Juniorit

Salibandyliitto kanavoi vuoden 2015 ylijäämää – uusi Säbämestarikaukalo-avustusohjelma käynnistyy

03.09.
2016
0 Kommenttia
0
Juniorit
Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliiton hallitus päätti kesällä 2016 kanavoida vuoden 2015 talouden ylijäämää uudella ja merkittävällä tavalla suomalaisen salibandyn ja sählyn edistämiseksi.

Yksi kanavoinnin kohteista on salibandyn olosuhteet.

Säbämestarikaukalo-avustusohjelma on Salibandyliiton projekti, jonka tavoitteena on varustaa salibandykaukalolla sellaisia pieniä ja keskisuuria liikuntasaleja, joissa salibandykaukaloa ei vielä ole sekä saada nämä tilat paremmin salibandyn harjoittelu- ja kilpakäyttöön (etenkin Peli-, Kisa- ja KerhoMaailman otteluihin).

Tavoitteena on saada varustettua vuonna 2016 vähintään 15 sellaista liikuntasalia Säbämestarikaukalolla, joissa ei vielä ole salibandykaukaloa.

Avustusta myönnetään ensisijaisesti Salibandyliiton jäsenseuroille ja kunnille sekä sellaisille säätiöille ja muille yhteisöille, jotka edistävät salibandytoimintaa.

Säbämestarikaukalon minimimitat ovat 12 x 24 m (288 m²) ja maksimimitat 18 x 36 m (648 m²). Hankittavan kaukalon tulee olla uusi ja sillä tulee olla kansainvälisen salibandyliiton sertifikaatti.

Avustusta myönnetään hakemuksen perusteella (hakemusaika syyskuu-joulukuu 2016). Avustuksen suuruusluokka voi olla n. 20-30 % hankintahinnasta. Lisäksi avustukseen kuuluu kaksi maalinpienennyselementtiä. Avustus on harkinnanvarainen ja siitä päättää Salibandyliiton nimeämä työryhmä.

Avustuspäätös tehdään kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Avustus maksetaan kaukalon hankinnan jälkeen jälkikäteen maksutositteita vastaan hakijayhteisön tilille.

Kaukaloavustuksia myönnetään siihen saakka, kun avustuksiin varattuja taloudellisia resursseja riittää.

Avustuksen sähköinen hakukaavake

Lue myös: Salibandyliitto tukee lajin strategian suuntaisia hankkeita

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.