmaksuaikataulu, jonka alhainen korko on 1%. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä suoraan osoitteeseen: [REMY.CREDIT111@gmail.com]


Hei, tarvitset kiireellisen lainan seuraavien 12 tunnin aikana Eamil [REMY.CREDIT111@gmail.com]

tarvitsetko hätälainan? tai mitään rahoitusta? Pankki ei maksa takaisin? Onko sinulla maksettu tili tai velka? Meillä on hyvä takaisinmaksuaikataulu, jonka alhainen korko on 1%. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä suoraan osoitteeseen: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
Mr. Dékány Endre
22/04/2018
Etsitkö yrityslainaa, henkilökohtaisia lainoja, kiinnelainoja, autolainoja, opintolainoja, velan vakauttamislainaa, vakuudettomia lainoja, riskipääomaa, matalaa korkoa ja edullista korkoa 2%. Vastaa meille sähköpostilla: (dakany.endre@gmail.com)

Lainatarjous.
Mr. Richard Cosmos
22/04/2018
Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, tarvitsetko kiireellisiä luottoja? asuntolaina, yrityslaina, yrityslaina, äitiyslaina, henkilökohtaiset ja yksityiset lainat. lainan tarjous on taattu ja perusteltu. helppokäyttöinen luotto, käytä tänään hymy huomenna ota yhteys e-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

Lainatarjous.
Maria
27/04/2018
Tarvitsetko lainaa maksamaan velkasi tai aloittamaan yrityksen
Me lainaamme lainaa pienellä prosenttiosuudella
Tarjoamme 1500 eurosta 800 000 euroon
Lisää meihin tai ota yhteyttä osoitteeseen: mvargaspuyo1 (a) gmail.com
Mrs. Elizabeth
03/06/2018
Hei, tarvitset nopean, pitkän tai lyhytaikaisen lainan, jonka suhteellisen alhainen korko on peräti 3%? Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna? Olen herra Elizabeth, olen lainanantajan omistaja ja tarjoan turvallisia ja luotettavia lainoja.

Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen?
* Haluatko rahoittaa oman yrityksen perustamiseen?
* Tarvitsetko yksityisiä tai yritystalouksia eri tarkoituksiin?
* Haluatko lainoja tehdä suuria hankkeita?

Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

* Voin tarjota sinulle jopa 50 000 000 euroa.
* Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
* Voit valita kuukauden ja vuotuisen takaisinmaksusuunnitelman.
* Joustavat lainat.

Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, tarkista kanssani tämän sähköpostiosoitteen kautta: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän laina-asioinnin lopussa.

Terveiset
Rouva Elizabeth
Mr. Richard Cosmos
09/06/2018
Hyvää päivää,

Olen rekisteröity yksityinen velkoja. Annamme lainoja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä, jotka tarvitsevat päivittää taloudellista asemaa ympäri maailmaa hyvin alhaisilla vuotuisilla koroilla, jotka ovat 2% vuoden aikana, 30 vuoden takaisinmaksuaikana kaikkialla maailmassa. Annamme lainoja 5 000 miljoonasta eurosta 100 000 000 euroon. Lainat ovat hyvin turvattu ja ensisijainen tavoite on varmistaa mahdollisimman suuri turva. Sinulle kiinnostunut henkilö ottaisi minuun yhteyttä sähköpostitse (richardcosmos5@gmail.com)

Lainatarjous.
Mr. Richard Cosmos
09/06/2018
Hei

Kiinteistölle tai minkäänlaiselle liiketoiminnan rahoitukselle tarjoamme henkilökohtaista ja yritystaloutta ilman vakuuksia 2%: n korolla 1 vuoden - 30 vuoden takaisinmaksuaikana kaikkialla maailmassa. Lisätietoja saat meiltä sähköpostilla: (richardcosmos5@gmail.com)

Lainatarjous.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.