Ulkomaat

Ruotsin Superfinaali palaa Globeniin – tavoitteena kaikkien aikojen salibandytapahtuma

02.09.
2016
4 Kommenttia
0
Ulkomaat
Ruotsin Superfinaali palaa huhtikuussa Globeniin. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superfinaali palaa huhtikuussa Globeniin. Kuva: perwiklund.se

Keväällä salibandy sai Ruotsissa väistyä Euroviisujen tieltä Globenista Tele2 Arenalle, mutta alkavalla kaudella laji tekee paluun maan ykköshalliin.

Tapahtumavastaava Magnus Nilsson kertoo Innebandy.se-sivuston haastattelussa päätöksen taustaa:

– Viime kevään menestyksekkään finaalitapahtuman jälkeen olemme pohtineet pitkään hallivalintaa. Nyt olemme päätyneet siihen, että palaamme alkuperäisen suunnitelman mukaan Globeniin. Kokonaiskuvan kannalta tämä on hyvä valinta, koska haluamme taloudellisten asianhaarojen ohella tarjota katsojille ikimuistoisen tapahtuman.

Tele2 Arenaan saapui viime huhtikuussa ennätysyleisö, kun 18166 katsojaa ahtautui lehtereille. Alkavan kauden huipennukselle Nilsson asettaa vielä kovemmat tavoitteet:

– Pyrimme tekemään vuoden 2017 superfinaalista kaikkien aikojen salibandytapahtuman.

Ruotsin Superfinaalit pelataan 22. huhtikuuta.

Lue myös
Innebandymagazinet.se: SM-finalen återvänder till Globen
Innebandy.se: SM-finalen återvänder till Globen 2017

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Osku
02/09/2016
Tästä jutusta jää sellainen mielikuva, että Pääkallo päättänyt nyt olla yhden superfinaalin puolella Suomessakin. Viimekeväisen finaalin jälkeen asiaan ei paljon otettu kantaa muuta kuin täällä keskustelupalstalla. Alkaako Pääkallo nyt myötäilemään liiton kantoja ihan vaan varoiksi, vai onko tämä oikeasti toimituksen kanta superfinaaliin? Voisiko joku myös kirjoittaa tähän liittyvistä negatiivisista asioista, joita jo tiedämme Ruotsista. Esim. siitä, että siellä superfinaali on ollut yleensä kaikkien playoff-sarjojen huonoin peli. Kaikki ladattuna yhteen peliin johtaa ylivarovaiseen ja pääasiassa tylsään peliin. Oikeissa finaalisarjoissa tätä nähdään harvoin. Mutta kun liitto on asettanut omat tavoitteensa seurojen edelle, niin taas mennään "superfinaalilla" tämäkin vuosi. Koskahan tästäkin herätään?
juippi
03/09/2016
Hieno että naapurimaa siirsi finaali Tukholmaan. Vielä, kun meidän päättävät elimet eivät laita meillä finaalia samalle päivälle kuin Ruotsalaiset. Niin olis hieno homma.
Jonsku
05/09/2016
Eihän Pääkallo tässä mitään kantaa ottanut mistään asiasta, vaan uutisoi Ruotsin liiton päätöksen. Mitä tulee Superfinaaliin Suomessa, niin se oli kyllä monella tapaa epäonnistunut kokeilu. Väkeä oli paljon vähemmän kuin toivottiin ja tunnelma hyvin lattea (olin paikalla). Mielenkiintoista nähdä mikä on yleisömäärän kehitys tänä vuonna. Ennustan väkimäärän vähentymistä.
S7
05/09/2016
Päätös tehty, toivottavasti ei ole vähemmän. No tällä kaudella se etu, että helsinkiläinen joukkue tullaan näkemään finaaleissa! Sinällään mitä on jäänyt käteen niistä huikeista finaalisarjoista? Ei ne ainakaan runkosarjassa ole mitään katsojamääriä nostaneet ja parhaat sarjatkin taisi olla silloin kun vielä Josba oli finaaleissa(entinen katsoja ennätys noilta ajoilta). Eli sinällään jotainhan pitikin tehdä, onko yksittäinen sitten se jotain on toinen asia?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.